gravidute si mamici de Cluj-72
Raspunsuri - Pagina 20
ALEX29 spune:
tu fetelor tare am fi venit si noi in Parcul Mare dar ne am dus la Polus si asa de repede a trecut timpul de numa
o groaza de lume la mall
PUISOR te asteptam la CJ si desigur la papanashi
noapte buna si multe pupicuri
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
ciao fetelor azi am fost la tara pe la 7 jumate am ajuns suntem franti, asa frumos a fost, clad placut si ne-am distrat de minunne, am stat mai toata ziua afara iar Dragos statea pe ulita unde au pus pietris sa nu fie noroi si s-a jukat cu pietrele si nu mai vroia sa vina de acolo deabia l-am luat , imi pare rau k am uitat aparatu foto
, las k data viitoare nu o sa-l mai uit. clau adika sotul meu s0a dus la meci cfr cu rapid, asa m-as fi dus si eu k nu am mai fost demult pe un stadion sau la un meci, eu am facut sport de performanta timp de 9 ani iar acum asa imi lipseste si nu pot nici macar sa merg la aerobic cate o o pe zi k nu am cu cine sa il las pe dragos dar ma consolez cu ideea k voi mai avea un bb si apoi peste cativa ani o sa ii duc la gradi pe amandoi sau pe toti 3
si o am timp si pt mine
tu fetelor care aveti bb si beau lapticu cu sticluta, voi cum le dati sa bea lapticu?pe spate sau pe o parte??? noi daca nu avem experienta in domeniul asta va intreb cum e mai bine????
bex mersi de sfaturile cu scutecele, sa stii k si eu mi-am luat si sunt super ok,
noapte buna si poate reusim sa ajungem si noi la papanasi
iubirea mea Dragos 9 mai 2007 http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas
ALEX29 spune:
LUNI DUPA 13 30-14 LA RESTAURANTUL SINAIA LA PAPANASI
NICO
ALEX
GEANY
sara2007 spune:
o tu fetelor........tare as fi vrut sa venim si noi la sinaia la papanasi,dar ne-am facut deja program pt maine.cum v-ati decis asa de repede.?daca era macar marti..imi pare rau
poate mai faceti o intalnire pe sf de sapt...........ca si noi tare am vrea sa venim.am descoperit la polus gogoase ff bune,ar trebui sa trecem pe ele.....is ca niste papanasi cu dulceata si vanilie,deja salivez![]()
ioana
Victo spune:
si eu vreau maine la papanasi
dupa ora 2 pot sa ajung.
elenuta, eu biberonul i-l dau nici culcat, nici pe o parte.il tin in bratele mele, inclinat un picut de spate.bine, e si mai micut.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Salut in miez de nopate
Elenuta eu ii dau lapte stind in fundic sau pe o parta, pun bibe pe o perinita si el se intoarce si e f fericit. Am citit ca nu e voie sa bea lapte stind pe spate, poate provoca otita. Nu stiu, asa pe o parte daca e bine, dar asa ii place lui. La alpatat nu pe o parte stau? Adica eu asa il tineam cit l-am alaptat, dar si mai mari cred ca tot asa.. nu?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
ELENA si eu stiam ca nu i voie sa se tzina bebele pe spate
IOANA(Sara) :( lasa ca mai organizam noi intalniri
VICTO pai si eu cred ca tot pe la 2 ajung ,daca ajung mai repede ma plimb cu puiu in zona ,oricum sunt vreo 3 parculetze pe acolo
anca.b spune:
buna dimineata!
elenuta, iti zic cum procedam noi: tii copilul pe spate, in brate, ii ridici trunchiul (capul) undeva intre 45-60 de grade si ii dai biberonul. e ca si cum ai alapta, doar ca nu mai tii copilul intors spre sin.
quote:
Originally posted by elenuta23
ciao fetelor azi am fost la tara pe la 7 jumate am ajuns suntem franti, asa frumos a fost, clad placut si ne-am distrat de minunne, am stat mai toata ziua afara iar Dragos statea pe ulita unde au pus pietris sa nu fie noroi si s-a jukat cu pietrele si nu mai vroia sa vina de acolo deabia l-am luat , imi pare rau k am uitat aparatu foto, las k data viitoare nu o sa-l mai uit. clau adika sotul meu s0a dus la meci cfr cu rapid, asa m-as fi dus si eu k nu am mai fost demult pe un stadion sau la un meci, eu am facut sport de performanta timp de 9 ani iar acum asa imi lipseste si nu pot nici macar sa merg la aerobic cate o o pe zi k nu am cu cine sa il las pe dragos dar ma consolez cu ideea k voi mai avea un bb si apoi peste cativa ani o sa ii duc la gradi pe amandoi sau pe toti 3
si o am timp si pt mine
tu fetelor care aveti bb si beau lapticu cu sticluta, voi cum le dati sa bea lapticu?pe spate sau pe o parte??? noi daca nu avem experienta in domeniul asta va intreb cum e mai bine????
bex mersi de sfaturile cu scutecele, sa stii k si eu mi-am luat si sunt super ok,
noapte buna si poate reusim sa ajungem si noi la papanasi
iubirea mea Dragos 9 mai 2007 http://picasaweb.google.com/elenuta23/DragosStefanPuscas
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Victo spune:
da alex, e bine ora 14.numa ca eu nu prea pot sa ma plimb cu el, ca nu vin cu caruciorul. o sa vin cu un scaunel care e mai micut si se pliaza.sper sa ma ajute nenea de la taxi pana la intrarea in rest.
la nefumatori mergem?
cine mai vine, cine mai vine?
fetite..fetite..hihihi
ioana, eu nu alaptez culcat, ci il tin in brate.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
tu VICTO draga daca e cald cred ca stam afara cu bebelashii
LA PAPANASI :NICO,ALEX,GEANY,VICTO ,ELENA(?)