Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
carissma spune:
Andreea - La multi ani, sa fii sanatoasa si tu si printesele si sa aveti parte numai de bucurii!
Boti multumesc pt explicatii! Si eu m-am gandit sa folosesc cosuletul auto si pe post de balansoar. Am vazut ca sunt unele care au partea de jos rotunjita, iar pe suprafete plane se leagana destul de bine. Cam toate pe care le-am vazut aveau centuri si hamuri, inseamna ca diferenta de pret o da brand-ul...
Mina la multi ani sotului tau si felicitari pt bebelina!
Am vrut sa cumpar si eu caruciorul de la Chicco pe care il tot laudau fetele, dar majoritatea colegelor mi-au spus ca ar fi bine sa iau un carucior care are si bara in fata... Acum daca stau bine sa ma gandesc si eu am vazut prin parc o gramada de bb care "rodeau" bara, sau aveau atarnate diverse jucarele de ea, sau se chinuiau sa-si scoata piciorusele peste ea... Acum chiar nu stiu ce sa fac, noi vroiam sa mergem desera la Metro sa-l luam (mai ales ca a intrat azi salarul)...
23+Sara-Maria
Violeta_m_tm spune:
Sun am fost si eu putin geloasa
Mina La multi ani sotului tau si felicitari pentru fetita, sa ai o zi cat mai frumoasa, ma bucur ca esti asa fericita.
Caprioara ma bucur ca ti-a prins bine vacanta, ce grasunel este bebele tau, ce frumos
Cristina da este pudic bebele meu, sunt mandra de el/ea mai ales cand il simt cum se agita, mi-e atat de drag, dar mami vrea sa stie ce este ca sa pot sa-i cumpar tot ce are nevoie.
25+
poze
bebele meu
vio
dma2007 spune:
salutare!
sun mortale hainutele
caprioara cred ca si eu vin maine
cristinasuportul pentru biberoane este mai degraba un sgurgator(ca cel de vase)
20s+! Stefan
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Alina Maria spune:
Buna dragelor , intru un pic pe aici inainte sa ma apuc sa fac de mancare . Am citit pe diagonala , repede ca nu am timp . Inainte ma plictiseam si acum nu am timp de toate .
Sper ca spre seara sa va scriu mai in parte .
Alina 29 si Mandy Stephanie 3 ani
flo1980 spune:
Buna fetele!
Am lipsit de la apel dar, am citit din urma......
Suntem relativ bine, azi am facut analizele de trimestrul II-III. Avem aproape 28 saptamani....am crescut!
Ma doare rau capul.....aveam tensiunea crescuta (12 cu 8) si acum culmea....a ajuns la 9 cu 5 (de la 11 cu 6, cat aveam inainte).
Bebe e miscaret, peste cateva saptamani facem o echo simpla.....pana atunci sa vedem cum stam cu analizele....Ne luam vitaminele, calciul si fierul....suntem cuminti!
Am scris mai rar caci eu mai merg si la serviciu pana la 1 iunie.
Va pup pe toate!
Flory mami de Alex si 27+ cu
bebe 2
pozele mele
M&M spune:
Mina, felicitari pt bebelina si LA MULTI ANI sotului tau!!! Ce cadou frumos a primit de ziua sa!!...Sa petreceti frumos!!
Bubu, bine ai revenit din vacanta!!
Sun, da, am stat aproape!!! Superba zona!!!
Violeta, te inteleg perfect ca nu poti sa cumperi mai nimic pana nu stii ce este bebe, dar poti incerca sa iei hainute care sa aiba culori neutre..
Dma,
Ce cald e afara!!! Am fost si eu sa ma plimb putin si am transpirat groaznic!!! Totusi mai bine asa decat frig.
Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
trecand peste atmosfera de rahat de la servici, am fost sa-mi cumpar o inghetata si m-am plimbat putin....a meritat chiar daca mi-am gasit adresa de mail plina..
...inca putin si merg acasa...
Cami 25s+, cu Timeea Cristina
pustai
bubuleana spune:
Anna, Sun, Cristina: va multumesc
Fetelor, voi toate luati vitamine si/sau calciu/fier?? ca eu nu iau absolut nimic, nu mi-a zis dr sa iau ceva...
si nici analize la 28 sapt a zis ca nu e nevoie sa fac, ca ea de obicei nu cere aceste anlize desi eu stiam de ele si am intrebat-o
dar cred ca o sa-mi fac eu din proprie initiativa analize ale calciului, fierului, etc sa vad cum stau mai ales ca n-am luat deloc vitamine. A! si o sa mai refac toxo, listeria...
bubuleana
25+
dma2007 spune:
fetele help!!!!!!!!!!!
am si eu o problema : am fost la toaleta si slipul meu era ud!vad ca se uda in continuare
sigur nu e transpiratie, si nici nu miroase in nici un fel
sa merg la spital? ma gandesc sa nu fie pierdere de lichid..
please help!
20s+! Stefan
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
M&M spune:
Bubu, eu nu iau nici o vitamina. Doctora mi-a zis ca daca am o dieta variata, organismul isi ia necesarul.
Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"