Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
Didi81 spune:
Sun, ce de bunatati faci
, bravo! Si ai grija cu efortul, ia-o mai incet, mai fa pauze din cand in cand...
Didi
26+ 
violeta29 spune:
Revin si eu de la eco, in culmea fericirii E FETITAAAAAA!!!
URAAA !!! . E perfect normala ,are tot ce trebuie , placenta e
f bine situata, lichidul in cantitate normala . Maine dimineata ma interneaza in spital cateva zile ca sa imi poata da medical...
Asa ca pleaaaase cine pune si la mine un carucior roz pe listuta si numele Alexandra Valentina?
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
20+
SunSmile spune:
Dap, asa ar trebui Didi...sa o iau mai usor! Mereu imi spun dar niciodata nu-mi iese! Lasa ca iese fii-mea halterista:)
Tecky n-am mai ajuns la curs, din pacate. Dar vroiam sa ma apropii de final cu aranjatu asta al casei. Si maine merg si la dentist si uite asa, am tras tare azi!
Si vad ca vorbesc mult, ca asa mi se intampla cand sunt obosita!:)...(si nu numai).
Probabil ne vor spune Capri si Dma cum a fost!
Ma'c sa spionez ce vorbeste iubi cu mama de juma de ora, ca rade in hohote...
SUN
28+ 
Kimmy spune:
Am ajuns si eu acasa
Atb la dr daniela rotar am fost si eu la inceput,si la sarcina celalta,pe care din pacate am pierdut-o.Din pacate nu am ramas la ea,pt ca a fost plecata din localitate chiar la incput si eu nu am avut curajul sa aman primul control cu 2 saptamani...mai ales pt ca am pierdut una.Asa ca m-am dus la altcineva,recomandat de mai multe cunostinte.Sunt foarte multumita de ea.De amandoua de fapt.
Nu am reusit sa vad Ginecologie 1 pentru ca bb alex azi dimineata din pacate a facut hemoragie cerebrala si nu am acces la terapie intensiva...asa ca am amanat vizita,vorbesc doar telefonic cu prietena mea.
Noi suntem foarte bine...si ta-na-na...bebelina noastra are deja aproximativ 1,600 kg 

si e o frumoasa!
In legatura cu contractiile mele...dr a zis ca nu e grav,atata timp cat nu se accentueaza sau nu devin mai dese.Mi-a dat no-spa timp de 10 zile,si odihna multa.Ceea ce mi se pare ciudat,e ca mi-a dat sa iau calciu peste 10 zile...timp de o sapt,si dupa o sapt pauza,inca o saptamana...Voi luati?
Vitamine nici eu nu mai iau de mult...am luat doar in primul trimestru si putin in al doilea...dar la doua zile numai le luam.
revin mai tarziu.va puuup
28+
Erika
Bebele familiei
Poze
violeta29 spune:
Cine ma ajuta si pe mine? Ma tot chinui sa pun caruciorul roz la semnatura dar nu-mi iese neam.
Sarumana si please nu dati cu pietre da nu ma descurc.

cea mai fericita
20+
Kimmy spune:
Violeta scrii la semnatura intre paranteze patrate fetita.
[ fetita ] dar fara spatii.
28+
Erika
Bebele familiei
Poze
Tecky spune:
Violeta felicitari pt fetita! Se pare ca suntem mai multe gravidute cu fetite decat cu baietei!![]()
Sun las-o mai usor cu treaba ca poate tu nu simti ca obosesti dar organismul tau acum functioneaza pt 2!
Tecky 27 sapt 
SunSmile spune:
Vio felicitaaari! Ma bucur pt voi si funditza voastra!
Ca sa-ti pui carut roz la semnatura te duci in partea stanga a paginii de forum unde scrie meniu si intri la profil personal. Acolo ai o casetuta pt semnatura si scrii [ gravi ] 20+ [ fetita ] dar fara spatiile lasate de mine! Si apoi o sa-ti apara mereu! Sau simplu, scrii fetita intre paranteze patrate de cate ori intri aici.
Kimmy suuuper! Sa fiti sanatosi si grasuti in continuare! Si Doamne-Ajuta pt bebele prietenei!
SUN
28+ 
irinuca_81 spune:
Revin si eu dupa o absenta de doua saptamani...si sper ca ma mai primiti
Oricum e bine ca am scapat si nu m-ati pus pe lista de disparute 
Am citit pe diagonala capitolul asta si mai am o bucata din cel precedent dar m-am gandit sa va scriu ca se face tarziu si ma paleste somnul ![]()
Eu sunt din ce in ce mai grea...si obosesc foarte repede...nu imi place deloc de mine.
Mi se umfla picioarele foarte rau si ma dor cand ma ridic de jos sau cand stau mai mult in picioare, aveti idee ce pot sa fac ca sa nu se mai umfle? Sau daca exista o crema ceva... Eu ma dau cu una de la Mustela pt picioare dar vad ca nu prea da rezultate...
In legatura cu greutatea...cred ca "merit" si eu un loc pe podium, am luat vreo 11 - 12 kg
Am inceput sa mananc putin, am eliminat dulciurile, pufuletii si alte prostioare si am vazut ca tot am mai luat ceva...cred ca ma ingras cand respir 
Sunule bine ai revenit si sa stii ca te invidiez cand aud cat esti de activa
Fug fugutza sa iti vad hainutele Galuscutzei [:)
Ana ti-am admirat burtica! A mai crescut si e tot asa frumusica (si ea si tu
)
In legatura cu serviciul...au angajat pe cineva si in locul meu si o sa vina din 5 Mai abia...pe de o parte e bine pe de alta e rau ca nu o sa mai apuc sa il initiez. Eu vreau sa plec in concediu de odihna pe 20 Mai si apoi direct in prenatal. La mine nu mai e o atmosfera asa de nasoala, seful se poarta chiar foarte bine si ma intelege, dar stresul termenelor de predare si dead-line-urile stranse nu au disparut..si nu prea ma mai simt in stare sa rezist pana la opt seara la servici ca pe vremuri...
Am vazut ca mai multe fete se plangeau ca li se spune ca au burtica mica...mie din contra, toata lumea imi spune ca am burta prea mare
Am inceput sa intru la banuieli...si chiar a inceput sa ma deranjeze sa se mire toata lumea...
Va pup pe toate si ma duc sa mai recuperez din urma! 

Irina
27+
Amalia
bebitza
violeta29 spune:
Mersi mult fetele, sper ca am reusit. Acum fug la nani ca maine ne trezim de dimineata . Revin cu vesti dupa ce iesim din spital .Va pupacesc
cea mai fericita
20+ cu
Alexandra Valentina