Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Buna fetele,
eu nu reusesc sa deschid calculatorul pana in jurul pranzului din motive de somn si lene, evident. si atunci.... imi ia ceva timp pana citesc totul din urma. tare harnicute mai sunteti si tare matinale.

eu nu am dormit prea bine azi noapte, drept pt care am recuperat azi dimeianta, dupa ce l-am dus pe alexandru la scoala. azi noapte m-am invartit ca pestele pe uscat, nu stiu ce am avut. dar in putinul timp in care am dormit am visat ca botezam un copilas, eu eram nasa si imi era teama ca ma apuca contractiile in timpul slujbei. si era un baietel, si ii luasem numai hainute albe si imi era teama ca am uitat sa iau ceva si o tot intrebam pe mama lui daca in caz de ceva, are ea ceva hainute cu ea.
zau ca ma luat-o razna.

trimit mesajul asta si ma duc sa va mai citesc din urma.

dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Am uitat sa adaug ceva. Cand moasa a zis de miscare, sa iesim la plimbare etc., i-am povestit de beleaua mea cu soldurile si ca pe mine miscarea ma ucide, in timp ce statul pe canapea cu picioarele pe masa ma ajuta sa dorm aproape fara dureri.

A accentuat si ea ca fiecare corp e altfel, fiecare sarcina e altfel, deci trebuie sa ne ascultam corpul si nu sa facem orbeste ce citim prin carti sau reviste.

Asa ca m-am linistit de tot. Asta e, la nastere o sa-mi puna perfuzii la greu din cauza tensiunii mici, dar n-am ce face, tre' sa-mi menajez oasele si ligamentele.

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

MissParkerNu stiu!! zicea cineva pe aici ca masajul nu face bine. Pai...cred ca io sunt campioana la incalcat toate regulile ! Masaj imi face tati in fiecare seara..ca mor de coloana, baie in cada fac, ficatsei am mancat, de mers pe jos..cacalau- zilnic, frec alea prin casa, de nebuna, am mancat si branza mucegaita.
Nici nu ma mir ca visez ca bb nu e sanatos!

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alysh,am vazut pozele...super hainute!paturica cu leutz are si Mariuca si e asa moale........
Mai,eu majoritatea hainutelor mici le-am luat subtiri:body maneca scurta/maieu,pantalonasi scurti,rochite....nimic cu maneca lunga.Din astea mai am oricum de la maria-sa Maria..oricum eu ma gandesc ca va fi ffff cald,canicula chiar, si oricat de micuta e,nu-i voi pune maneca lunga...poate seara....

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Eu ma pun sa fac niste cartofi frantuzesti......cand vine tati poate trec si prin piata sa iau salata.........parca saptamanile trecute cand mancam salata nu aveam asa arsuri.........

Cleo pai fifitza ta e mai mare decat a mea si citisem ca inainte cu 2-3 sapt de nastere coboara si nu te mai deranjeaza .......de mancat si eu incerc sa mannc putin si des, beau multa apa.........dar nici un efect, uneori de la senzatia de arsura.sper sa treaca. Si mie mi-e mila de bebelina cu gaurile, dar cica e mai bine la inceput ca nu percepe asa tare durerea. cumnata-mea i-a facut gauri la nepoata pe la 6 luni si punea mana la urechiuse, ii dadea sangele....a fost mai nasol........cica se trateaza foarte repede cu baneocin unguent am citit pe undeva........dupa o zi, zici ca asa avea gaurile din burtica

Andreap, asteptam vesti de la ecograf.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari eu am facut comanda la mami meu de cateva scutece de finet pentru urmatoarele scheme (asa am tot auzit ca-s utile): pentru masa de infasat, in dreptul capului lui bebe, in patut, ca sa nu schimbi lenjeria la fiecare regurgitare sau balutza, in carucior si iti imaginezi tu, la tot felul de manevre din astea, oricum nu pentru infasat

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by andreap

Ylari,eu de ex.puneam un scutec de finet pe mssa/pat in spital cand o schimbam..sau e bun de pus in carut..sau de invelit asa,in loc de paturica..

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Merci ptr raspuns... ma speriasem, ca zielel trecute m-am ciondanit un pic cu soacramea care zicea ca va face sapun de case sa ii spalam rufele lu' bebeluna "Whaaaaaat??????" Ce rufe? Zice "scutecele, chilotzeii" "Care scutece, care chiloti? Nu ai auzit de Pampersi?" "Pai Pampersi ii pui cand plecati si voi in vizita, undeva"... "Daaaa? si in rest ce? Sa spal ca sclava Izaura? Dar ce, am innebunit???" "Pai da, rufele de bebelus trebuie oricum fierte, nu o sa i le fierbi?" "Nu! Ca de-aia avem masina de spalat cu 10.000 de programe". Fetelor, nu vreti sa stiti cat m-am enervat"! Parca o vedeam pe mama saraca cum se chinuia sa urce si sa dea jos oala aia enormna in care ne fierbea lucrurile cu inalbitor, cum amesteca cu carligul ala de lemn.............. Doamne fereste! Lumea evolueaza si eu sa ma intorc la taranisme... Cred ca depresia mea va incepe inainte sa nasc cu astfel de personaje pe langa mine... Si cand am mai citit ca ne trebuie si scutece...........

Pup fetele...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh, super hainute, imi plac la nebunie.
Andreeap, nu te panica, cu atit mai mult ca esti la sv, nici eu nu-l simteam uneori, probabil din cauza miscarii,a conversatiilor, nu esti foarte atenta. Dar oricum, bine ca te-ai programat, o sa fie bine!! Tu nu prea ai nevoie de minecuta lunga, dar pt noi astea mai avansate eu zic ca sunt utile, oricum e minecuta subtirica din bumbacel...tu, asa, cam in 2-3 luni d ela nastere, cind vine toamna...SI oricum, ai d ela Maria, si eu am multe costumase de la David,a cum nici n-am luat...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Ylari, fa si tu ca mine, aprobi tot ce zice, asa "ihim, da, da..." si faci tot cum vrei tu, ca doar nu o sa stea la curu tau sa vada ce faci... asa ceva, nu merita sa te stresezi si sa te enervezi cu dinastia, chiar nu merita, eu asa rece raman deja la vorbe dinastea acuma... soacramea sambata la vopsit : "Vai, ce ? cum ? cum sa vopsesti tu ? cu toate solutiile alea, nu fac bine... am spus da, da"... si peste juma de ora tot vopseam... si am lamurito ca cu solutiile e valabil in primele luni, nu acuma cand deja vine pe lume.. ca doar mizeria si jegu care a fost acolo (nu a sters praful si tevile de la calorifer de 30 ani si socrul meu lucra pe acel balcon cu polizorul din care iese numai praf negru si gros de te apuca lesinul...)... atunci iti dai seama, cum sa nu fac? ca ea oricum nu face...

Ce sa fac, cateodata chiar nu ma pot abtine, si dc nu fac, nimeni nu face, si tot eu sufar, asta e !

Am plecat fetele, ma duc la doctor, poate mai intru dupamasa sa va citesc doar si sa va zic ca sunt bine, si apoi din nou la soacra ca mai sunt multe de facut...

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ylari - cred ca soacra ta e "sora" cu a mea ! Imi amintesc cind a venit ea la noi prima oara dupa ce am venit cu Stefan acasa si mi-a spus ca de ce am pus aparatorile alea la patut, ca se sufoca copilul, nu are aer...sau cum insista ea de fiecare data cind facea treaba mare, sa-l spele la chiuveta...cita munca de lamurire am dus cu ea ca sa-i explic ca servetelele umede sunt speciale, cu lotiune, sa nu i se irite sau usuce pielea lui bb la funduletz, plus ca nu vroiam sa creasca cu ideea ca dupa treaba mare trebuie sa se spele la fund si nu sa se stearga cu ceva...cred ca soacra-mea a copilarit prin tarile arabe, ca numai acolo e obiceiul asta...
Oricum nu mai pune la suflet - eu o ascultam cind vorbea, dar faceam cum ma taia pe mine capul, iar cind a venit sa stea cu stefan i-am pus in vedere ca ori respecta ce am hotarit eu, ori nu mai vine sa stea cu el... si acum nu mai comenteaza...(asa de tare...)

Cleo - get used to it... sa vezi comentarii cind ai sa iesi cu bb fara caciulitza si cu picioarele goale...

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput