gravidute si mamici de Cluj-72

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Aaaaa,am pus poze noi.Cine are chef...si timp

http://community.webshots.com/album/563078233PiDvJo?vhost=community

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu RAMO draga stii cum sa mai incerci sa i dai supica :ii pui supa intr o canutza si io pui la guritza ,eu asa fac cu Tiadris cateodata si asa de mult ii placeeeeeee ,am preluat ideea de la Gabi
ce bine sta in fundic puiutzu si vad ca tati o ajuta sa mearga :)

fetelor ce ziceti de o intalnire luni la papanasi ????asa sa ne incepem saptamana frumos

MELI mi ai facut pofta de usturoi ...sunt innebunita dupa mujdei

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Alex oare sa-i iau o canuta de aia cu cioc???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

TU VICTO ai un scump de copilash ,cred ca tare s a mai distrat el in parc
auzi d soara ce cauta tortul ala acolo ??????? si eu vreau ,na c ai reusit sa ma faci sa ma duc sa caut ceva dulce sa mananc altfel nu mai pot dormi :))

noapte buna fetelor

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare gagici..

ce mai faceti ,ce mai e nou prin gasca???

eu recunosc ca-s in urma ,nu am citit decat asa pe sarite.
adevarul e ca la mama nu am intrat deloc la calc desi aveam acasa al nepotului , am profitat de vremea buna si am stat afara la curte si binenteles iar am venit deoacolo hotarata sa-mi iau casa (sper cat de repede)dar un lucru e clar nu se compara cu blocul.am pus cateva poze intr-un album (Zalau)

in rest servici,casa,iesim afara zilnic ...nu prea imi ramane timp de nimik,la servici am ceva raportari de facut si nu am timp de net ,acasa nici asa!concluzia daca nu va vedeti peaici sa nu ma dati disparuta.
as veni cu voi la intalniri ,as vrea sa o cunosc personal pe Geany ,dar dupa 15,30 pot veni si eu.

ma asteptam sa vad peaici majorete pentru Cristina....cred ca totusi am sa mai trag un ochi nu cumva sa scap momentul majoretelor si sa fiu alaturi cu sufletul si gandul de voi.

Antoni,sper sa-ti treaca repede "mixul " de la deget ...am patit-o si eu exact ca si tine ,mie mi-a ramas cicatrice.sa-l lasi descoperit de vindeca mai repede.curata rana cu apa oxigenata.

am fost in seara asta in Polus,Sorana s-a distrat in Party-Park ,s-a dat pe carusel ,pe masinute....si dupa toate astea ia mai vroia...m-a facut de bani rapid da nu-i bai vine salarul in 15.

maine daca nu ploua mergem in parcul mare...
va pup

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
n-am mai apucat sa intru azi ca de dimineata am avut o gramada de treaba si de drumuri si dupa-masa am avut musafiri. au venit sa-mi vada flacaul colegele mele de liceu...si sa-l cadoriseasca cu un scaun de masina...miine il incercam, ca mergem la padure...ce rfrumos a fost, mi-am adus aminte de timpurile bune, in care ne vedeam mai des....

Meli, sper ca e mai bine degetul!

Alex, eu sint de acord cu iesitul la papanasi luni.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramonella, ce dulcica e Bea!!! Tot voiam sa te intreb: are ochi negri?

Victo, da' plimbaret iti mai inveti feciorul!!! o sa vezi tu cind o sa umble ce-o sa te mai alerge prin parc dupa gagici!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tu alex, am muncit 2 zile la tortul ala..hihihi:)
si eu vreau la papanasi, dr dupa ora 2, ca noi pe la 1 de-abia papam supica

ete ma, ca a crescut si Beiuta, sa stii..hehe..face si parada cu o rochita super fainuta..acolo in poza cu tortuletul..ia, alex, si ramo are tort..:) pardon ca e salopeta, nu rochita
ma in unele poze seamana..in 006, 932,949

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Buna dimineata si de la noi!

Ieri am aflat ca o buna prietena s-ar putea sa fie insarcinata,asa-s de bucuroasa!

Da tare urat e afara,offff,si ce speram ca azi toata ziulica stam pe afara.Na,vom vedea.Va pupic si va doresc o zi frumoasa!

Iko-ce faci mami,ca n-ai prea mai dat pe la noi?

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

apropo,m-am uitat la poze si intradevar a crescut Bea tare mult.Dar si Tiadris,hihi.toti sunt niste bebei superbi!

Mergi la inceput