Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
M&M spune:
neata!!!! Sunt inca adormita...dar sunt prin zona...
Boti, felicitari pentru carucior!!! Sa il stapaneasca si sa se plimbe sanatoasa Garga in el!!!
Cristina
21+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Gabriela82 spune:
Violeta 29 felicitari ptr fetita, sa-to traiasca, sa fiti sanatoase amandoua in continuare
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
miki_bubu spune:
Hello...neatza!Fetelor, pentru cele interesate de masaj prenatal sau gimnastica...am gasit un centru destul de dragut, cam scumpisor, dar merita....
http://www.medicalduo.ro
Eu am incercat doar masajul, care e suuper, dar o prietena mi-a zis ca si la gimnastica e fun!
lcazangiu spune:
Buna dimineata burtici de pepenasi,
La Multi Ani Mikycris multa sanatate tie si fetitelor tale si tot ce iti mai doresti tu!
Felicitari si mamicutelor care au aflat ce sex au bebelusii lor.
Noi am intrat in 29 de sapt si abia astept sa treaca timpul mai repede. Ieri am fost la prietena mea, care are baietelul maaare de 2 sapt
, este asa firav si dulcic, mancacios nevoie mare, nu mai pridideste saracuta si cu san si cu biberon:), la scos si afara un pic 15 minute, a dormit bustean. Asa ca normal ca dupa ce ca eram eu nerabdatoare cand l-am vazut eram si mai si![]()
Anaxena m-am uitat la pozici, am impresia ca totusi se vede o crestere a burticutei, acum nu stiu daca este sau nu din cauza pozei, adica daca sunt facute de la aceeasi distanta ca data trecuta, caci am vazut ca mai conteaza si asta.
Lori
29+
David
boticelina spune:
buna dimineata gagix!
Mikycris, La multi ani! sanatate si tie si bebelinelor si suntem aici oricand ai nevoie de noi!
Fetele, va multumim
pentru urarile legate de carucior, va marturisesc ca-mi statea pe creier, acum mai ramane salteluta si am aranjat gargaritza, avem trusoul complet.
Camy inca putin si ma apuc de traficat carucioare
Caruciorul asta are un pret cinstit dupa parerea mea. Am vazut si altele si mai ieftine, si mai scumpe si dupa ce am si fost cu Anka si am tras de el in magazin imi ramamsese gandul intre rotanele lui ![]()
pupici tuturor, fara discriminare
, stiti voi...
Monica
26+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
iul-aug2008 spune:
Gravidutzelor, dragutzelor va astept la capitolul numarul 55 al odiseei noastre de viitoare mamici de pepenasi.

SunSmile spune:
Neatzaaaa la amiaza asha,
Miky La multi ani! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere, intelepciune si bucurii, alaturi de cele doua comori ale tale! Esti o femeie minunata si meriti tot ce-i mai frumos! Iti trimit virtual, o imbratisare si un mare buchet de flori, pt ca le meriti!

Narcis tinem pumnii azi la morfo si te asteptam cu vesti despre sirenutza!
Aseara am visat ca eram cu Bujo intr-un lan de porumb si mergeam noi agale pana cand am dat de-o casuta foarte simpatica. Era casuta Anei...numai ca la intrare avea un soi de abator. Erau atarnate tot felul de animale taiate.:) Si cand am intrat Ana ne-a poftit sa ne rupem cate o bucata de soric proaspat, lucru pe care l-am si facut! Tare buuun...m-am trezit cu gustul ala in gura!:)))
Sunt prin zona momentan...
SUN
29+ 
mcoca spune:
Miky, La Multi ANi!
Boti, fain carutzu. Si mie mie se pare ieeeftin, ca si eu vreau un www.autourdebebe.com/catalogue/ficheInstit.aspx?f0=1&f1=4292610&cID=4784148&aID=4784149&i=6" target="_blank">Chicco, dar e muult mai scump (bine e si echipat). Partea prosta e ca unu neechipat la care ii cumperi apoi scaun auto, ajunge la acelasi pret ca si asta.
MAi nu va mai stresati cu calciu. Asa e, da contractii, dar in doza mare (si nici atunci cum trebuie intotdeauna), nu o amarāta de pastiluta pe zi.
Vicky
29+ si
Maya
Bebele casei