Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
Tecky spune:
Sun super tare faza cu baietii din parc!
Corinuk ai mentionat ceva de toxoplasmoza?Ai probleme?
Boti am avut si eu probleme cu constipatia 2 zile si azi mi-a dat sotul sa beau un pahar cu colo,desi stiu ca nu e bine sa beau,si am avut succes!Incearca sa bei ceva acidulat!
Cristina mersi de raspuns.Eu ma duc maine la 4D la Iosup la CMU si o eco costa 350 Ron.
Pupici la toate
Tecky 27 sapt
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Azi am facut o prostioara...am uitat sa platim cablul TV ca astia de la RDS nu trimit factura..si ne mai scapa... asta e, azi no TV, si era Grey's Anatomy! Ratz!!
In alta ordine de idei, ghiciti de unde va scriu?...de la noul meu laptop pe care sotul meu mi l-a facut cadou...asa de stat acasa in concediu.
Am vazut ca vorbiti de constipatie...sa nu radeti, da' la mine functioneaza foarte bine jeleurile de fructe, alea din comert, ursuletii gumati, etc.
Imi pare rau pt. fetele care au o atmosfera naspa la servici...si eu sunt mereu in priza, am multe pe cap, da' is tratata ca o mascotzica pe acolo...toata lumea se gudura pe langa mine si ma sfatuieste si ma baga in seama...unele ma indoapa cu mancare, scot din sertar tot ce au sa imi dea sa mananc...
Aoleu..e 11 si eu la 6 ma trezesc!! gata am fugit la dus si nani...singurica ca sotul e de noapte!
Noapte buna, pupici!!
dia 26+ Miruna
strumfuletz
poze
slideshow
SunSmile spune:
Oana deci pisa voastra se uita concomitent stanga-dreapta? Ce tare:). Cum ma sa furi pisica + puiul? Giiiz...
Uita-te si pe behindthename.com....e un site foarte fain!
Sorelix sanatate lu' Ari si odihna placuta! Las' c-o sa fie bine si maine o sa poti merge si la pensat si in vizita!
Turtu si io tot pepene verde stiu ca se zice. ah, ca io-l mai alint si roshu, e de la cretineala mea.:) Si stiu si de lubenitza (io asa stiu) si de harbuz. Si nu ma faceti ca incep si io cu termeni d'astia...poate doar Boti si Anka sa stie...:)
Anka io am ametit numai citind ce-ai scris...ce sa zic, tin pumnii s-o dovedesti cumva pe sefa aia mirobolanta!
Boti pai tu ai stomacelul miiiic miiic...imi si imaginam 2cm de castravete:) Stiam si eu de tzeapa cu serul fiziologic la fiole, care e scump ca foamea. Auzi, fa poze la dungile alea mai repede, ca mor aici de curiozitate si ma ai pe constiinta!
Lori foarte dragute pozele! Si ce copilashi draguuti!
Gata! Ma'c sa stau tolanita la teve, cu tati de Galu si sa bagam capsunici mari si mirositoare!
Pupinshtain!
SUN 28+
Biribu spune:
beeei ce viteza aveti!!!
boti sunt cumva surfilate impreuna sa nu fie cusaturi care sa deranjeze, insa fiind atit de moi chiar nu e o problema. o sa incerc sa fac o poza cind ajung acasa. e o idee f practica oricum, o sa vezi ce putin timp incape bb in prosopelul cu colt.
the andreea nu te stresa cu greutatea prea mare, am vazut mai mereu pe aici niste estimari din astea, dar sunt doar orientative si in realitate poate fi mult mai mic.marja de eroare e de 200-400gr! nu cred nici ca vor fi probleme cu fetita si adaptarea cu bb, fetele sunt tare mamoase in general, implic-o sa te ajute si va fi pt ea ca o papusica.
mada mie nu-mi plac caruturile alea tandem deloc, sunt lungi si cu greu incap in orice portbagaj. eu m-am cam oprit la Aria de la peg perego dublu si la Baby Jogger mini - o marca americana cred,poate ma prind si eu cum sa pun un link sa-ti arat, oricum sunt pe amazon sau babiesrus, acuma sunt doar pe web si as vrea sa le vad in realitate. oricum clar imi trebuie dublu, si noi cum depindem de masina tre sa incapa si in portbagaj si sa si fiu eu in stare sa-l pun acolo etc. cred ca si voua va trebuie unul dublu, Ari tot mititica e si cind o sa o vada pe surioara in carut exact acolo o sa vrea si ea...
violeta nu te stresa atita cu sexul, poate vrea bebitul sa fie surpriza! tare nasol cu dr tau ca e de moda veche si nu crede in epidurala, e o mare prostie, cred ca forcepsul e de fapt o exceptie si nu o regula, dar ma rog si epidurala trebuie sa fie facuta corect, la sfirsit doza de anestezic se reduce tocmai ca sa simti contractiile si sa poti impinge eficient, insa tot ajuta mult si nu doare.
Ladymina ma bucur ca ai mai scris! Felicitari pt fetita si La Multi Ani pt sotul tau!
Bubu bine ai revenit si tu! nici eu nu iau nici o vitamina. oricum calciu nu se prea ia in trim 3, fierul constipa... nu da banii pe analiza de listeria ca nu e necesara...
dma linisteste-te probabil ca e doar ceva secretie mai apoasa, mai ales daca e cald, apoi vorbeste cu dr tau sa stai tu fara grija.
boti deci: suc de prune daca prune uscate nu merge, apoi in cazuri mai grele supozitoarele cu glicerina sunt sfinte, fa-ti provizii pt mai tirziu oricum ca pe mine m-au salvat de mari belele!
balenschi hai ca m-ai distrat cu agatatul lasa mami ca asa e mai bine, mai nasol cind nu te mai agata nimeni....sper ca nu te superi ca-ti zic asa tocmai ca esti de fapt dupa parerea unanima pe aici antibalenski...pup
eu sunt supernecajita cu fiimea care iar a facut o viroza ceva cu febra, tuse, mici, oooff ca nu se mai termina cu ea de cind am intrat in iarna iar o tragem cu antibiotice probabil, tocmai ce terminasem o serie
28+
Mami de Anna (5.02.2007) cu
atb spune:
Pupici si de al mine pt.toate burticutzele!!! In sfarsit am reusit sa recuperez tot, vreo 3 zile mi-a mers netul f rau si nu apucam sa termin tot ce ati scris. Ieri chiar m-am apucat sa scriu, dat bineinteles ca mi-a picat iar netul in timp ce "compuneam", asa ca am lasat-o balta! Mi-e frica sa nu patesc si azi la fel asa ca nu scriu f mult... Noi suntem bine, sanatosi, doar ca arsurile la stomac imi mananca nu numai noptile ci si zilele, nu stiu ce sa mai fac sa le mai temperez!
Boti, sa stii ca si eu am probleme cu constipatia, si chiar daca am incercat fructe multe, cereale, compot de prune etc, tot n-a functionat prea bine, asa ca am intrebat-o pe dr. mea ce sa fac si mi-a recomandat siropul "Duphalac" care e bun si in sarcina. Si sa stii ca a avut un efect surprinzator de rapid! Iar acu il iau de fiecare data cand ma simt mai "plina", are un paharel gradat si nu tre sa iei de mai mult de 2-3 ori pe zi, uneori isi face efectul chiar si daca iei numai o data. Asa ca... bafta! Sper sa-ti ajute!
Turtu, felicitari pt. miscarile bebelinei, nu-i asa ca e minunat? O sa vezi tu de-acu incolo, pur si simplu te indragostesti pe zi ce trece tot mai tare de minunea din burtica ta, cand o simti acolo...Iti doresc totusi sa ai o bebelina cumintica, sa nu dea prea tare la vezica, la ficati... Cat despre alegerea numelui... nici eu nu pot sa cad de comun acord cu al meu asupra numelui, inca cautam...
Mada, cum e Ari, e mai bine? Pup fata sa-i treaca, si sa se poata juca maine cu vecina.
Trimit mailul asta ca mi-e frica sa nu pice iar netul pe cand sa-l trimit...
Adriana 22+
Didi81 spune:
Boti, mie medicul mi-a zis ca daca am nevoie pot sa iau dulcolax, parca (cred ca dulcolax a zis, dar nu bag mana in foc ); oricum, eu reusesc sa tin problema sub control mancand fructe. Dar intreaba-ti doctorul totusi ce laxativ iti recomanda, ca e mai bine sa iei decat sa fii constipata, asa a zis medicul meu. Eu sincer nu sunt pro laxative, nu am luat in viata mea.
Dma, si mie mi s-a intamplat sa am secretia asa apoasa; e normal in sarcina.
Sun, sa nu te mai aud cu balenski! Pai daca nici tu nu esti slabutza, inseamana ca noi suntem obeze de-a binelea . Pai chiar asa?!?
Despre mancare, eu simt ca nu mai incape in stomacul meu foarte mult, de cand a crescut Aida. Azi dimineata, dupa ce am mancat o rosie cu putin cascaval, si o mica felie de pepene galben, am simtit brusc ca mi se revolta stomacul si am tot. Chestie care nu mi s-a prea intamplat in primul trimestru , dar iata ca mi se intampla acum. Bine, nu mi-a fost greata sau ceva, nici nu mi-a displacut ce am mancat, pur si simplu am simtit ca imi vine brusc totul inapoi. In rest, mananc de toate, si mancare gatita, si fructe, si salata, lapte in fiecare zi... si dulciuri.
Legat de gimnastica, si eu asi vrea sa fac ceva; fetelor din bucuresti, daca faceti undeva gimnastica pt gravide, ziceti-mi si mie, pls.. Mi-ar fi placut sa ma duc la innot, dar si mie imi e frica de infectii, plus ca apa aia cu clor inea e nasoala... .
Si eu stiu de lubenitza .
Didi 26+
atb spune:
Sun, frumoase toate lucrusoarele Galuscutzei!!! Ma bucur ca te-ai relaxat si ca te-ai bucurat din plin de terapia shoppingului!!!
Narcisa, super patutul!!! Nu cred ca am mai vazut asa ceva !
Dar si patutul Danei mi-a placut la nebunie! Si io vreau! Si pup burticutza sexy!
Si pup si toate celelalte burticutze frumoase si sexoase ce le-am vazut pe picasa de Baby_r, Ella, Lori, Alina M, Kimmy, sper ca n-am uitat pe cineva! Anaxena, astept si pozele tale de sapt 29!
Cristina, sa-ti creasca mare si sanatos bebe Mihaita, vad ca desi esti cu o sapt. in urma mea, bebe e mai grasunel, al meu are 390 gr, dar e acolo in grafic. Ti-a mai trecut somnolenta? mie inca nu.... Dar de saptamana viitoare intru in concediu de odihna si o sa dooooorm cat vreau eu, numai sa ma lase arsurile astea in pace...
Adriana 22+
Irda spune:
Multumesc de urarile de bine, dragele mele!
Ella....colul deschis nu stiu daca se mai inchide sau daca doar poti sa-l mentii asa....pe pozitii! Cu repaos am inteles ca s-ar mai lungi, dar mai stii.....
Ma duc la nani, ca-mi pica ochii-n gura .....poate o conving si pe bebe sa bage ceva somn...ca acum e ocupata....cred ca muta mobila-n garsoniera, iubita de ea.....e burta numai colturi si damburi!
Pupicei si noapte buna, gravidute!
Irda Bebe Antonia Gabriela
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
SunSmile spune:
Neata,
Misha tinem pumnii azi la 4d sa fie perfect! Sa vii repede cu vesti, da? Chiar, la ce ora ai? Ma gandeam ca poate ne vedeam apoi la cursuri la Filantropia...ca tot zici tu ca te plicti...
Dia ne bucuram ca sunteti bine, sanatoase chiar si fara cablu:). Felicitari pt noua laptoapa, sa ne scrii muuulte mesaje de pe ea!
Biri uof! Imi pare rau ca Anna iar a racit. Tare v-ati mai chinuit iarna asta, zau! Ai grija de ea si de voi! Sanatate multa va dorim!
Adri bine ca ai aparut, ca ma gandeam sa te scriu la "lista evadata", ca vad ca are succes:) Ma bucur ca sunteti bine si saru' pt urari!
Didi hai nu ma bate, daaa?:) Ma alint si io asa...stii ca mie de fapt chiar nu-mi pasa. Ma simt foarte bine in pielea mea, da' fatza de 44 kg sunt balenschi:) Uof, nasol cu vomatul...te inteleg, ca si eu am patit-o tot asa, fara sa-mi fi displacut nuga aia. Cred ca si asta e una din placerile trimestrului III. Asta e, noi sa fim sanatoase! Eu am interdictie la gimnastica, pt ca-mi poate acutiza problema, desi eu mi-am dorit. Dar la cat ma misc in general...Da un search pe google si sigur gasesti ceva...uite, parca Anka zicea de gimnastica + masaj! Nu vii si tu la curs azi? Io fac orice ca sa va mai vad, dupa cum observati...:)
Irda sa stii ca si colul deschis se poate inchide si cel scurt poate creste...si chiar mult! Depinde de organism si de cat de tare ii prieshte starea de legumeala la orizontala! Eu iti doresc sa treci fara probleme de saptamana 36! Stai acolo in patutz si fa-o mare pe Antonia!
Mai, pe mine Ana ma ingrijoreaza, ca ea nu tacea asha. Ana poze? pictorial? ceva...oriceeee?
Ma'c sa-mi mananc vesnicele cereale cu lapte, ca apoi ma apuc de treaba si uit si de ele.
Poate va treziti si voi pana plec eu la trebi...
SUN 28+
Gabriela82 spune:
buna dimineata burticutze!
am fost luni la dr si bebelusha mea este foarte bine, a crescut frumos si are deja 1.170kg si mamica are 13 kg in plus (cam mult ). in schimb nu-i place deloc sa stea la poza. dupa ecograf am 28 de saptamani dar eu totusi cred ca am 29, dupa cum iese dupa ultima menstruatie.
am avut si 2 zile libere si am profitat din plin de ele, mai ales ca ieri a fost foarte cald si frumos afara.
inca n-am apucat sa citesc ce-ati scris (am ceva de recuperat).
revin!
tuturor
28
[http://www.flickr.com/photos/25375396@N07/]