Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, vorbim si noi de ceva mai vesel, ca s-a cam innorat la odisee, vad eu...
Voi ce mai mancati?

17+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Buna burtici,

Va citesc des dar scriu rar.Subiectul amniocenteza m-a mobilizat la scris.Eu sint la al doilea bb si vreau sa fac amnio pentru ca asa vrea eu, sa stau linistita.Am exemplu linga mine de mama cu copil cu sindrom Down si analize perfecte, triplu test ok.Am acasa un copil sanatos si asa imi doresc sa fie si al doilea.
Este o chestiune de alegere personala.Doctorul meu a zis ca sint nebuna, i-am dat dreptate insa linistea mea si apoi a familiei mele inseamna totul.Cind m-a vazut doctorul atit de hotarita a zia ca ok, sa stau oricum linistita ca n-a avut probleme la nicio amniocenteza.
Totul e sa faceti cum simtiti voi si sa aveti constiinta impacata.Cind faci ce simti , faci acel lucru cu incredere si optimism, deci o sa fie ok , fie ca e o decizie pentru amniocenteza sau impotriva ei.Eu asa cred.
Miine merg si eu la prima eco morfologica si sper sa imi zica Iosup sexul pentru bb 100%, sa nu confunde labiile cu testicole necoborite in scrot :) Baietelul meu de 2 ani mi-a zis duminica "vreau sora"..deci imi pun mari speranta in verdictul lui Iosup.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

EvaF, daca iti spun ce mananc eu cam in fiecare zi...chiar ca o sa se veseleasca lumea aici...mananc branza cu ceapa si cu paine cam in fiecare seara , de asta imi e mie pofta
Am o vorba pe care o zic in casa 'mikul(bebe) ma pune sa mananc asta, asa ii place lui'

Hi hi, pofta buna

15s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am reusit sa citesc tot, uff ca harnicutze mai sunteti
am vazut ca ieri a fost o zi plina de vesti bune felicitari fetelor! nu nominalizez ca sigur uit pe cineva
azi am fost si eu harnicutza, nu am mai dormit, am facut ciorbitza, o praji, iar pt deseara aveam pofta de chiftelutze, dar cum nu suport mirosul de prajeala, le-am pasat mamei, asa ca deseara m-am scos, nu-mi ramine decit sa mergem la ea sa le luam
cind cineva o intreaba pe alexa ce vrea sa fie bb, ea zice surioara. iar daca cineva indrazneste sa pomeneasca ceva de fratior, spune ca mai facem unul sa iasa surioara oricum nu am avut nici la ea si nici acum nici un fel de preferinta, sanatos sa fie.
CD27, sheba bine ati venit la odisee!
feli, lasa gindurile negre unde iti e optimismul?
merg sa pun masa si poate revin inainte de a pleca la plimbare.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

CD 27 bine ai venit!!!!

Sa sti ca si eu mananc aproape in fiecare seara branza cu rosii si cu ceapa verde!!!! Nu ma pot satura de mancarea asta!! cred ca tot ala miku cere......

15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica si Teomaria felicitari pt bebe in grafic sanatos si voios!!!!!!!!!Asa vesti sa avem mereu.

Legat de amnio chiar aseara am citi pliantul despre amniocenteza pe care mi l-au dat de la cabinetul unde am facut TT.Si acolo scria ca depisteaza tot felul de anomali cromozomiale si boli genetice pe care toti le avem dar habar nu avem de ele caci nu s-au manifestat pana acum ceea ce nu inseamna ca nu se vor manifesta pe viitor.Si atunci mi-am pus problema daca sa fac amnio sau nu si am dicutat cu sotul si am ajuns la concluzia ca chiar daca am aceasta posibilitate sa aflu ce incarcatura genetica transmitem copilului nostru(nu avem nici o boala genetica de care sa stim nici noi nici familile noastre dar asta nu inseamna ca genetic nu le purtam) si am hotarat ca degeaba as face aceasta analiza ca indiferent de rezultat nu as putea renunta la copil.Asta e parerea mea.
Si gata ca m-am intins ca o pleasca!

Laureta si eu vreau sa ajung la BabyExpo dar nu stiu sigur daca maine sau vineri si la ce ora.Tu cand te duci?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Ceapa yamm de cand sunt gravida mananc ceapa cu orice se poate si usturoi la greu.Chiar ma gandeam cand am sa alaptez ce o sa ma fac fara ceapa si usturoi ca am inteles ca nu putem manca caci schimba gustul laptelui,asa e??

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

CD27 bine ai venit printre noi!!!

Cat despre ce mancati voi, va invidiez pe cele care puteti manca ceapa si usturoi. Mie asa de mult imi place mai ales usturoiul, dar am observat ca de cand sunt cu burtica nu-mi mai cade bine deloc. Initial nu am vrut sa cred si-am tot insistat dar de fiecare data ma simteam rau.

Chiar asa voi ce faceti impotriva arsurilor in stomac sau daca se produce prea mult acid gastric? Cu medicamente vad ca la mine functioneaza dar parca nu-mi vine sa iau zilnic asa ceva.

pupici la toate burticile noi si vechi

13+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna fetelor !!!
Sunt noua pe aici, ma numesc Monica si am si eu o burtica de 16 saptamani !!!

DN 03.09.1980
UM 06.12.2007
DPN 25.09.2008

Abia astept sa intru in contact cu voi si sa va cunosc mai bine !!!
P.S. As vrea sa fiu adaugata si eu in lista daca se poate ...
Pupici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Ceapa yamm de cand sunt gravida mananc ceapa cu orice se poate si usturoi la greu.Chiar ma gandeam cand am sa alaptez ce o sa ma fac fara ceapa si usturoi ca am inteles ca nu putem manca caci schimba gustul laptelui,asa e??

17+

Si ce daca schimba gustul laptelui, doar nu-l bei tu, ci bebelusul tau care inca nu stie de gusturi ca nu e obisnuit.
Am citit undeva ca intr-adevar in lapte se transmit gusturile de la ce mananca mama si e chiar bine sa manance cat mai diversificat ca dupa aceea, cand ajunge copilul sa manance si el ce mancam noi, sa fie deja obisnuit cu gusturile. Si astfel nu mai face nazuri la legume, ceapa, usturoi, spanac sau tot felul de gusturi "noi".

Chiar am o prietena a carei copil mananca la 1an jum exact tot ce a mancat si mananca mama lui in timpul alaptarii si acum: adica legume, peste, salate. Eu m-am chiar mirat caci stiu ca multi copii fac mofturi la legume sau peste.

13+

Piersicutza

Mergi la inceput