gravidute si mamici de Cluj-72
Raspunsuri - Pagina 21
Victo spune:
geany o sa se plictiseasca de noi cu atatea intalniri..:):)ma rog, de voi, ca pe mine nu ma cunoaste.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
antoni spune:
buna dimineata si de la noi!
nu promit nimic, dar poate apar si eu la niste papanasi,hihi.
eu de cand am inceput, ii dau lapticul culcat pe spate, fara probleme. mai nou ii pun si o pernita mica sub caput cat papa. sincer nu cred faza cu otita,care e legatura logica, hihi...
Mami de Sara-unde sunt gogoseii de care zici? l;a care stand?yamiiii...
va pupic pe toate,sa aveti o zi frumoasa, afara e superb!
Meli+
Timea-Larisa
nrl spune:
raportam o dimineata de tot cacao 

s-a dus hard-ul de la laptop![]()
si nu am apa
, eu sunt moarta fara dus, noroc ca era cat de o cafea in fierbator
amu no, se putea mai rau, sa se faca Andrei de caca pan la gat de exemplu 
pentru a preintampina alte dezastre noi plecam, merg la birou sa fac dus, duc laptopul la service si apoi.... in lumea larga![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
antoni spune:
Nico-saracuta de tine, offff.du-te cu fetele la niste papanasi,poate iti trece,hihi.
daca vrei poti veni si la noi la dus.
anca.b spune:
desi eu nu ii dau lapticul pe spate (ci in brate, ridicat cit de mult), deci nu sint in cunostinta de cauza, stiu si eu de la alte fete ca e posibil sa faca otita de la pozitia asta pt ca unii bebelusi nu sug cum trebuie, li se sprelinge lapte din gurita si ajunge in ureche. daca nu e curatat imediat e posibil sa faca otitia de la asta. mi se parea si mie ciudat sa le ajunga lapte in ureche, insa am urmarit unde se duce dira de lapte la stefan, daca il las pe spate...si o ia drept spre ureche...deci e posibil...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Nu am avut net de vineri si in dimineata asta l-au refacut dupa ce si-au cerut mii de scuze.
Noi suntem bine, din ce in ce mai jucausi, Alexia alearga toata ziua prin casa dupa o minge, e absolut fascinata de faptul ca mingea se invarte. Am iesit mult afara zilele astea, mergem tinute de o singura manuta..dar cand ii dau drumul si la cealalta, se lasa in fund, ii este frica.Doar trebuia sa ia ceva si de la mine:FRICA.
Eu iarasi am probleme de sanatate, previzionez ca e vorba de o alta infectie urinara, o sa-mi fac analizele din nou saptamana asta...oricum, m-am saturat.

Si-a facut cineva analize la Synevo? Cam in cate zile sunt gata?
Cam atat despre noi, fug sa pap si sa vizionez pozele. Mai vin..
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
mami_alexia spune:
Ne-am intalnit cu micutul Stefan ieri dar dormea din cate am vazut eu. Asa-i, Anca?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)