Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Oooof Anna oof! Hai fruntea sus...sunt absolut convinsa ca nu e cancer! Mai sunt iritata de medicii astia...chiar atat de putina etica au???? Da zi dom'le daca ai ceva de zis, nu lasa fraze in aer, sa omori omul ala de inima! O sa spun o rugaciune si pt taticul tau! Va fi bine!

Am citit tot, dar nu mai nominalizez ca n-am vreme...urla mobila dupa mushchii mei si sacii plini de porcarii (oare cand om fi adunat atatea, de a fost nevoie de mobila noua pt ele?...)

Tecky ma bucur ca Raluca e bine. Stai mai linistita si o sa creasca si indicele lichidului.

Ahh, Oana, acum am intre 52-54kg, dar precis sapt viitoare voi avea mai mult, ca sa am de ce sa fiu certata!

Aaa...Ana e bine! O sa intre ea zuza sa spuna mai multe!

Pup si revin!

SUN 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada ms tare mult pt pm. Sper din tot sufletul sa nu fie nevoie, oricum mai cunoastem si noi, am avea la cine apela, dar... Nu la Spiridon a fost ca tocmai ieri se stricase tomograful, a fost la o clinica privata, dar nu stiu cum se cheama.

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Va multumesc tuturor pt felicitari!A fost cu adevarat o zi speciala ieri.
Bubule nici eu nu i-au nici o vitamina,am luat acid folic pana pe la 5 luni si atat.Medicul de familie mi-a zis ca nu e nevoie atat timp cat analizele au iesit ok.O sa-mi dea calciu dar numai pe la 30 de s si cam atat.
Va doresc o zi frumoasa!

24+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Intru si eu dupa o luuunga absenta (si vreo 2 capitole in plus la odisee), dar nu cu mana goala: avem noutati!

Am fost in sfarsit la ecografia de trim 2, bebele e sanatos si f activ, si este.... BAIETEL!!!!!
Asa ca rog fetele care se ocupa de asta sa-mi puna si mie la listuta un .

Ma duc sa citesc din urma si revin.

la toata lumea.

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina 21+

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Vai Truli ce fain suna ce povestesti tu. Numai mi-o imaginez pe printesa cum fuge ea dupa pisici si cum hraneste gainile.
Ce n-as vrea sa avem si noi asa curte mare si rasaduri si pomi si gradinaaaa. Uff mi-e dor de casa unde am crescut era in bucirul targului dar aveam teren mult si vie si pomi si flori.
Da na speram si noi ca o sa ne realizam visul intr-o zi si o sa reusim sa ne construim aici o casa as amare si faina si sa avem teren destul sa am si eu gradina pe care mi-o doresc.
Si a mea e fascinata de pamant , cum o scap in curte cum se duce intr-o bucatica unde avem ceva pietris si culege pietrele si se unge toata de pamant si apoi mai baga si in gura sau vine la mine nervoasa ca e murdara pe maini si nu mai zic mare atractie mare la cosul de gunoi.
Da stiti ca va tot ziceam ca vrem sa luam pat la fata ei am ajuns la concluzie pana la urma si ne-am decis, din cauza ca momentan nu innotam in fonduri , o sa luam un patutz mai mic, normal ca vine fara saltea aia e separat, si cand o sa fie si bebe 2 mai marisoara adik prin vara viitoare dupa ce terminam de amenajat camera mai mare pt ele o sa luam doua paturi din alea faine cu alt pat dedesupt din lemn masiv nu placaje si sa le facem o camera ca in povesti. Dar pana atunci luam asa pt fata patutz care ei zic e de la 18 luni la 5 ani si costa 60 de lire patul plus salteaua 80 si mai punem setul cu perna si plapuma plus cearsafuri si doua seturi de pat sa fie de schimb pt inceput si ajungem usor la 200 de lire. Dar vreau sa o mut neaparat acuma inainte sa vina bebe 2 patul ei in care sta acuma sa il strang si il mai scot mai aproape de venirea lui bebe 2, poate uita de el Ari.
Jjovana ma bucur ca sunteti ok.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mcoca eu am mai auzit cazuri in care bb la eco arata mai mic sau mai mare decat nr de sapt pe care il avea.Eu cred ca nu tb sa am nici un motiv de ingrijorare pt ca daca Iosup vedea ceva in neregula cu bb sigur ne spunea.
Sun las-o mai usor cu treaba!Sa nu depui mult efort!
Jjovana 80 ma bucur ca tu si fetita ta sunteti bine!

Tecky 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Tecky, ai grija sa bei apa multa ca sa ii fie bine Ralucai in piscinutza!!
Violeta29, te asteptam cu vesti bune de la eco!
Anna, fi optimista si nu iti pierde increderea si curajul. Totul va fi bine cu tatal tau; asa cum au zis si medicii, poate fi o simpla colita.
Truli, e o scumpa Ana. E foarte bine pentru un copil sa creasca la curte...
Jovana , poze cu lucrusoarele crosetate de tine nu pui ???
Mada, multa sanatate Arianei. Dar de ce raceste asa des??
Cristina, felicitari pe bebe-baietel!!! incepe sa fie strans scorul fetite- baietei!!!

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna, imi pare rau de faza cu tatal tau, si oricat de ocupata sunt iti scriu 2 randuri ca poate te ajuta. Am o pietena aici care e medic medicina nucleara (adica face scintigrafii). Cum am fost operata de fiere, am tot vorbit cu ea de una alta, de regim si de ce unii oamnei raman cu sechele dupa operatie (adica mai fac crize, sau nu tolereza anumite alimente). Si ea mi-a explicat ca de multe ori oamenii sunt operati de fiere, dar de fapt ca nu ea le dadea crizele, ci nu stiu ce sfincter care nu lasa bila sa se verse in duoden, deci e normal ca problemele sa raman (ficatul mai secreta bila dupa operatie, numai ca nu o mai stocheaza). So, in acest caz, se face o scintigrafie sa se vada daca sfincterul asta e problema. Asa ca iti tin pumnii sa fie ceva de genul asta, si sa se rezolve repede.

Tecky, sunt convinsa ca bebele e bine. E bizara faza cu schimbarea dpn-ului, atat.

Violeta, eu am auzit ca la Odobescu de ex nu prea stiu sa faca epidurale, si de aia se cam foloseste forcepsul in 90% din cazuri. DAr de unii medici din Tm sunt lamurita: lu cumnata-mea i-a zis la 30s ca bb e suspect de SD (bebele e ok, dar au tras un streeesss)si sa mai vine peste o luna sa vada . Apoi i-a mai zis ca TREBUIE sa nasca prin cezariana ca e prea scunda 1.60, si daca bb e mai mare de 3.2 i-l scoate cu forcepsul. Ea i-a zis ca daca mama ei, la fel de scunda, a nascut-o pe ea fara probleme de 4.5 si apoi a schimbat medicul.

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sun, Cristina, Vicky ms tare mult pt incurajari.

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Salutare fetele,

Fac si eu prezenta pe ziua de azi si va pup dulce pe toate. Am citit tot, dar nu am vreme sa raspund din pacate...

Noi am implinit azi 27 de saptamani .

Sun, cursurile de la Filantropia se fac de acum incolo (incepand cu saptamana trecuta) miercurea in loc de joi. Astazi e modulul 2 din 4.

Anka, mai fata, cum mai rezisti in nebunia aia? Ai grija de tine...

Dma, sper sa ne vedem acolo azi.

Spun sper pentru ca am o preblema cu Matei: de ieri e stricat la burtica iar azi dimineata a si vomat. Sarucutul statea pe WC si pe fundulet iesea caca aproape apa, iar eu stateam cu ligheanul in fata lui ca vomita in acelasi timp...
Saptamana trecuta la fel a patit sora mea cu fetita de 1 an si apoi a luat si sora mea, ca si ea s-a simtit la fel. Mi-e sa nu fie un virus, ceva, sa-l fi luat si Matei (stam in aceeasi casa, in apartamente diferite si copiii intra in contact des).
Deci daca nu se simte mai bine Matei, probabil ca nu voi veni. Acum sta cu el mama, care insa e si ea bolnava (racita) si nu a parut prea fericita cand am rugat-o sa stea cu cupilul. Am sunat un pic mai devreme acasa si pareau ok amandoi, asa ca sper sa reusesc totusi sa ajung la Filantropia.

Legat de constipatie, hemoroizi si fisuri anale, va povesteam ca am umplut wc-ul de sange vreo 2 zile. Nu cred ca am deja hemoroizi, pentru ca nu ma doare decat atunci cand trebuie "sa ies", iar constipata, culmea!, nu sunt. Deci si io cred ca deocamdata e vorba de ceva fisuri anale, datorate insa unor vene care s-au ingrosat pe acolo din cauza presiunii create de sarcina, si au plesnit la "evacuare" si de aceea curgea sange destul de mult, pica efectiv, de am stropit tot vasul de wc si apa era rosie. Dar clar trebuie sa fac multa miscare, mers pe jos mai ales, ca asta imi este cel mai la indemana, si sa am grija ce mananc. Stiu din sarcina trecuta ca asta e remediul, cel putin in cazul meu.

Trebuie sa fug la treaba, ca nu prea imi mai ajunge timpul (programul de 6 ore) sa le fac pe toate cate sunt de facut intr-o zi.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (27sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput