Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fetele
N-am prea apucat sa citesc din urma, si capitolul asta l-am prcurs in diagonala...
Am fost plecati in weekend la munte. A fost frumos, chiar daca duminica a plouat. Am cumparat o gramada de branza si cascaval si am umplut frigiderul. Miam miam! Imi pare rau ca nu am gasit si paine cu cartofi ca luam si din aia vreo doua roti!!!
De luni dimineata... da-i forja la serviciu. Am vazut ca si la alte fete e nasol, ei bine, si la mine... Vineri am avut foarte mult tupeu sa plec la 5, a sunat sefa dupa mine, ca sa imi spuna ca "sincer, nu are cuvinte"! Eu ii spusesem ca plec, dar uitase.
Luni, sedinta dupa sedinta. Rapoarte. Proceduri. Iar sedinta. Bleah!!!
Azi, la fel....Dar am ajuns la 10, ca ma dusesem la Synevo la analize. Am ajuns la 10, aveam sedinta. Pana sa scot haina de pe mine si sa imi trag suflarea de la scarile urcate, sefa vine "Anca, mergem?" Da nene, da' lasa-ma sa ma dezbrac!!!!!!
Pana sa plec, cica vineri sa facem o conferinta, in fine, dar pe la 3, imi convine? Pai eu la 3 trebuie sa fiu la medic!!! Aaaa, mi-ai zis da' am uitat! Ca sa ii mai amintesc cu 2 zile inainte!!!
Tare imi vine sa imi iau geanta si sa intru in concediu, dar parca tot nu ma indur... Mi-a venit si mie inlocuitoarea. Pare fata isteata si optimista... inca... Pana cand o vedea ce milioane de chestii stun de rezolvat. In fine... Nu imi ridica nimeni statuie, asa ca fac cat pot, cand nu mai pot nu mai fac.
Azi am mancat DOUA INGHETATE si am lasat in mailbox cam 80 de mailuri necitite. Las' sa stea acolo!
Pana maine la 12 am de facut un raport criminal de care trebuia sa ma apuc joi. Cand sa zic hop, mi s-a anuntat sedinta la 10!!! Sa ma duc pe luna si alta nu!!!
Azi am stat iar pana la 8, asta ca eram cu masina si ca a luat-o sotul meu pe ELiza. Maine ma duc de la 8, poate incropesc ceva la raportul ala, pana la 10...
Asa ca... Doamne cat astept concediul asta!!!!!

Ma duc sa fac o baita si apoi sa mananc ceva...

Si uite asa am ajuns la mijlocul saptamaii 27.......

Pup fetele

Anca mami de Eliza si 27+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

tecky legat de vitamine..mie dr din Ro mi-a zis ca o sa iau Materna pana la exitul lui bb...
iliutza welcome to the club!!!!!
irda imi pare rau de colul neastamparat care s-a micit...apropo..o ontrebare asa...tampitzica ca mine..odata ce colul s-a scurtat un pic...ma poate sa se lungeasca (pe parcursul sarcinii..of course)??? adica..cu repaos... si de astea?
a.cicel La Multi Ani fericiti!!! felivitari pt bebelina nr 2:) si bafta la examene!
mada bravo pt limbutza Ariannei sa ne mai zici twe rog ce mai zice..vai..sunt estial;i cand incep sa-si dea drumul la gurita!!!
mihamiha nasol cu sinuzita dar bine ca atrecut!!! bravo ca sunteti in grafic si hai mai des cu vesti! ..hmm..tocma io vorbesc..
cristina bravoo mami pt cele 400gr ale lui Mihai!!! maaare fecioras!!!
violeta bine ca bb e bine...o sa vedeti si sexu data viitoare!nici pe mine nu m-a strigat Sun...asa ca putem plange una pe umarul celeilalte!
caprioara off...sa treaca hemoroizii!!!
ella tinem pumnii joi la dr! sa revii cu vesti bune si cu col lung si inchis!
ladymina La multi ani pt sotior si felicitari pt fetita!!!!
bubuleano mm...si io vreau concediu..ce fain ca te-ai relaxat ..colul creste si el..bb e bine!!!! bravo mamitzi..legat de ile..dam noi jos dupa
corrinuk se pare ca a avut efect strigarea fetelor!..legat de arsuri..cum le rezolvi!?
ralu ..na..nu trece saptamana si ne scri din nou!
boti legat de bijuterii la copchii..si io ca tine..cercei la feitze si-n rest..ciu-ciu..nik..aaa..ce brau de floricele!?
turtu hmm..legat de sport...io mergeam zilnic la bazin la inot..doar cam cand i-am zis dr din unagrai "aa deci totul e ok pot merge in continuare la inot" a zis "eu nu am zis niciodata sa mergeti la inot" si asa e..eu merg la un bazi normal..nu special de gravi..si zicea sa nu mai merg ca na..infectii...zona pasaricii e mai sensibila sisa fac gimnastica de gravi..bagami-as picioru'..ca in Satu mare n-ai unde frate..sotzu zice gata..sa nu mai merg la bazin ..io...m-as duce..ca vai ce-mi place sa inot, faceam breo 70 lungimi de bazine (de 25m nu 50) si acu...simyt ca pusc daca nu fac ceva..la aquafitness e doar pr gravi?

Oana
19+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bey Boti rasuflu usurata daca n-are scara..e perfect asha. Ca ma si gandeam cam cat de tuta pot sa fiu de nu m-am prins la poshta. Ca macar te sunam sa confirmi nebunei ce si cum!:)
Nasol cu "neieshitu" asta...incearca sa tai bananele o vreme si ciocolata. Si daca se poate, nu mai manca fagarash tot asa, o vreme. Din legumele pe care ai voie sa le mananci, fa-ti salate cu ulei de masline (e bun pt asa ceva). Si daca poti sa mananci un mar pe stomacul gol sau macar seara, inainte de culcare...e perfect. Si poti pune prunele uscate intr-un pahar cu apa si dimineata bei apa aia tot pe stomacul gol. Macar pe aia nu tre sa te chinui s-o bei!
Ah, si nu mai fortza, pliz...ca te pasc si hemoroizii si fisurile si nici colul nu cred ca-i incantat de presiune!

Ralu esti tu prea dragutza, zau! Ma bucur ca Mirunica si mamica sunt bine, sanatoase!

Bubu tu mananci bine..cartofii aia prajiti cica n-au ce cauta, dar daca nici eu nu te inteleg...Mai, eu imi spun balenschi pt ca in comparatie cu "negravidenia" sunt multa. Dar zau daca ma doare 0,5% din suflet...ba deloc. Ma amuz, da! Dar fizic ma simt foarte bine, semn ca nu e asa dramatic! Si, pana la urma, de ceva vreme oricum mananc cu grija...ce-as putea face mai mult?!? Asa ca...noi sa fim sanatoase si bebeii din burtica...ca slabim noi in "armata" ce urmeaza.:)

Sorelix tocmai la voi acolo n-au adus astia pepeni...ntzzzz! Iti dai seama ca primul gand a fost "ii trimit eu", dar m-a ponderat "frac-tu de cruce si ten":)) cu <iubi, da' cu ce ti-a gresit saraca Mada de vrei sa-i trimiti zeama imputita de pepene roshu?>. Cum ziceam si mai sus...organismul nostru se pare ca reactioneaza fix asa cum vrea el...sa ne infometam nu putem, so...

Oana razi tu razi, da' o sa vezi ce placere te apuca la cumparaturi! Jimmy zici?!? Saracu bebe Io ca sa scap de intrebarea cum o s-o cheme raspund "Iris maxima" sau "aeterna"...io fiind fan Iris!:)

Tiberica esti tu draguta, da' io slabutza nu mai sunt! Parol! Ahh, ca nu dau pe afara, e altceva, dar nu-s slabutza!:) Ce face Alinuta? Alinuta, puiule, nu vrei tu sa papi lucruri mai sanatoase si sa lashi Mc'-ul? Hai pup fata si sa te faci bine-bine!

Vic da' cat dureaza aglomerarea de inceput de luna? Hai ca mi-e dor de stilul tau!

Alina foarte bine ca ai lucrat daca a fost frumos! Contrar a ceea ce crezi, miscarea ii face chiar foarte bine spatelui tau! Crede un om care are fisura pe coloana. Sa ne mai pui poze de la tine, ca tare frumoasa gradina ai...ca in povesti!

Anaaaaaaaa? Naaatiii?

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

sun si mie-mi place Iris! mmm...asa nume a avut o matza de-a mea..siameza..frumoasa foc fata..cu ochi albastri dar cam...Baseasca...la ochiadica un pic asa...crucis saraca...dar ne-au furat-o cu pui cu tot.. roamnii astia fura tot ce misca..revenind la nume...mai avem timp,..desi noi am taiat toate numele de pe lista de pe DC cu nume de putzosi asa ca...poate inventam unul...

Oana
19+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

A.cicel La Multi Ani! Multa Sanatate, un bebe sanatos si tot ce iti mai doresti tu!

Fetelor am pus pe contul comun cateva poze de la ziua mea cu nasicul cel mic, Andrei si cu Vlad, baiatelul martorilor nostri de la cununie:)

Sa aveti o seara linistita!

Lori28+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Laurash esti o dulcica, dar ma amuz copios de propunerea cu salata mi-am facut sambata o salata bulgareasca dintr-o rosie, 2 cm de castravete, un sfert de ceapa rosie si branza feta cubulete si am mincat din ea 2 zile Deci asa pot io sa maninc salata...

Oana in camera gargaritzei fac braul de floricele, la intersectia dintre fondul uni si dungi. V-am zis ca iese genial?

Si daca tot am batut azi farmaciile din cartier in cautare de borcane de urocultura (pt culori nu pentru altceva ) am cumparat si un bidon de ser fiziologic, 2 lei juma de kil, deci nu va aruncati la ala la fiole, din supermarketuri la douasutecincizecidemii 10 fiole de 5 ml, pleeease, exista alternative . Uite-asa am inaugurat si "trusa medicala" - adica chestii pt bebe dar de la farmacie, ca tot ma intreba cineva, Oana parca.

Monica 26+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti nasoala faza cu am mai patit si eu asa uneori, am luat si am baut si papat de toate si tot degeaba. Dar dupa ce am nascut ca prin minune nu mai aveam nimic. Numai pe perioada sarcinii bine mai spre final in ultimele luni am patit asa.
Bubuleana am scris la semnatura bebe 2 dai clic acolo si vezi exact sapt ca si eu uit cateodata ca nu mai am timp sa tot intru la semnatura sa tot modific plus si uit numaratoarea sarcina trecuta nu avem alta treaba numaram zilele secundele orele acuma eu sg scriu dim cate un mesaj si mai dau clic acolo sa vad cate sapt mai am. Deci dati seama...
AlinaM super ca a fost fain afara si ai putut lucra in gradina si eu abia astept o zi din asta fara avnt si mai caldutza ca trebe tunsa iarba am niste buruieni razlete care trebuie eradicate si mie tare imi place sa bibilesc in gradina toata ziua as sta acolo.
Turtu fain ca esti activa si eu am zis ca dupa sarcina asta gata fac un program de ceva sport acasa dupa dvd in timpul sapt ca nu am cum merge la sala cu bebeii dupa mine si mai si treaba prin casa si in weekend duminica las bebeii la barbat si merg si eu si bag asa o tura de forta cu de toate la sala.
Anka uff tare busy mai esti si tu. Cum mai rezisti femeie? Sper sa intri si tu in concediu la un moment dat si sa te mai relaxezi ca meriti la cata agitatie bagi.
Mona tu cum mai esti? Sper ca esti bine.
Oana multumim. Va tin eu la curent ca tre sa ma laud si eu la cineva.
Sorelix noroc ca are barbatatu' grija de mine. Ms mult ca te-ai gandit sa imi trimiti, mi-e ciuda ca au aparut da nu is buni, mai astept poate in mai or fi mai buni, ca fructe am tot luat si am inercat sa pap da efectiv nu intra stau acolo si se strica. Si am zis hai macar pepene sa incerc ca asta ar trebui sa intre. S-a dus barbatu' meu saracu' ocol prin Londra sa ia pepene da nu era bun.
Oana spor la gasit nume, stiu cum e, noi nici data trecuta nu am gasit nume de baiat si nici acuma nimic nu ne suna bine, nu stiu de ce. Asta just in case ca mai creste vreo ceva la bebe 2.
Arunca un ochi si www.voornamenboek.nl/index.html" target="_blank">aici e in olandeza site-ul da te duci pe litere cu ce litera vrei sa inceapa numele si alea de baieti is cu albastru alea de fete cu roz sunt si nume mai deosebite, bine sunt si unele olandeze si unele mai ciudate da din toata lista aia poate gasiti ceva sa va placa.
Fata mea azi dupa amiaza nu a vrut deloc sa pape nici papa nici iaurtel nici nimic si-a facut greata de la prima guritza si mi-a vomat sper sa aiba numai o zi mai proasta si sa nu fie semn de ceva raceala ca mor.
Nici nu a mai vrut altceva sa pape a baut numai apa pana acuma dupa baitza cand a ras un bibe de lapte de 9 oz si ar mai fi vrut. Sper sa fie ok si sa nu ii fie rau la noapte, ca maine am programare la pensat si program de mers la vecina si as vrea sa fie ok sa se poata juca cu Adriana fata vecinei.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

oana, nasol ca nu poti merge la inot din cauza de infectii, eu am inteles ca inotul e sportul cel mai indicat in sarcina. Mie mi-ar place sa merg la inot, insa piscina la care merg pentru aquafitness e micuta, nu pot inota acolo in liniste. Aquafitnessul nu e doar pt gravide, dar cica se recomanda gravidelor. In lipsa de alta modalitate de balaceala in apa fac si treaba asta.

mada, sa stii ca nici eu nu gasesc pepene la magazinele normale, insa am gasit neshte magazinase mici de turci, iugoslavi si alti balcanici care aduc fructe si legume de pe cine stie unde. Si-acolo am gasit pepene. Poate gasesti si tu asa ceva prin london.

Apropo de pepeni, ca vroiam sa va-ntreb pe vorbitoarele de limba neaosa, se zice pepene verde sau pepene rosu? Ca la mine-n ardeal se zice lebenita, da' nu zic cuvinte din astea p-acia ca sa nu ma puneti sa fac traduceri

ankule, nasol cu serviciul tau, te inteleg ca e stresanta o asemenea situatie, mai ales cu o sefa iritanta. Si la mine se intimpla sa stau citeodata peste program, saptamina trecuta am stat pina la 8 seara de citeva ori, insa deocamdata nu ma pling pentru ca rezist si au fost niste deadlineuri de care nu puteam scapa. In plus, am stiut ca jobul asta e solicitant atunci cind m-am angajat. Nu stiu cum o sa fie dupa ce vine bebe, cu siguranta altele or sa fie prioritatile, insa sper sa gasesc o solutie impreuna cu sefii.
La tine e nasol ca n-ai nici o sefa cu care sa te poti intelege, cred ca-i bine c-o sa stai aia 2 ani acasa.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

A.cicel la multi ani!
Ralu79 si restul fetelor .
apropo berbecutele,voi cum mai stati in ultimul timp(2 saptamani) cu nervii si rabdarea?
+29 sapt

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turtu eu stiu ca se zice pepene verde. Da eu pricep si ce ii aia lebenita, bunica e din ardeal. la noi in moldova se zice harbuz.
da ce crezi ca am fost la supermarket?? Nu stiu astia de asa ceva. Am fost la magazin turcesc unul care mereu aducea buni de unde am stat noi inainte ca le cunoastem cam pe toate alea care au marfa buna. da nu au adus inca stoc din ala mare, aveau numai cativa abia au aparut aici si ti-am zis is plini de apa si cam vestejiti. Sper ca daca se face mai sa aduca din aia mari si frumosi ca aduc exact cum se gaseau in ro in piata sau pe marginea drumului cum mergeai la mare.
Miky sunteti ok? Ce face burtica? Printesa Delia ce face?
Eu ma retrag ca deja nu mai pot sta pe scaun am papat si burta e in gat deja si ma doare si coloana. Va pupicesc ne mai auzim maine dim ca dupa amiaza plec la pensat si in vizeta la vecina. Sper sa tina vremea cu noi si sa nu ii fie rau la fata in seara asta sau maine.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput