gravidute si mamici de Cluj-72

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
OF ce vreme urata si azi tati sta cu noi toata ziua ,ne zi facusem planuri sa mergem in parc ..
fetelro cred ca pica intalnirea de luni ,am inteles ca toata saptam va fi o vreme nasoala
dar daca vreti ne intalnim la Polus sau Iulius

ANCA(soaso) ne putem intalni si la 15 ca sa poti venii si tu
MELI felicitari pt prietena ta ,cred ca i f fericita
VICTO da ti a iesit un tort super fain ,bravo mamico

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineatza si de la noi.
De cand cu vremea asta frumoasa mai rarut pe la calculator. Mai ales ca aici la Aiud la parinti iesim in curte pe balansoar aproape toata ziua.
Meli, sper sa iti traca cat mai repede. E bine de stiut ce se poate intampla cu un simplu blender
Ramo, o dulceata de fetita. Dar ce mare a crescut, sta in fund si manaca tort cu lingurita . Si stie sa manance frumos si nu se murdareste de loc.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

cine stie cum se prepara ovazul (fulgi)simplu
aveti vreo retzeta ?

Puisor ce bine ca aveti curte si stati mai mult afara

chiar ma gandeam la ce a scris Anca asa de mult imi doresc o casa ,nu se compara cu un apartament ....

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

se pare ca iese soarele fetelor, ce bine ar fi daca s-ar mai incalzi putin. iesiti pe undeva azi? la polus e ceva prezentare de masini, dar cica va fi o groaza de lume.

Alex-asa-i, se bucura tare mult, hihi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Victo, ce frumoasa este poza in care sunteti cu bunica si ce bine semanati toti trei.
Alex, din pacate nu stiu cum se prepara fulgii de ovaz. Poate gasesti pe net vreo reteta.
Dupa Pasti, ne intoarcem la casa noastra in Cluj si atunci neaparat o sa vin si eu la papanasi.
De trei zile de can e vremea buna doarme Stefana mea cate trei ore neintoarsa si asta de vreo doua ori pe zi. Plus reprize mai scurte printre picaturi.
Sa aveti o duminica frumoasa.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by antoni

se pare ca iese soarele fetelor, ce bine ar fi daca s-ar mai incalzi putin. iesiti pe undeva azi? la polus e ceva prezentare de masini, dar cica va fi o groaza de lume.

Alex-asa-i, se bucura tare mult, hihi.

noi mergem azi in Parcul Mare!!!!!!dupa ce se trezeste Sorana si papam, pb pe la h 17 .cine mai vine???

cum ti-e degetul ???se vindeca?

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Soanso-noi s-ar putea sa iesim dar cred ca pe la doua, dupa ce papa piti.nu ma mai doare ca si pana acum, dar mi-e frica ca s-au taiat si niste filete nervoase ca in pulpa degetului nu simt mai nimic. ata ete.sper sa se vindece fara probleme.sa aveti o zi frumoasa si plimbarica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dupa ora 3 pot veni si eu in mall, ca ma duce/aduce sotul cu masina

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ciao mamicilor...n-am prea scris ,dar de citit v-am citit.meli imi pare f rau pt degetul tau..da ,v-a fi o amintire pe cinste de cand papa Timeea pireuri.principalul e sa te faci bine.si ma intrebai daca n-ar fi mai bine daca as pleca is eu in italia,eu m-am saturta...nu-mi vad vitorul nici al meu nici al Sarei acolo.ca asta afost intr-o mare masura motivul certurilor noastre.ca daca ar fi aici,sa lucreze aiic...sunt sigura ca eu eram mult mai linsitita si sufleteste,si era mult mai bine.v-a fi cumva pan ala urma...sper sa te faci bine..

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut si de la noi!

acum ne-am intors de pe drumuri...am fost la ziua de nastere a nasicului nostru - a facut un anisor!!!
de fapt a fost o dubla aniversare, pt ca stefan a implinit azi 3 luni!

stefan s-a comportat exemplar, a dormit trei ore in masina dupa ce am ajuns, de credea lumea ca am mers fara el (i-a placut tare mult scaunul de masina). dupa care papat, impresionat lumea cu zimbete si venit in oras la cumparaturi, ca trebuia luat ceva cadou si bebele nostru.

ne-am intilnit si cu alexia, piticuta lui adriana, in auchan.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput