Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
M&M spune:
Dma, poate e secretia specifica sarcinii!!! Si mie mi s-a intamplat sa ud chilotul in unele zile din cauza ca a fost mai abundenta decat de obicei. Dar pentru linistea ta , poti sa te duci la doctor
Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am revenit si eu de la nanitz si mi-am pus sa pap ceva si sa vad ce ati mai zis.
Ladymina felicitari pt caruciorul roz. Pus la listutza asteptam sa va hotarati cu numele. La Multi Ani sotului si distractie placuta!
Mishuc pus si la tine caruciorul.
Carisma ca ziceai de bara aia de la carutz nu e vitala crede-ma, noi nu avem bara la carutz in genere alea cu bara is mai mari si mai grele. Poti agata linistita jucariile pe barele alea de pe margine sunt si bare cu tot cu jucarii de cumparat, important la un carucior e sa fie usurel util si comod si pt mama si pt bebe nu bara. Dupa mine daca ai bani si va place modelul ala mergeti si il luati.
Ce fain ca la voi e cald. Aici e soare dar ce colti are e rece de numa.
Flo ma bucur sa aud ca sunteti bine.
Anna ma bucur sa aud ca a iesit tatal tau din spital bafta cu investigatiile la iasi.
Caprioara ms mult.
Bebe2008 tinem pumnii sa fie bine.
Cristina multumim. Da alea de la 6 luni in sus pana la 6 luni modele din www.mothercare.com/gp/node/n/44537031/202-7999310-7547005?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">astea. Noi am vaut unul asemanator cu primele doua dar facut de toysrus dar nu l-am folosit niciodata nu statea bebe comod imi era mai usor sa o sprijin pe mana mea, deci noua nu prea ne-a folosit.
Acu vreau sa iau tot de pe pagina asta din ala albastru de mai jos aqua pod care e si pt bebe mic si pt bebe mai mare adik ai loc pt amandoi. Am vazut ca mamicile zic ca e bun la reviews.
Ari e tare simpatica cand ii auzi vocea si zice si ea acolo cate un cuvintel toata un zambet.
Ella nasol cu greturile sper sa fie ceva trecator si sa nu te tina mult.
Bujo da cam naspa daca e asa situatia la servici. Speram sa nu dureze tare mult ca e apasatoare atmonsfera cand e asa.
Mishuc sper sa te lamuresti cu tanti de la contabilitate.
Bubuleana asteptam poze din concediu, ma bucur ca v-ati simtit bine si voi si bebe.
Tiberica, Caprioara nu e neaparat sa fie hemoroizii se poate sa fie numai fisuri. Si eu am patit asa si sarcina trecuta si sarcina asta si credeam ca is hemoroizii da nu is numai niste fisuri. Nu am facut nimic special adik ceva creme sau mai stiu eu ce au trecut de la sine. Daca ar fi hemoroizi ar fi incomod si sa stati jos ca aia ies in afara si te jeneaza tare, daca e numai sange in toaleta si putina durere care apoi trece is fisurile.
Sorelix multumim.
Bubuleana nici aici nu se mai dau vitamine, decat primele trei luni dupa cum a zis si Cristina se iau din alimentatie nu e obligatoriu sa iei vitamine.
Dma daca zici ca esti uda eu zic ca mai bine mergi la spital sa vezi ce si cum. Tinem pumnii sa fie bine.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
boticelina spune:
Dma si eu am mai patit asa in diverse randuri, si nu cred ca e lichid, am citit ca din cand in cand se poate intampla. Si aseara am patit-o. L-am intrebat pe doc si a zis ca e normal. Eu m-am speriat si din cauza ca am putin lichid si credeam ca am membranele fisurate, dar nu e asa. Plus ca io de obicei nu am deloc secretii. Chiar atunci cand am fost in medical am renuntat si la absorbantul de zi (asa m-a sfatuit Bujo ca sa pot observa culoare, miros, etc.)
Poti insa sa-l suni pe doctor si sa-l intrebi, el e cel calificat sa-ti raspunda.
Monica 26+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
corinuk spune:
apar si eu dupa multe luni de absenta!Imi pare rau ca a trebuit sa apar asa...Este un an dificil in care nu am timp nici sa respir ,vreau sa fac 3 lucruri odata si sper sa si reusesc.Fug zilnic de la sv la scoala si invers..si ma intreb oare cat o sa mai pot ptr ca timpul trece iar eu ma maresc de la o zi la alata.Sper sa ma primiti inapoi..
Ma bucur ca toata lumea este bine si abia astept sa vad bbei mari si mancaciosi!
BB Stefanel al meu are deja 900 de grame,dezvoltat foarte bine si noaptea o chinuie pe mami cu picioruse,avem si party in fiecare seara cu arsuri abia mai dorm..Ce sa va mai spun,,greul de abia acum incepe!
In privinta hainutelor nu m-am apropiat de nimic,ma chinuie superstitia...oricum nu mai rabd mult!
Promit ca de aziies zilnic la apel si astept cu nerabdare intalirea viitoare ptr a va cunoaste si eu!Va pup
corinuk 28+
bubuleana spune:
dma: nu cred ca e lichid, cred ca doar secretie...e in cantitate mare sau foarte mica? pt ca daca doar s-a udat putin slipul e simpla secretie
cristina, mada: ehe, asa ma gandeam si eu cu vitaminele ca le iei din alimentatie, multam'
bubuleana
25+
M&M spune:
Mada, pare practic suportul de baie de care zici. Are si un pret rezonabil. Eu nu stiu daca o sa cumpar intr-o prima faza suport de baie pt bebe.
Corinuk, bine ai revenit!!
Bubu,
MissJJ spune:
Corinuk ma bucur ca mai dai un semn. Spor la invatat, ce studiezi?
Auzi da vad la semantura ca ai 28 de sapt + pai atunci nu s-a schimbat dpn-ul? Ca tu ai dpn 19 iulie si eu maine fac 29 de sapt si am dpn intre 26 iunie si 5 iulie, deci ma gandesc ca ar trebui sa ai dpn-ul mai devreme oleaca nu?
Felicitari pt bebe baietel am trecut un carucior albastru la listutza si numele Stefan, nu?
Bubuleana aici asa zic astia, eu de ex am mai facut acum la 28 de sapt analize de sange si acuma verifica sa vada nivelul de fe si daca cumva am lipsa s-ar putea sa imi dea un supliment de fier da nu neaparat, sarcina trecuta de ex nu am luat.
Cristina eu zic cel mai bine sa vezi cum te descurci cu baitza lui bebe noi l-am luat si efectiv l-am luat degeaba, l-am inaugurat prima oara si nu ne-a placut deloc cum statea bebe si nu era nici prea comod sa o spal mai bine o spalam sprijinita pe bratul meu. Imi pregateam cu grija dinainte toate sa le am la indemana ca nu puteam sa o las pe Ari singurica, asa ca din timp pregateam pe pat un prosop mai gros pe care sa pun caditza, prosopelul ei pus pe change mat pampers curat, creme, pudre, hainutze curate, langa caditza imi puneam buretelul si sampon si gelul de baie si atunci aveam toate la indemana spalam repede bebitza mai intai pe fatza apoi o intorceam cu fatza in jos sprijinita pe mana mea si spalam si spatitzul si clateam si gata. Cand terminam cu creia o pauzalile si etc o puneam intr-un loc sigur in patutz sau in bouncer si mergeam sa golesc caditza strangeam tot de pe acolo si gata.
Dureaza mai mult sa te pregatesti de baie decat baia in sine ca is micuti tare mai ales la inceput si nu ai ce spala tare mult, dar mai tarziu cand stau in funduletz e alta treaba ca se mai joaca cu jucariile si etc.
Aaa si cat a fost mica pana pe la 1 an am folosit numai burete de baie natural, adik din www.boots.com/shop/product_details.jsp?productid=1022918&classificationid=1048033" target="_blank">asta. Cand e uscat zici ca e piatra e tare dar dupa ce il inmoi in apa e molcutz si pufos asa trebuie schimbat mai des ca fiind natural la un moment dat se desfac bucatele din el, dar a fost f bun, acuma folosim manusa de baie sub forma de stelutza.
Bebe 2
M&M spune:
Mada, multumesc de sfat!!! Da , ai dreptate, ca e mai usor sa iti pegatesti de dinainte toate cele necesare baitei...Abia astept sa vad cum ma voi descurca...
MissJJ spune:
Cristina ai sa te descurci e ciudat la inceput ca bebe e mic tare si tre sa ai grija la cap sa il sprijini bine si sa se simte si el ca e in sigurantza, ca mi-a zis moasa cu cat il manuiesti pe bebe cu incredere cu atat se simte si el safe. Ca is speriosi cand sunt mici. Eu cand am vazut cum o lua moasa si o intorcea pe toate partile am zis valeu ce ii faci o rupi, dar avea dreptate. Normal e greu la inceput ca na ti-e frica sa nu ii rupi vreo ceva sa nu il doara sau etc, dar te obisnuiesti.
Aaa si ca tot vb de baitza noi ii facem baie la fata in fiecare zi pt ca la gatutz, la manutze la pliuri si la piciorutze si la subratz din cauza ca la ei sta adunata asa pielea nu respira cum trebuie si se aduna niste mizerie acolo si miroase urat, mai ales vara si se poate face rana, asa ca in fiecare seara ii faceam baitza, nu ca era neaparat murdara ca nu facea mare lucru dar transpira si ea si de aduna mizerie in pliurile alea. Si noi pudra de bebeii aia de la johnson am folosit-o numai pt pliurile astea, ca sa tina mai uscata sa absoarba din umezeala. La pasarica am dat-o numai cu crema speciala pt bebe.
Bebe 2
corinuk spune:
mada_mxm multumesc de primire.Da ,intr-adevar s-a schimbat DPN-ul miercuri cand am fost la eco ptr. 13 iulie.Eu dupa 3 ani jumate de incercari nu mai aveam nici-o speranta ca voi ramane insarcinata natural asa ca m-am gandit sa fac stomatologie pentru ca lucrez in domeniu de 5 ani..asa ca in vara m-am inscris iar in noiembrie am aflat ca minunea este pe drum.Nu mergea sa dau inapoi pentru ca imi place prea tare si uite-ma studenta la medicina dentara.
Pupicei
corinuk 28+