Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 21
maria2004 spune:
Va pup fetelor
Am emotii ...maine dimineata la ora 8 sunt programata pentru ecografie si triplu test...sa-mi tineti si mie pumnii

Ne auzim maine..sper cu vesti bune

+16
+puiutul Maria (23.12.2004)
alexa si mami spune:
monica, tinem pumnii pt rezultat, dar sunt sigura ca este bine 
andreea_and, stai linistita in pat,tu si bb sunteti pe primul loc 
eva, plecati???!!! de tot?
maria, multa bafta miine 
feli, imi pare rau de hainele "vopsite":) sa le readuci la culoarea initiala nu cred ca mai e vreo speranta.
fug la sportul "favorit", spalatul vaselor![]()
alexa si
mami
EvaF spune:
Felicic, eu am cumparat de la H&M la Paris o pereche de jeansi cu talie joasa si cu banda din tricot elastica ingusta. Inca nu i-am spalat, dar eu spal doar jeansii de aceeasi culoare impreuna asa ca nu au ce pati...Dar ma mir...H&M e o firma mare, ok, mie imi plac hainele lor si sunt multumita.
17+ 
Poze cu noi
BEBE
felicic76 spune:
hai mami de alexa, chiar asa? nu mai pot face nimic? nu am patit asa ceva nici cand ma imbracam de la tarabe din big cu haine vopsite pe vapor, trebuie sa salvez macar jeans-ii lui barbate-miu. Asta-i fixist rau, pana smulg un tricou de pe el sa-l fac carpa de sters, trebuie sa ma lupt serios.Chiar ma certase ca de ce-i dau blugii aia la birou, ii tine de mancat placinta in ei. Am dat de naiba, daca nu o scot la capat, ii iau in sacosa si ii caut altii la fel.... mai astept totusi ceva sfaturi......
si poate am gresit folosind cuvantul varza, nu-i stiupe astia de la H&M, dar mie mi-au facut seara varza
11+
aluna
foto
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Andreea_and, te pup si pe tine mult si ma gandesc la tine. Sa fie bine!!! Ai grija de tine, stai linistita in patutz si o sa fie bine. Mai ales ca ai colul lung, si inchis deci...don't worry!
Din pacate, nu pot sa te ajut cu o menajera, noi nu mai avem demult. Noi acum suntem in prag de vanzare a aparrtamentului, sotzul vrea sa plecam la Paris, asa ca sunt deconectata de agentii de menaj. Te ajut cu agentii imobiliare, daca vrei. :))))
Multumesc mult Eva, imi pare rau sa aud ca pleci, dar ma bucur pentru tine si pentru bebe, sigur va fi mai bine pentru el sa creasca in Franta decat aici. Si poate reveniti cand Bucurestiul nu va mai fi infernul asta plin de praf, poluare si nesimtire. Te inteleg ca ti-e greu, dar vei fi la doar cateva ore distanta de tara. Poate totusi nu pleci pana stabilim si noi o intalnire cu gravidutele, ce ziceti fetelor, dupa Paste incercam ceva? Vorbesc eu cea mai viteaza care de-abia ma misc pana la doctor dar promit ca imi revin pana atunci.
Felicic imi pare rau sa aud ce ai patit cu jeansii, eu chiar acum am o pereche de pantaloni sport de la H&M pe mine dar sunt gri deschis si n-am avut niciodata probleme de genul asta. Mai am o bluzita neagra din bumbac dar o spal doar cu alte rufe negre. Bine ca mi-ai spus, daca imi aduce prietena mea de la Viena ceva o sa am grija cand le spal.
Maria2004 iti tinem pumnii, multa multa bafta!

alexa si mami
pe amandoua!
17+Poze
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Felicic, eu am cumparat de la H&M la Paris o pereche de jeansi cu talie joasa si cu banda din tricot elastica ingusta. Inca nu i-am spalat, dar eu spal doar jeansii de aceeasi culoare impreuna asa ca nu au ce pati...Dar ma mir...H&M e o firma mare, ok, mie imi plac hainele lor si sunt multumita.17+
Poze cu noi
BEBE
eva : unde naiba sa depozitez lucrurile murdare, la mine sunt culorile curcubeului, mi-ar trebui un dulap special, nu un cos de rufe, eu pun culori asemanatoare, nu erau gri deschis sau maro deschis, erau nuante inchise si tot s-au albastrit. Vezi ca am facut corectie la cuvantul " varza", cred ca tu ii laudai, eu nu-mi fac cumparaturile decat in Bucuresti si in Bucuresti nu am auzit de ei. M-am uitat pe eticheta, nu credeam ca sor-mea imi trimite ceva nashpa, noi facem schimb, eu ii trimit incaltaminte, ca la ei nu sunt asa mishto ca la noi, ea imi trimite haine de la firmele care nu livreaza in Romania, comanda ce-mi place mie si imi pune colet.
11+
aluna
foto
EvaF spune:
quote:
Originally posted by felicic76
nu am patit asa ceva nici cand ma imbracam de la tarabe din big cu haine vopsite pe vapor, trebuie sa salvez macar jeans-ii lui barbate-miu.![]()
Am lesinat de ras, felicic, ma tin de burta!!!

17+ 
Poze cu noi
BEBE
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by EvaFquote:
Originally posted by felicic76
nu am patit asa ceva nici cand ma imbracam de la tarabe din big cu haine vopsite pe vapor, trebuie sa salvez macar jeans-ii lui barbate-miu.![]()
Am lesinat de ras, felicic, ma tin de burta!!!17+
Poze cu noi
BEBE
ma bucur ca te-a amuzat postarea, dar asta mi-s io, nu am fost o domnisoara tinuta in puf, eram 3 fete in trei ani, iar daca vroiam ceva nou, nu-mi permiteam decat de la taraba. Acum imi permit multe, dar faptul ca nu intotdeauna a fost asa, ma ambitioneaza sa invat mai mult, sa vreau mai mult de la viata, sa castig mai mult si cu toate astea imi aduc aminte cu mare placere de varsta aia: fara griji si fara bani(voltaj).
11+
aluna
foto
EvaF spune:
Felicic, tine cont si tu ca H&M e o firma mare pentru adolescenti mai mult, acum si pentru copii, mamici si adulti, dar nu sunt o firma de lux. Sunt renumiti si atat, au preturi normale, e vorba de magazine normale.
Blugii lor nu sunt nici Diesel, nici Levi's, sunt jeansi oarecare, doar ca sunt facuti super bine pentru gravidute, au o croiala tinereasca si denimul e foarte bun, de asta ii laud eu.
Mie imi pace magazinul asta, ce sa zic, ma imbracam de la ei cand am locuit in Franta, si de la Pimkie, Promod, Zara, Mango, sunt cam toate acelasi gen in Franta.
Edit: m-a amuzat exprimarea ta, atat, mi se pare ca ai ff mult umor.
17+ 
Poze cu noi
BEBE