Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 20
musettepink spune:
Andreea and dar colul tau e destul de lung,al meu nu are decat 3 cm.Te inteleg cu treburile casei ca si eu le-am lasat mai moale dar in ziua de azi greu gasesti o femeie care sa si faca treaba buna si care sa nu fie deja supraocupata.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

andy.p spune:
Monica stai linistita ca va fi bine.
andreea_and dragutza de tine trebuie sa stai linistita in pat.La sarcina trecuta si eu am stat din trim II si pana la sfarsit in pat.Vei reusi si tu
17+
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
andreaa_and: bine ca esti bine.de ce nu incerci la o agentie? daca vrei da-mi pm si iti spun cum am procedat, agentia, etc. si sunt foarte multumita.
monica_dicut: ce-ti veni? eu una am discutat la"rece", sunt sigura ca nu voi ajunge pana acolo. Si eu am antecetente" fumatoare, "22 primaveri" iar taticul lui bebe este insulino-diabetic de 13 ani. Noi am avut discutii de genul asta cu ani in urma si am stabilit in doi tot ce am scris, dar chiar nu tb. sa ai temeri. Tinem pumnii si facem galerie

cd: bine ai venit!
la capitolul mancare, ce salate, eu sunt cu d"alea grele, acum fac muschiulet umplut cu cartofi taranesti si muraturi. Nu ma pot atinge de rosii si ridichi(gaze ca la balamuc), doar ceapa verde si castraveti.
11+
aluna
foto
piolica spune:
Monica, nu te impacienta degeaba. Stai linistita, nu-ti face singe rau aiurea. O sa fie bine!
Sper ca mesajul meu sa nu te fi pus pe ginduri. Cred ca doctorul meu vrea sa fie foarte acoperit, asa ca ma pune sa-i semnez fel de fel de hirtii. Apropos, de cite ori fac ecografie ma pune sa-i semnez o hirtie. Dracul stie ce scrie acolo, ca e numai in maghiara, insa am vazut ca toate fetele semneaza. Banuiesc ca e aceeasi chestie, el vrea sa-si asigure spatele. este un doctor foarte bun, insa, din ce am inteles de la el, legislatia din Ungaria e super dura, asa ca el isi ia toate precautiile necesare.
Andreea_and, ai mare, mar grija de tine. Sa ne auzim cu bine.
18+
minunea
EvaF spune:
Monica, stai linistita, iubita!!!
Lasa prostiile!!! 
Tu nu ai inteles ca in stup sunt numai copii sanatosi, sau cum?
Te pup mult si stiu ca vii cu vesti bune. Una e sa discuti, alta e realitatea. Eu, ai vazut ca sunt optimista, stiu ca Dumnezeu are grija de copiii nostri.

17+ 
Poze cu noi
BEBE
andreea_and spune:
Monica iti tin si eu pumnii stransi sa iasa bine! 
Musette si doctorii mi-au spus ca e bine colul si e inchis dar de unde sangerarile si durerile? O singura doctorita mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la contractii, oricum regula generala e repaus total si no-spa
.
Andy p
multumesc, atunci stii prin ce trec, problema e ca deja stau pe-acasa cam din saptamana 8 si mai am putin si ma urc pe pereti.
Felicic acum vreo luna am cautat pe la agentii dar m-a incurcat o cunostinta ca vine ea si n-a mai venit si uite ca vine Pastele si casa mea e vraiste. Iti trimit PM daca tu zici ca esti multumita, ca nici nu-mi vine sa incerc si sa verific toate agentiile acum. 
Piolica
la fel si tie!
17+
Poze
EvaF spune:
Andreea_and, te pup si pe tine mult si ma gandesc la tine. Sa fie bine!!! Ai grija de tine, stai linistita in patutz si o sa fie bine. Mai ales ca ai colul lung, si inchis deci...don't worry!
Din pacate, nu pot sa te ajut cu o menajera, noi nu mai avem demult. Noi acum suntem in prag de vanzare a aparrtamentului, sotzul vrea sa plecam la Paris, asa ca sunt deconectata de agentii de menaj. Te ajut cu agentii imobiliare, daca vrei. :)))) 

17+ 
Poze cu noi
BEBE
musettepink spune:
Eva plecati la Paris de tot?o sa nasti acolo?Mie mi se pare f intelept din partea voastra si eu daca as avea unde maine as pleca,mai ales la Paris
.Am pritene care au nascut acolo si servicile au fost super!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+

EvaF spune:
Da, Musette, plecam, intr-un fel ma simt...yupppy!...in altul...

O parte din mine va ramane mereu aici.
17+ 
Poze cu noi
BEBE
felicic76 spune:
fetele, era cineva aici care vorbea de H&M MAMA, sunt varza.....
Mi-a trimis sora mea din Spania 2 perechi de jeans, cu burtica detasabila, o minune. I-am pus la spalat, la 40 grade, mi-au albastrit o pereche de jeans gri(preferati ai lu sotu", o sa ma boscorodeasca) si o pereche de pantaloni maro de ai mei, Aveti grija ce va cumparati si acum dati-mi un un sfat: cum fac sa aduc la culoarea initiala toalele stricate? pls help....
11+
aluna
foto