gravidute si mamici de Cluj-72
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana13 spune:
Acum mai scriu un mesaj pur profitabil, pt a mai face 2 puncte ca sa imi schimb culoarea.
Va pupez, o simbata superba!!!
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
buna dimineata cu intarziere si de la noi!
eu cu degetul destul de varza,dar nu era chiar musai sa ma duc la urgente.se vindeca si asa,mai greu ce-i drept fara cusatura, dar e ok.sper sa nu se infecteze sau ceva.poate ar fi cazul de niste antibiotice,dar eu sunt tare sensibila la ele,un-doi fac micoza,asa ca numai asta nu-mi lipseste.in rest bine,am papat,nu foarte bine, dar na,se mai intampla,si acum incercam sa adormim.dupa ce se trezeste iesim la o plimbare.
va doresc o zi frumoasa,pupici
Meli+
Timea-Larisa
Victo spune:
salut.
meli,imi pare rau de patanie
si noi dupa ce papa puiul o tulim de acasa ca e super cald..iuhuuu..imbracam copilu mumos si mergem sa agatam fetite in parcul mare..:):)
vedeti ce-l invata ma-sa..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
NIci azi nu a vrut Bea sa mai pape bananuta..m-am gandit ca poate s-a saturat de ea,si i-am facut marut...aceeasi problema...o scuipa...vreau sa va zic ca a fost cu branza si in cap si in nas...peste tot...ca-si duce manutele la gura si isi intinde papica peste tot....
Azi ma gandesc sa ii dau supa cu biberonu...tre sa pape si ea ceva...si pireul i-l dau numai cu lingurita...auzeam ca unii copii accepta numai mancarea la borcanel...cred ca o sa ajung la ea...chiar daca am zis clar NU...o sa iau Hipp,ca alea sunt bio...sa vedem...
Meli ma bucur ca nu e foarte grav.Da cu apa oxigenata si rivanol.Si cumpara ceva unguent cu antibiotic.
Alex azi mi-a iesit perfect branzica.Secretul e sa zdobesti bine pastila de calciu.Si o pui inainte sa fiarba.Eu la 100 ml,pun 1 pastila.Am observat la canitele astea gradate,de fapt unde scrie 100 ml,e mai mult de 100,cam 125.Apoi o strecor printr-o sita micuta.Daca vezi ca nu iese,pui cateva picaturi de lamaie.Imediat se face.
Paula asa il inveti tu pe fratelo???
Il faci Don Juan de pe acuma???![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
ALEX29 spune:
RAMO telepatia :))
eram in bucatarie si chair ma gandeam sa te sun ca sa te intreb de branzica dar mi ai luat o inainte si mi ai si raspuns
am pus 1/4 lapte si 2 pastile CA dar a iesit f putzin ,oricum am retzinut ca trebuie zdrobite pastilele ,ceea ce n am facut si un picutz de lamaie
puiutzu doarme acum dar cand se trezeste vreau sa i dau branzica si un picutz de galbenus
VICTO sunteti la agatat ?bravo mami de baietel
IOANA da ce galbenutza mai esti 
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
FETELOR am cumparat 3 pachete de HUGGIES PREMIUM (super-flex)intr un pachet sunt 66 de buc la 99.94 lei ....super oferta 
daca va intere gasiti la METRO
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
geanina-nica spune:
SALUT feteloracum am gasit si eu un calculator sa intru sa va citesc,aici in RO nu am,si asa pe unde ajung pun stapanire rapid pe el hihihihihi,
AM vazut ca v-au spus fetele ca am fost la intalnire o fast super eu am avut asa emotii ca nu i-mi tacea gura hihihihi
am cunoscut niste bbei suoerbi toti care mai de care mai frumosi si cuminti.
meli-draga i-mi pare rau ce s-a intamplat,asa i-ti ramane amintire decand ai inceput sa-i faci mancarica la TIMEA .
fetelor am sa intru mai rar asa ca daca faceti intalnirea la papanasi sa ma anuntati care-mi stiti numarul de telefon.
Eu inca ma plimb prin centrele comerciale sa e vad,profit ca bunica sta cu ALVARO,SI-mi fac de cap ![]()
![]()
va pup pe toate si un sfarsit de saptamana super.

antoni spune:
noi pe la casuca, am fost in fair play sa papam, piti a dormit continu, a fost numai bine, am papat o gramada de mujdei,hihi, nu mai pot acum. plus papanasi, care sincer mie nu mi-a placut foarte tare acolo.in rest cu buba de la deget, mai nasol e ca intr-o zona nu simt nimic pe piele, poate a afectat si un nerv.voi fi nesimtita,hihi. sper sa nu.
Cristina-ce mai e nou? tot 2 in 1?
cand mergeti la papanasi fetelor saptamana viitoare?
va pupic fetelor, o seara frumoasa tuturor,poate mai intru mai incolo.
Meli+
Timea-Larisa
Victo spune:
pai da mai Ramo...decat tocilar, mai bine gagicar..hihihi..
n-am vazut pe nimeni cunoscut azi prin parc..v=au speriat norii?
alex,fetite nu am agatat..numa un nene f bine facut..ditamai barbatu..nu-si mai lua ochii de la puiutul meu..:):) o sa pun poze imediat sa vedeti ce frumos s-a facut..manca-l-ar mama pe el de pui..
si eu vin la papanasi la sinaia
gata, am pus poze noi..luna a 6a..:)vaaaaaaaaaai..cand a trecut timpul??????????
fetelor, pe siteul bebelusul tau gasiti chestie din aceea cum zicea alex ca are de ii pune fructele in el.un saculet. la articole pt servit masa.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Buna searaaaa...
Paula ca bine zici ![]()
![]()
.Tare fain fratelo!!!!Sa stii ca tot mai seamana cu Bea
.La forma caputului.
Alex lasa ca maine o sa iasa bine branzica.
Meli cum mai esti,ai inceput sa simti???Sau inca tot nesi???![]()
Azi i-am pus supica in biberon.I-am mixat si morcov,dar nu a vrut sa bea deloc.Apoi i-am pus in alt biberon,supa goala.A papat 35 ml.Apoi i-am dat Hipp legume...ce chestie puturoasa...Radu era langa Bea si zicea nuuuuuu,nuuuu mancaaaaaaaaa!!!!!!!!!Si a papat...
Cateva lingurite,dar a papat...ce scrabosenie....dar ce sa facem,tre sa pape ceva,nu???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii