Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piersicutza din fericire eu nu am arsuri dar in cartea de gravide scrie ca in primul rand sa eviti alimentele care observi ca iti fac rau,sa mananci putin si des si eventual daca te chinuie rau sa ceri medicului ceva ce poate fii folosit in sarcina.Eu cand simt asa un pic de arsura dar f putin ,ami mult o jena la stomac mananc niste covrigei si imi trece imediat.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mujdei de usturoi dar nu ma lasa burtica sa pap:( ce-i drept acum nu am mai incercat, ultima data am mincat cind burtica era f mica, si mi-a fost destul de rau, de la stomac.
acum pap cu alexa chec cu cioco.

alexa simami

Mergi la inceput

Piersicutza din cate am citit ceapa si usturoiul dau laptelui un gust un pic mai nasol si e posibil ca bebelusului sa nu-i placa,dar acum eu stiu daca a mancat atata cat a stat in burtica o fii obisnuit!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Felicitari celor care au venit de la eco cu vesti bune! Si pupici pe burticile frumoase si rotunde!Vad ca la mine nu s-au schimbat deloc gusturile: tot fructe cu kg, legume, peste, pui, lactate mananc. Nu mai suport usturoiul si ceapa, imi fac greata si acid, asa ca le ocolesc!

12+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Mai fetelor, branza, rosii, ceapa verde, usturoi verde, castraveti si ridichi, vorbiti de ce imi place mie mai mult!!!

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hello fetele!!
Tocamai ce am ajuns si eu si m-am servit cu o salata cu rosii,branza si ridichi.Intru la voi si ce vad ??Toata lumea manaca salata de asta .Super .De cand sunt numa asta visez.E delicioasa voarba lu fiu-meu.
Ceapa si usturoi nu mai pot manca ,ca nu-mi face bine deloc.
CD27bun venit la odisee.
Felicitari fetelor care au vesti bune si
toate fetele si burticile.

17+

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fetelor , da acum pe bune, ce credeti ca vroiam sa fac de mancare cand vine sotzu???? Bineinteles, salata de rosii cu ardei, castraveti, ceapa, branza. AIr ceapa cu branza si rosii si eu as manca non stop

In alta ordine de idei, sa-mi tineti pumnii maine ca ma duc sa iau rezultatul la TT si la ce discutii au fost azi pe aici, s-a facut pielea gaina pe mine.... Ma gandesc serios ce sa fac daca Doamne fereste iese ceva rau... of, mi-e o teama de mor si injineru pleaca la Arad maine...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Monica stai mama linistita ca la tine pliul nucal fuse perfect ce-ti veni?sunt sigura ca rezulatul e mai mult decat bine ,sincer nu ai motive de ingrijorare.Asa discutam noi pe forum toate alea dar asta nu inseamna ca ni se si intampla ce vorbim.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Anca81 imi pare rau ca suntem colege de suferinta. La mine colul are 3.35cm, deci nu prea scurt, dar ma sperii de cate ori simt ceva in burtica, sa nu fie iar contractii. Din 3 doctori niciunul nu mi-a zis de Gynipral, dar pe 16 am control si voi intreba.

Mishi, Felicic, Maria2004, elyia, freshanana, JulyMorning, andy galro, Alinushca, denisag, piolica, danucu, sanziana va si va multumesc mult pentru gandurile bune!

Bun venit Monyca.C, anamaria c, cd27! Sarcini usoare si fara probleme va doresc!

Felicitari Eva pentru putzulica!!! Ce bebe ghidus, creste repede si va face si surprize! Sanatos sa fie!

Felicitari Joy, danucu, nusha, piersicutza, musettepink, teomaria, piolica pentru vestile bune de la doctor!
Bitza sa va traiasca baietelul, felicitari!
Monica si eu tot pe 2 mai am eco de trimestrul 2 la Iosup. Am inteles ca e in jur de 200ron dar acum vad ca fetele zic mai mult..in fine, cat o fi, se pare ca de-abia atunci vom afla si noi sexul.

Mie nici acum nu mi-au trecut de tot simptomele trimestrului I - greturi, arsuri de stomac si am inceput cu grijile cu contractii si sangerari..offf, dar sa stiu ca e bebe bine si indur orice, alte fete stau 9 luni in pat, Doamne fereste! Eu innebunesc, desi trebuie nu pot sta in pat decat daca dorm, am atata treaba prin casa si ma enervez ca nu pot face nimic, ma doare burta, nu prea pot manca nimic ca imi face rau, de baut apa plata tot nu pot bea, apa minerala ma baloneaza, beau suc Tedi de cand am fost in spital dar si de la asta am vomitat de vreo 2 ori.
Imi trebuie o femeie care sa ma ajute la curatenie, deja nu se mai poate, daca toata sarcina va fi cu probleme si mai ales cand vine bebe, ca e casa mare si nu mai fac fata nici eu nici sotul saracu care are si el enorm de multa treaba. Daca stiti pe cineva, please help!

17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Monica iti tinem pumnii stransi dar serios ca daca DT a iesit bine, nu are ce sa iasa acum prost.
Mult noroc si sa vii cu vesti bune!!!

13+

Piersicutza

Mergi la inceput