Mamici norocoase de sept-oct 2008(37)
Raspunsuri - Pagina 16
EvaF spune:
Piersicutza, eu nu as face sub nici o forma amnio. Pana acum nici nu am motive, nu mi-a zis nici un medic sa fac dar chiar daca as avea motive, tot nu as face. TT stiu ca e inofensiv, dar amnio...no way!!!
17+ 
Poze cu noi
BEBE
JulyMorning spune:
Piersicutzo sincer, medicina a ajuns la un asa moment incat eu cred ca procentul ala de 1% de pierdere de sarcina este ceva mai scazut. Eu am facut amniocenteza acum 2 saptamani. Nu stiu daca ai citit prin ce emotii am trecut din cauza unui test d-asta minunat
. Nu dau sfaturi, alegerea este a fiecaruia. Cred ca trebuie sa-ti raspunzi la intrebarea ce ai face daca ai afla ca bebelul tau are Sindrom Down sau alta anomalie cromozomiala. Un risc este in orice, inclusiv in eco morfofetala de trim II, pentru ca de ex la sindrom down depinde de gradul de retard, dar nu intotdeauna lipseste piramida nazala si nu se poate detecta intotdeauna ecografic. Trebuie sa faci lucrurile in asa fel incat sa poti fi impacata cu tine insati. Personal, n-am crezut in nici un moment ca bebelina mea este afectata, dar n-am avut nici o ezitare in a face amniocenteza. Repet: alegerea mea.
kid of, multam de lamurire. O bucurie sa-i fac si lui, sa-i poarte numele, daca tot nu vreau sa ma marit cu el... ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
laureta spune:
M am dus sa imi iau cartofi cu fripturica si m am intors cu fasolica si ardei copti
. Deci graviduta intoarsa pi dos![]()
teomaria, bravo
kid2003 te duci la Tutu?
CD27 bine ai venit
Se duce cineva la Baby Expo? Incepe miine.
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
JulyMorning spune:
Io se duce la baby expo, dar nu stiu sigur daca de maine incepand. Cred ca vineri trag o fuga sigur.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
Piersicutza spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Piersicutza, eu nu as face sub nici o forma amnio. Pana acum nici nu am motive, nu mi-a zis nici un medic sa fac dar chiar daca as avea motive, tot nu as face. TT stiu ca e inofensiv, dar amnio...no way!!!17+
Poze cu noi
BEBE
EvaF pai cam in directia asta inclin si eu si tocmai de aceea imi trebuia cumva o confirmare ca nu sunt eu paranoica. Vorba aia, cu cat mai multe pareri, cu atat pot cantari si eu mai bine situatia mea.
Si eu spun ca ma simt sanatoasa si am credinta ca bebelusul e ok, dar stii cum e, o mica indoiala se mai naste din cand in cand in suflet, mai ales cand vezi astfel de copii cu probleme, caci aici ii vezi pe strada si adulti si copii. E o societate unde sa fii handicapat nu e ceva atat de rau ca la noi si astfel de oameni au cat de cat conditii "normale" de trai.
Sper sa mai raspunda cineva la acest subiect.
13+Piersicutza
danucu spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Buna dimineata fetelor,
Ce fac?
Asteptam si azi vesti bune...Ar trebui tot Monica sa dechida capitol cand o fi cazul, astfel...toate bune!!!
Am vazut si eu pozele tale, Boo, ff frumoase, ai o burtica rotunda-rotunda care seamana un pic cu a mea. Si a mea e un balon perfect. In sfarsit, ocare seamana cu mine la burtica. Doar ca burtica mea e mai mare acum. Si purtatoarea Boo este frumoasa.
Va pup pe toate si va urez o zi excelenta!!!17+
Da, Eva si mie mi s-a parut ca burticile vostre sunt asemanatoare. Aveti doua burtici frumoase si perfecte, m-am indragostit.

15+http://picasaweb.google.com/gdcubber
CD27 spune:
Ce bine ca v-am gasit burticilor 
Am o sarcina usoara pana acum, am avut greturi de cateva ori la inceput, acum doar stresul si oboseala ma omoara
. Am si un fibrom, o anemie, dar cred ca totul va fi bine, mi-l doresc mult pe bebinio si Dumnezeu o sa-l ajute sa fie sanatos.
Nu sunt maritata (alt motiv de stres), vrem sa facem doar cununie, dar 'prietenele' m-au 'sfatuit' mai bine sa nu mai fac nimic decat sa fac ceva fara party
. La serviciu toti se uita chiorash ca deja mi se vede burtica,ma preseaza sa le zic cand incep prenatatul, asa ca poate ma intelegeti de ce vreau sa-mi iau lumea in cap. Pe bebinio (la eco de 11 s se parea ca e baietel
)il simt numai noaptea ca un fluturas asa, nu stiu ce face ziua
, o sa ma duc la eco tocmai in mai (ultima a fost in martie), numai atunci am gasit programare, fara sa fiu nevoita sa lipsesc de la munca.
O sa plec in concediu maine, abia astept, pana ma intorc sper sa dispara toti oamenii rai si toate problemele.
Va multumesc ca m-ati primit burticilor 
15s+
piolica spune:
Salutare!
in primul rind multumesc la toate fetele pt galerie si mesajele dragutze.
tocmai ce m-am intors de la doctor. am fost sa fac o electrocardiograma (aici este obligatorie) si totul e OK, dupa care m-am dus la ecografie. mi-a facut un control pe masa (brrr, ce le urasc) - totul este ok.
ecografia a fost super OK, greierasul se misca la greu, facea tumbe. bebe este in grafic, 18 saptamini si 2 zile, totul este ok. insa, nu stiu culoarea caruciorului! doctorul meu este foarte precaut, mi-a zis ca o sa-mi spuna cind e sigur, sigur.
poate o sa aflu pe 25 aprilie cind ma duc din nou (m-a programat mai devreme avind in vedere ca o sa vin de paste in romania si o sa stau cam o saptamina). mi-a zis ca trebuie sa faca niste teste bacteriologice pt streptococ nu stiu de care, iar pe 5 mai va fi prea tirziu... in fine, sper ca pe 25 sa aflu ce si cum
partea nasoala e ca m-a gasit cu o candida, alta minune, se pare ca am scapat de gardnerella fara nici un tratament. hurray! insa m-am molipsit cu nenorocita asta de candida. in fine, majoritatea femeilor au, dar ma enerveaza la culme, avind in vedere ca eu nu am avut nici un fel de ciuperca de genul asta inainte de a ramite gravida. fir-ar sa fie! oricum, o sa iau un tratament local si se pare ca este super OK.
cam astea sint vestile.
pupici.
18+
minunea
piolica spune:
apropos de amniocenteza, doctorul meu mi-a cerut azi sa dau un fel de declaratie pe care sa mi-o semneze 2 martori, cum ca refuz amniocenteza. alta nebunie!
se pare ca de la 35 de ani aici se pune mare accent pe chestia asta, si cum eu o sa fac 35 in iulie, va trebui sa le semnez cum ca refuz. testele pe care le-am facut pina acum au iesit mai mult decit bine, insa nu sint 100% sigure...
asta e, o sa dau si o astfel de declaratie.
18+
minunea
kid2003 spune:
Laureta, da. Si tu?
CD27, bine ai venit, dar de ce nu zici si DPN-ul? Si mai da-i incolo cu serviciul lor cu tot, vezi ca e lege ca poti sa iti iei nu stiu cate ore libere pe luna sa te duci la controale, cand esti
. Concediu placut!
Eva, doamne fereste de un TT prost, asa cum a fost a lui July, nu stii cum ai reactiona...eu as face amnio cum a facut si ea, adica mi-am asumat riscul ca pot ajunge la amnio cand am decis sa fac TT, ca daca iesea prost ce puteai face? Sa te framanti pana la nastere cu gandul ca... poate are ceva? Atunci mai bine nu mai faci TT deloc, mai ales daca esti tanara si nu sunt antecedente in familie. Lasa, bebeii nostri o sa fie toti sanatosi si bine.
bb2

?