Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Bujo
Multumesc pt sfat. Chiar dimineata am luat pastila fara sa fi mancat...nu am stiut.
Dar de acum voi face cum mi-ai spus.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky ma bucur ca a fost frumos la plimbare, sper si eu maine sa nu fie tare urat ca avem o iesire in program.
Ralu ms ma bucur ca iti place rochia si eu am tot 11 kg in plus da parca in ultimele zile m-am cam pufosit, beau apa si incerc sa pap portii mai mici si sa nu bag prostii si dulciuri multe, da vad ca organismul meu tot ce vrea el face. Am incercat sa il fraieresc cu iaurturi si salate si fructe da efectiv nu reusesc nu intra, tot sper sa apara pepenii mai repede au aparut asa timid da nu is buni am luat unul si a trebuit sa il aruncam era apos tot si cam vested inauntru.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

uauuu...cat ati scris!!!!!!
no bun..sa vedem...
biribu aha...merci de sfaturi legate de baitza lui bb..mereu bine venite sfaturile mamicilor de bb2! eu incep, incet, in sfarsit sa realizez cam ce si cum si cate trebuie!
ralirali felicitari pt putzurica lui Cezarului! iar tu...sa mai intri sa ne dai de veste depsre voi..si mai cate un sfat, o parere!
kimmy ma bucur ca bb mititel e bine! un gand bun prieteni tale!
annababy sanatate multa tatalui tau!!!!
boti super ca poti sa-ti iei tot concediul indiferent de nr zileleor lucrate pana la suspendarea contractului! faina treaba...io pierd cateva zile...vreo 3-4 max..
dma
turturica nici noi nu avem un nume la bebelache!..decamdate radem si iar radem de diverse nume..io mai cant porcaria aia "jimmy jimmy, iubesti fetitele-n bichini" si zic ca putzosu se va numi jimmy..aa..tu ce sport faci?
boti la ce trusa medicala te referi..cea de nastere?
sun valeu..da ai luat "cate ceva" la bb! si burtica ce faina e..a mai crescut nitzel!
bre...sun cum aika meyy un mar si un baton pana la ora 16!?? face foame Galu a ta!!
fine prima parte...si revenim

Oana
19+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sun deci te agata pustanii prin parcuri, ai? Blocu meu n-are scara deci e ok

Ralu era sa ma arunc si eu la medalioane, dar pina la urma sunt un moft, nu va purta bijuuri din aur cel putin pina pe la 10-12 ani, de ce sa iau? Oricum mie nu prea-mi plac bijuteriile la copii, parca ar fi copchii de manelisti; doar cercei la fetite, atat, parerea mea...

Fetele eu sunt in lacrimi toata, am muncit trei sferturi de ora la o excretie, sunt distrusa, cred ca o sa creada cupilu meu ca vreau sa-l lepad Nu stiu ce sa ma mai fac, nimic nu merge, nici piscinele de apa pe care le beau in ultimul timp nu dau rezultate, am mincat echilibrat, nu stiu cum o s-o scot la capat. Chiar sunt interzise laxativele in sarcina?

In rest, m-am apucat de braul de floricele

Monica 26+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ralu: imi pare rau dar ti-am luat locul pe podium la capitolul ingrasare, eu am +14kg Noi si bebeii sa fim sanatosi, restul nu mai conteaza!

corinuk: bine ai revenit si mie mi se pare ca e neconcordanta intre sapt si DPN-ul tau pt ca eu am aproape 26 sapt iar DPN-ul la ultima eco era 14 iulie. Dar cine stie...

Sunny: bine mami si eu am luat folat in primul trimestru si ceva elevit pe alocuri pt greturi dar dupa primul trimestru am stopat. Dealtfel la ce gabarit am capatat cred ca s-au adunat si ceva vitamine si minerale necesare, pai nu?

Referitor la mancare si eu sunt cu cerealele, lapte la greu, iaurturi si fructe. Din cand in cand mancare gatita dar ff rar si ceva de genul spanac, stevie, urzici. De fapt sunt mare fan gratar de pui cu salata si cartofi prajiti...hmmm...desi incerc sa infulce mai rar acest meniu dar este preferatul meu din timpul sarcinii..yummyyyy

poze din vacanta nu prea am, adik am facut cateva prietenilor cu care am fost si nu cred ca sunt prea relevante....in plus nici nu le-am scos de pe camera.

bubuleana
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aoleu boti si eu am trecut prin asta, o perioada de vreo 7 zile in care n-am facut nimic dar ai mare grija, nu trebuie sa te chinui, sa faci efort ca iti afecteaza colul.
In cele dion urma la mine a dat rezultate alimentatia, in sensul ca am avut grija vreo 2-3 zile sa nu mananc nimic altceva decat: cereale, lapte (1l/zi), suc de fructe (kiwi, prune, struguri, ananas, portocale), prune uscate (fff bune si indicate!!!), legume verzi (spanac, stevie), morcovi, pepene rosu dupa lapte sau cu iaurt, paine integrala cu unt + supozitoare cu glicerina.
Incearca si tu asa deci fara nimic gen branza, carne, oua, cartofi

EDIT: a se intelege supozitoarele in fundulet nu in alimentatie

mada: super de folos sfaturile cu baita iar apropos de varsta sarcinii de ce nu-ti treci matalutza nr de sapt la semnatura ca eu mereu uit cat ai si trebuie sa ma duc pe prima pag sa vad

bubuleana
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Pupici !

Mada ai dreptate tu , cred ca fisuri pentru ca durerea este doar in timpul procesului si dupa ceva timp si in rest nu ma doare la stat jos.

Sun...draguta intamplare, pai la cat de slabuta esti tu si tunsoarea pe care o ai nu e de mirare...

Ca tot vorbiti de kg in plus eu pana acum am luat 6,5 si mananc normal in special profit si mananc paine ...

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 24+
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Deci m-am enervat si am luat dulcolax, macar sa-mi curete usor traseul, poate o mai tarai apoi o luna pina se infunda din nou. Am citit prospectul si nu e interzis in sarcina, cu rezerva sa nu faci abuz.

Eu nu am cum sa maninc legume, cel putin nu crude, in afara de rosii, castraveti, restul nexam, fructe numai unele (kiwi si banane), altceva nu incape la mine la stomacul minuscul, bag mai mult lapte, cereale, paine (f putin), ciocolata , inghetata, de la prune vomit, am frigiderul garnisit cu prune de 3 feluri dar nu pot sa le inghit...

Sa vedem ce efect o sa aiba laxativul ca sunt cu nervii la pamant. Noroc cu floricelele alea de ma mai bine dispun

Monica 26+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , am promis sa trec pe seara si iaca s-a facut seara .
Vad ca au revenit din fete , deci strigarea e buna , ne ppare bine sa stim ce mai faceti .
Trebuie sa spun ca eu azi am fost o nu e tocmai bine pt. spatele meu dar nu ma pot abtine cand e asa frumos afara , soare toata ziua fara vant , deci am lucrat in gradina .
Monica imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta , eu nu am avut probleme de acest gen de cand ma stiu asa ca nu te pot ajuta , sper sa iti revii cat mai curand .
Acum iar trebuie sa plec ca Mandy imi trage de computer , nu mai are rabdare .

Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Hai ca iar apar si eu la spartul tirgului, ca de obicei.
bubule, ce ma bucur ca ai dat semne de viata. Unde ati fost in vacanta? Tot cu carucior albastru ati ramas? La nume v-ati gindit?
Legat de vitamine, nici eu nu iau nimic, in afara de acidul folic pe care l-am luat in primele 3 luni. Doctorul a zis ca sarcina nu e boala si ca daca eu maninc sanatos n-are rost sa ma indoape cu vitamine.
A, mi-am adus aminte, mi-a mai dat magneziu de curind, asta pentru ca am fost o gramada pe drumuri si a zis ca Mg previne crampe musculare.
Si-apropo de Mg, boti, mie doctorul mi-a zis ca ajuta si la probleme de constipatie, lucru pe care l-am observat si eu.
Bine, eu maninc in mod constant iaurt cu cereale dimineata si am vazut ca nu am probleme cu mersul la baie.

sunule, eu maninc in continuare mincare gatita, dar acuma incerc sa ma axez pe salata si chestii subtirele, ca sa nu mai pun in halul asta pe mine. A, da, si maninc pepene verde la greu, am 2 in frigider care ma asteapta sa le zic dau buna seara

oana, bietu' copchil, cu ce cintec il alinti
Sport incerc sa fac din toate cite un pic, fac pilates de gravide, merg la sala de 2 ori pe saptamini si m-am inscris la un curs de aquafitness, dar incepe numai peste 2 saptamini. Dar tot nu-mi place ca-s prea sedentara, stau 10 ore cu fundul pe scaunul ala de la birou si nu ma prea misc.
Tu mai mergi la inot? As vrea sa fac si eu inot, dar nu gasesc o piscina in apropiere.

21+

Mergi la inceput