Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mama fetele ce cu spor mai scrieti!
Asa ca imi dau cu parerea despre subiecte:
DULCOLAX - mie mi-a dat medicul dupa nastere doua bucati, zbang zbang. Mare inspiratie. Imi cumpar si de data asta. La cum stiu ca au functionat atunci, l-as folosi si in alte situatii - daca nu functioneaza fructele si restul (la mine merge si iaurtul)
GIMNASTICA si MASAJ - Bai, sunt super faine, dar in lupta cu timpul, in cazul meu ... a invins timpul. Incerc sa ma mai tin de masaj, rar, ca seara nu pot iar weekendurile,... majoritatea le am compromise, dar ma straduiesc. La gimnastica nici nu ma mai straduiesc sa ajung, asta e....
Clubul este www.gimnastica-gravide.ro/" target="_blank">aici - gimnastica si masaj Am mai vorbit la vreo alte doua, dar asta mi-era cel mai aproape si costa cel mai rezonabil.
GREUTATEA - ma bucur tare mult ca nu numai eu sunt in categoria "deja 15 kile in plus"!!!! Sun, OanaSM, voi sa taceti Lasa Corinuk, le dam noi jos
DOCTORII - mda, e cam de groaza ce se intampla cu unii... Tocmai ieri imi spunea cineva de o graviduta de 6 luni la care bebe nu se mai hraneste de 2 sapt, si nu mai creste, fereasca Dzeu! SI nu stie ce sa faca, si apoi ... ce sa ma mai mir... uite ce pateste MONA noastra....
CU MUNCA - la mine e mai complicat... Este supraincarcare, asta e clar. Nu mai e nimeni pe pozitia mea, sa zic ca mai impart din treburi. Abia ieri-alaltaieri a venit o tipa care va ramane in locul meu si trebuie sa o instruiesc - am facut un action plan pentru urmatoarele 6 saptamani si tot nu cred ca reusesc sa o pun in tema. azi iar am avut juma' de zi rapoarte, dar a fost un succes ca le-am terminat, si inca juma de zi sedinta. Uuuuffff... Dar intru in concediu la 1 iunie... De-aia si stau acasa 2 ani, ca nu mai prea pot, nu sunt carierista, nu ma intereseaza sa castig multi bani, ci ma intereseaza sa castigam cat sa traim decent si sa mai avem timp si de noi. In ultimele cateva luni am cam sacrificat chestia asta cu timpul pentru noi, asa ca imi iau revansa in urmatorii doi ani
ANNA - anul trecut pe vremea asta, socru-meu parcurgea acelasi traseu, adica primul diagnostic la Onesti (cica polipi intestinali), apoi la Bacau, cica pancreasul e problema, apoi la Cluj, cica polipi din nou (la colonoscopie), iar pana la urma a venit la Bucuresti, la Fundeni, unde s-a dovedit la operatie ca, de fapt niste mici tumore canceroase, dar chiar mici, care au fost eliminate complet si nu mai are nimic pana azi, decat ca a slabit foarte mult - dar el era foarte gras, plus ca are 73 de ani, deci era normal sa nu se refaca foarte usor. Altfel, e sprinten, munceste la aer, se simte bine.
Ideea e sa incercati mai multi medici in cazul in care aveti dubii cu privire la diagnostic, si ii doresc multa sanatate tatalui tau. Important e sa nu neglijeze, si sa i se aplice tratamentul corespunzator cat mai rapid!
Cu socru-meu, cel mai nasol a fost cu tevatura asta pe drumuri la atatia km, asteptarea, raspunsurile neclare,... Ca daca diagnosticau din prima, baremi stiam toti cum dansam si basta!
Sanatate multa!
BOTI - sa stapaniti sanatoase carutul!
BUJO - cand vorbisem eu, la inceputuri, mi-au zis ca primesc o singura culoare de obicei, adica, ma rog, din acelasi lot. Si ca nu stiu ce culori vor primi. Eu zic ca am nimerit la fix culorile, se potrivesc si la fetite si la baietei.
1 MAI - noi nu stim inca daca vom fi la Constanta sau venim inapoi acasa, ca sa mai facem ceva cu sistematizarile din casa si cu renovarea balconului si ce o mai fi...
CAPRI - sanatate Mateiasului!
Pup pe toata lumea
Ma duc la fie-mea ca mai e putin si trece ora de poveste... la 10 vine ora de somn...

Anca mami de Eliza si 27+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Revenim si noi am fost la pensat ne-am vazut cu vecina da nu am mai apucat si sa mergem pe la ea pt ca tocmai azi a terminat si Flo mai devreme la servici si ne-am intalnit la mijloc de drum si apoi am venit impreuna acasa ne-am pus sa papam si am pus fata la somn, dar a ramas cu vecina ca recuperam sapt urm. Nu am apucat noi sa barfim asa in liniste la un pahar de cola, normal ar fi vodca cu redbull da dupa ce nasc abia, asa ca nu am poze din pacate, dar o sa am sapt urm. Da si plimbarea asta ne-a cam terminat si pe mine si pe fata suntem cam obosite ca am mers mult pe jos ca era frumos si am zis ca mergem pe jos la pensat nu mai luam busul.
Am citit din urma da of course nu am retinut mare lucru.
Violeta felicitari pt caruciorul roz! Am trecut la listutza.
Monica ma bucur ca mai dai un semn. Am trecut si numele la listutza.
Sorelix ai girja cu mobilele alea ca daca pateste ceva nepoata iei bataie, stai sa vezi cand aude Clonix ce faci tu. Te parasc sa stii.
Anaxena aha acuma am priceput de ca mai aveti nevoie de alt carutz.
Cristina aha ei daca vreti sa veniti definitiv in ro e ok eu nu am priceput asta, deh neuronii mei is cu pluta.
Boti felicitari pt achizitie sa il folositi sanatoase.
Si cam atata m-a dus neuronul obosit. Scuze pt fetele care nu le-am pomenit da recuperez eu maine.
Va pup si ma retrag ca is f obosita de dim am fost in priza si ma doare spatele de mor. Fug pe canapelutza.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Irinucule tu care esti ATAT de simpatica te plangi? Hai ma, ca io nu te-am vazut grasa...da' deloc! Ne pufoshim de acum, asta e...E o ingrasare pt cea mai nobila dintre cauze! Si apoi...facem intalniri de carucuioare si sa vezi impins febril pana ajungem zane!:)

Ankule o sa ma vedeti saptamana viitoare, daca mai facem intalnirea. Nu mai sunt chiar..soft:) Ma bucur sa te citesc mai...calma nitel, parca! Sau atat de obosita incat....Pup Eliza scumpa!

Gata! Ma retrag si eu spre felia de pepene, dush si pat! Ca-mi cam ajunge!

Va pup!

SUN 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kimmy exact asa mi-a zis si mie, sa iau in sapt 30 timp de 10 zile calciu si apoi iar o cura de 10 zile in sapt 34. Mi-a zis ca in timpul asta as putea renunta la Centrum.

bujo 26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Bujo de cand astept pozici cu burtica ta simpatica!!!Tu tot cu buza umflata ma tiiTe rog frumos sa te mobilizezi.Hehe
Eu dau fuguta in patuc...deja ma doare spatele rau de tot...stau la calculator de 2 ore cred ca.Deci
Ne auzim maine.Noapte buna la toata lumea.Pup burticile.

28+Erika
Bebele familiei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna gravidutelor,

am venit si noi de la doctor in seara asta, ea zice ca am 26 de sapt, eu zic ca am 25 numai , am pus 10 kg, nu va zic la cit am ajuns ca ...nu conteaza, aveam tensiunea mica dar bebe era ok, avea in jur de 700 grame, se intorsese si nu mai era cu capul in jos dar ea zice ca e timp si loc destul sa se intoarca...

In rest la Viena s-a mai incalzit intr-un final si au rasarit terasele, e minunat !!

Noi venim de Paste in Bucuresti dar venim vineri si plecam luni.....asa ca simbata , daca cineva e amatoare de o intilnire, m-as bucura ! Stiu ca nu e ziua ideala...dar...asta e !

va pupam pe TOATE,ma duc la nani ca sint obosita..

fericita [gravi/], 25 sapt (sau 26?)

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ralu nu stiu ce sa-ti spun despre Maternitatea Bega, eu nu am fost niciodata acolo, dar am auzit ca este mai mizerabila decat Odobescu, despre personal nu stiu nimic. O sa mai intreb femei care au nascut acolo sa-mi spuna parerea lor, eu o sa nasc la Odobescu, si cand am avut probleme tot la acolo am fost internata.
Tiberica durerile de cap nu au fost de la tensiune, am avut tensiunea normala, cred ca de la curent au fost.
Violeta felicitari pentru fetita, se pare ca raman printre ultimele care afla ce are comoara ei intre picioruse.
Sun mai usor cu mobila, ai grija de tine si de Galu.
Boticelina felicitari pentru carucior, este super ca ai cumparat atatea lucruri micutei tale, eu mai am atatea de facut, noi in mai ne-am programat sa renovam camera si avem atatea de facut : tavan fals, izolat pereti, zugravit, parchet, ma ingrozesc numai cand ma gandesc, sper sa reusim sa terminam pana vine pe lume ingerasul meu, si nici nu am cumparat mai nimic pt bebe.
Si eu am pus pana acum 8 kg, si se pare ca o mare parte s-a pus pe solduri, deja sunt enornma, nu stiu cum o sa arat la noua luni.

25+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by bujo

Kimmy exact asa mi-a zis si mie, sa iau in sapt 30 timp de 10 zile calciu si apoi iar o cura de 10 zile in sapt 34. Mi-a zis ca in timpul asta as putea renunta la Centrum.

bujo 26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Calciu da contractii ....eu cand am nascut mi-a facu intravenos sa imi provoace contractii

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ralu 79 - Andreea Paula o sa o cheme pe bebelusa mea. multumesc

28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata burtici,

am fost aseara la coafor...si mi-am pus o pata de culoare in cap.......mi-am tras si breton...
Bujo...o sa bag tel la incarcat...si o sa te sun, poate ne vedem chiar azi dupa servici...daca vrei bineanteles...si poate faci rost de o poza cu caruciorul de care vb Boti....poate daca iti trimite tie, imi trimite si mie.......Boti..sper sa nu te superi de indrazneala...numai ca mi se pare f ieftin caruciorul...eu am vazut aici in Brasov numai preturi FOARTE MARI...peste 12mil....si de-asta mi se pare super ieftin caruciorul luat de tine..

Cami 26s, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput