Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, mie mi-a zis o prietena ca produsele Johnson nu ar fi asa bune, ma rog poate cele de aici din Ro, pentru bebei...

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Corinuk eu m-as bucura sa scrie toate fetele de pe lista, macar din cand in cand sa stim ca sunteti ok.
Aaa stomatologie frumos, dar si greu, spor la invatat si bafta la examene.
Aha am zis eu ca tre sa se fi schimbat dpn-ul, am sa merg sa modific.
Cristina noi am probat aici diverse marci din astea de copii si din alea eco si de la toate firmele si mai scumpe si mai ieftine am zis sa vedem cu ce ii merge mai bine si cu astea de la johnson ne-am impacat cel mai bine. Acuma stiu ca difera lucrurile fatza de alea din ro, de ex o colega de la piersicutze a fost aici in vizita cu fata si a zis ca pampersii din ro nu sunt ca cei de aici nu sunt cu elastic din ala lateral si ca trebuie avut grija sa vezi unde is facuti ca sunt serii mai bune si serii mai putin bune, ca cica unele erau produse in nu stiu ce tara si unele in ungaria sau ceva de genul.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dma nu cred ca e lichid, chiar nu cred! Si eu am mai patit si chiar cand am mers la dna dr. Si mi-a spus ca se intampla sa fie si secretii mai apoase asa si sa stau linistita! Fa cum crezi tu pt pacea ta sufleteasca!

Corinuk bine ai revenit si felicitari pt bebe Stefan! Auzi...dar cred ca e o greseala...ori la nr de saptamani ori la datele din listuta! Lasa superstitiile ca nu te ajuta cu nimic, zau!

Mai io am zis ca o fo' buna amenintzarea cu listuta, zau! Uite cate fete au revenit, spre bucuria tuturor! Asa da, bravo!

Bubule eu am luat in primele 3 luni acid folic, apoi prin luna V am luat elevit pt ca-mi iesisera analizele nitel la limita iar acum de o luna nu mai iau, pt ca totul e bine, analizele foarte ok si sa ma indoape aiurea nu vedea/m rostul. O sa vorbim la urmatoarea intalnire si in functie de analizele pe care le mai fac si de valorile lor, vad daca mai e nevoie! Pozeeee??? din concediu....pliiiz!

Mai saracii mei parinti, zau...le-am mai pregatit o carutza de haine si alte cele. Cred ca deja le-am umplut un etaj al casei numai noi cu tot ce le-am dat:). Acum trebe sa demontam si kktu asta de bicla de apartament (ca data trecuta nu am facut-o) si sa le-o dau, ca ma enerveaza taaaaare!
Da' momentan stau la o bere rece (fara alcool) cu iubi meu, care tocmai a ajuns. Saraca mea copila o sa se coaca in casa asta, ca tare calduroasa e!

Intrebare: fetele voi mancati la fel ca pana acum? ca eu nu prea mai pot...fructe bag ca sparta, cereale cu lapte, iaurturi....dar mancarea gatita nu ma prea pasioneaza. noroc ca mai pun de-un chec, o gogoasa....ca astea le mananc, dar in rest...sufletu'...

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Multumesc mult! dar am gresit ,am 27 de saptamani!
Am innebunit cu calculele astea ..daca ma intreaba cineva in cate luni sunt nici nu stiu ce sa-i spun ,pe bune..

corinuk 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am venit si eu din parc,a fost o zi superba numai buna de plimbat!
Mai fetelor vedeti ca de cand ne-am propus sa separam persoanele care nu au mai dat nici un semn au inceput sa dea cate un semn de viata? Eu ma bucur si le spun:Bine ati revenit!
Cristina cat ai platit eco morfofetala si unde ti-ai facut-o?
Caprioara imi pare rau ca ai probleme cu hemoroizii,probabil ai ramas sensibila de la prima nastere.
Mishuc,Bujo nu stiu ce au sefii,contabilii si cei de la conducerea unei firme cand aud ca o femeie este insarcinata isi schimba radical atitudinea fata de ea.Eu chiar nu ii inteleg!
Ladymina 77 felicitari pt fetita si sa-ti traiasca sotul!
Bubuleana eu stiu ca vitaminele sunt optionale in sarcina dar analizele sunt obligatorii mai ales in ultimul trimestru de sarcina!
Dma 2007 stai linistita ca e normal sa ai scurgeri sub forma de lichid.Si eu m-am speriat prima data dar dr a zis ca e normal in cantitate mica,sa nu fie cantitate mare!
SunMada

Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, intr-adevar produsele difera mult de cele din vest aici la noi...
Sun, eu, din contra, am inceput sa mananc cum mancam inainte de a ramana gravida, adica m-am reintors la ciorbite si mancaruri gatite.Sa vedem cat tine si faza asta.
Tecky, am facut la Medlife si m-a costat 300 de lei...Ma bucur ca ati reusit sa va plimbati azi, pe o vreme numai buna de asa ceva...
Corina, cu lunile nici eu nu ma prea impac...

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

SunSmileeu de felul meu nu eram superstitioasa dar in familia mea si mamaia si mama au pierdut un copil dupa nastere...si mie sincer imi este foarte frica...mai ales ca sarcina asta a mea este un dar de la DD dar cu toxoplasmoza cu tot....
Intrebai de mancare...eu m-am ingrasat foarte mult dar am mancat normal...mancare gatita mai greau ptr ca toata ziua sunt pe drumuri nu am timp de asa ceva plus ca seara cand ajung acasa sparg frigiderul....dar le dau eu jos!

corinuk 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Boti acum imi scoteam din gentuta adresa ta si am constatat ca nu e si scara. Ca sa vezi ce retarda, la posta nu mi-am dat seama. So...nu mi-ai scris scara, sper ca nu-s prea multe, ca sa te gaseasca postasul!

Bey da' Ana chiar a disparut asa? Ntzzzzzzz....

Io am logoree, zici ca beau bere cu alcool, pe bune.:)

Azi dimineata mergea balenschi agale prin parc, cu ditai cutia in brate pt Garga si se apropie 2 pustani de vreo 18-19 ani de mine. Aveau texte din alea de agatzat tipele de liceu:). Si m-a pufnit rasul si i-am intrebat: ma baieti, zau, alta nemaritata si negravida n-ati gasit? S-au uitat aia siderati la burta ce razbatea din gecutza si in graba si rushinati mi-au zis "ne scuzati, saru'mana" si au taiat-o! Si eu am ramas in urma, razand....pe principiul "din spate statuie, din fatza duduie", mi-am inceput ziua foarte fain!:)

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina da asa e difera mult ca sunt produse in alte tari de multe ori. Oricum depinde si de copil cat e de sensibil si cu ce produse se impaca mai bine ca si la noi de altfel.
Sorelix eu asa eram sarcina trecuta mancare gatita mai putin fucte cereale iaurturi la greu acuma vad ca trebuie si papa gatita altfel ma ia cu rau.
Corinuk, Cristina aici de ex nu te intreaba nimeni de lunile de sarcina aici totutl se calculeaza in saptamani si trimestre de sarcina, numai din ro ma intreaba lumea vai cate luni ai? Si atunci tre sa stau sa ma gandesc ca am si eu tabele dar difera de la sursa la sursa la cate sapt incepe care luna. Asa ca eu merg dupa saptamanile de sarcina si gata. Ca nu is luni calendaristice sa le imparti in patru sapt sau ceva. De la asta ma cert si cu mama ca ea nu priecep de ce eu nasc la o anumita data si etc ca ea le calculeaza ca luni calendaristice si etc.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Hellooooooooooo

Mai reprimiti inca o nescriicioasa?
Nu am mai scris de o luna cred, dar dadu nestingu' si-n mine si eu nu pot sa fac asa multe odata ca unele dintre voi

Eu sunt bine- mare si multa- si obeserv ca ma mentin in varful clasamentului cu +11kg (noi sa fim sanatosi), iar Mirunica e o scumpica si o dragutza si o minunata- e mai mare cu 10 zile decat varsta sarcinii (mai ceva ca Fat-Frumos) si este foarte ocupata in burtik- si-a descoperit un Trampolini (a se citi vezica mea) si sare draga de ea

Sun- eu ti-am mai spus tie o data- daca nu existai trebuia sa te inventeze cineva. Mi se pare grozav cum nu iti scapa nimic (noroc ca Galu nu e baiat ca ar fi fost vai de nora ta). Mi-a picat foarte bine apelul

Boti- am vazut un super medalion cu o gargaritza. Vrei sa iti fac poza si daca iti place sa ti-l iau si sa-l trimit? Era doar vreo 40 Ron si era aur (probabil doar 14k) dar daca vrei ma interesez de detalii.

Mada-rochia e absolut superba. Cred ca vei fi o mireasa minunata.

Mikycris-

Narcisa- patutul e superb!!

Va rog sa nu va suparati pe mine ca sunt mai leneshuta si ca nu nominaliz pe toate, dar sa stiti ca de toate mi-e drag si trec alaturi de voi prin tot ce treceti.

Sper ca urmatorul mesaj sa nu fie peste inca o luna

Pupicei

Ralu
25+ Miruna

Mergi la inceput