Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

asaaaa......

andreap, imi place atitudinea ta. ce cred ei, este dupa ei? tu stii mai bine cat poti. sa stapaniti sanatosi masinuta. si iti tin pumnii azi la control. sunt sigura ca o sa fie bine, dar important este sa te linistesti tu. pana ajungi la control, poti sa incerci cu o cafea sau cu ceva ciocolata. bebelina mea mereu reactioneaza la ciocolata, cred ca o sa ii placa la fel de mult ca mie.

pupici pt surorile matinale. nu stiu cum reusiti voi, fetele, sa stati la calculaotr asa cu noaptea in cap. eu si daca nu dorm, asa imi este o lene sa ma dau jos din pat.... prefer sa stau acolo cu ochii pe tavan si cu gandul aiurea decat sa parasesc caldurica din pat.

Alysh, eu nu stiu cum este cu ruptul apei si cu contractiile. eu nu am avut decat contractii, fara sa mi se rupa apa. drept pt care acum ma gandesc daca o sa imi dau seama cand o sa mi se rupa apa. dar cica nu ai cum sa ratezi momentul cand se intampla.
ff dragute hainutele de bebe. sa le poarte sanatos.

Alina si Cleo, parca m-as apuca si eu sa fac prajiturica cu mere, dar mai mult ca sa fac ceva si pt ca imi place sa prajituresc. eu nu sunt chiar moarta dupa dulciuri (asta in sarcina, ca in rest... le rad), iar tati oricum nu mananca decat dis de dimineata, ca tine la silueta. musafiri nu o sa am in zilele imediat urmatoare (sau cel putin nu anuntati). asa ca deocamdata imi notez reteta si o pastrez pt mai tarziu. oricum, suna bine si se pare ca se face tare redepe.

aimee, nici eu nu stiu ce sunt acelea arsuri, dar nici nu imi doresc, cand le aud pe fete pe aici. si eu mananc, sau mai bine zis mancam, ca acum cred ca nu prea mai are loc.

MissParker si aldaesme, bine ca mi-ati adus aminte ca trebuie sa fac si eu carduri de anuntat. si eu as fi vrut sa imi fac singura, sa le mosmondesc eu aici, dar la cat de lenesa sunt... trebuiue sa trec pe la centrul special si sa vad ce mai au. la alexandru am avut unele tare finute si dragute, sper sa gasesc si acum ceva de genul asta.

Getutza, pupici pt o mamica harnicuta. de unde mai ai tu atata energie cu doar 13 zile inainte de termen? zau ca te invidiez. si eu am de vopsity niste tocurid e geam, ramase de asta iarna, cand ne-am mutat, si tot zic ca le fac, dar pana acum... dar ma incurajez zicand ca totusi, abia este a doua zi de concediu, nu?

cam atat deocamdata de pe aici. azi am program de mers putin prin oras. trebuie sa imi fac un control la ochi si apoi poate ma mai agat de ceva prin magazine, desi ieri m-am speriat cand am scos toate hainutele bebelinei. sunt asa de multe.... am luat mereu cate una-doua, si utie ca s-au strans. dar ce sa fac daca sunt frumoase foc si nu ma pot abtine?

va mai scriu cand ma intorc.

pupici si spor la scris (nu ca altfel nu ati avea...)

Dana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

MISS....am dormit fff bine, dar mi-am adus aminte de serv si am picat intro stare psihica nasoala...mi-e rau...ameteli, varsaturi, stare de moleseala...nu se mai termina cosmarul cu serviciul ca nu mai rezist...
nu vreau sa va indispun cu strea mea...nu o sa scriu, dar o sa va citesc, cand am vesti va dau de stire...ma scuzati, dar...am o stare de imi vine sa....

iulia 33s cu+ BIANCA(21.06.02)
amr 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by DanaH

asaaaa......

pupici pt surorile matinale. nu stiu cum reusiti voi, fetele, sa stati la calculaotr asa cu noaptea in cap. eu si daca nu dorm, asa imi este o lene sa ma dau jos din pat.... prefer sa stau acolo cu ochii pe tavan si cu gandul aiurea decat sa parasesc caldurica din pat.
Dana 36+

Danutza, pai ce sa fac, eu uneori as mai sta in pat, dar oricum ma scol la 6 dimineata sa-l preagatesc pe david de cresa, sa-mi pup baietii ca pleaca, etc. Si apoi si eu si sis mereu am fost matinale, sincer nu am avut mari probleme cu oboseala nici la David. Adica se vedeau pe fata mea urmele oboselii, dar nu ma resimteam fizic neaparat, ma sculam fara probleme de fiecare data cind trebuia...

Spor la cumparaturi!!!

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,tu ai intrebat de masina..schimb masina mea,tot un Peugeot imi iau,da' nou.Pe asta de acum l-am luat in luna in care am ramascu Mariuca..acum trebuia sa sarbatoresc si sarcina sta,nu?Masina de familie a sotului meu..e o 'chestie' mareeeee..masina,normal
Plec,tine-ti pumnii

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, scutecele iti trebuie la orice numa' la infasat nu Drept sa spun eu l-am infasat pe Andrei primele 2-3 saptamani, cred, ca se speria de maini Adormea si cand se trezea incepea sa dea din maini si se speria, se invatase din spital sa doarma strins, si din burtica probabil, unde n-au prea mult loc. Dupa aceea scutecele erau pe post de paturica, le puneam pe mine cand regurgita, in cadita de baie cateodata, pe scaunul de masina ca transpira foarte tare, pe masuta de infasat, in patut sub cap tot ca transpira si scutecul absorbea. Mai tot timpul era unul la indemana pentru te miri ce.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, nu te enerva cu soacra. Asta e... caiinii latra, omul trece. Tu esti parinte direct, este responsabilitatea ta si decizia voastra!!! si ca parinte stii ce e cel mai bine pt copilul tau, pt mediul unde sunteti, ce temp are corpul & ce nu ii face bine la piele, ce ai mancat in timpul sarcinii cu sigurantsa va trece in sange si in timpul apatarii etc, voi veti sti ce nevoi are; iar tu ca mama, tu il intelegi cel mai bine!!! Este carne din carnea ta!!
Voi veti decide cum aveti grija de copil; si daca ceva se intampla, Doamne fereshte, voi raspundeti.

Maica mea e si mai dusa: "ca ce, ea cum a spalat scutece, io de ce sa arunc banii pe pampers-i". SI io nesimtita i-am zis ca de ce nu sta fara curent, la lampa, ca strabunica...
Soacra mea nu imi mai zice nik. Ca oricum i-am zis ca o sa fac ce cred ca e mai bine pt copil si voi respecta ce zice pediatrul. Acum trimite cumnata cu tot felul de idei: "cum, nu fierbi apa in care speli copilul?". Despre haine s-a oripilat:
-de ce iei inainte de nastere?
-dar sa le duc la ea
Am linistit-o zicand ca iau mashina de spalat noua, si sa le bag la 90 grade si sa le calc, sa stau EU linishtita, ca io nasc de Pashti si nu gaseshte tati nik sa cumpere!
Dar si socru meu e paranoic "cum sa mearga nepotul lui la gradinita de stat ca ia raie" (numai nu i-am dat una pt acel pronume posesiv), "cum pot sa ia mamele copiii in caruts prin piatsa...ca pe jos e murdar" "ca el tre sa filmeze neaparat primul lui nepot"; cum merg cu metroul? cum sa ies singura din casa etc. Si la ei am pretentii...au facultate, master, au umblat toata lumea. La maica mea ce sa mai cer???
Culmea, mamaia mea, 75 ani, de la tsara- de langa Botoshani, (mama mamei), cu 6 clase neterminate, a inteles mult mai repede ca lumea a evoluat, si confortul e altul. Bine, ea m-a crescut, si din partea ei am avut intodeauna increderea si incurajarea maxima.

Eu acuz perioada comunista in care s-au indobitocit: si ei cred ca eu o sa fac la fel, sa bag in seama gura lumii si sa fac cum zic altii. Niciuntr-un caz, avem carti, pediatri, am o prietena medic rezident neonatolog, si o bombardez cu intrebari etc.

A, inalbitor+balsam de rufe nu o sa fie in casa: sunt alergica. Si nu risc, cred ca 90 grade la mashina sunt suficienti, + 2 clatiri. Mai ales ca nu stau sa le frec io

Vorba Getutzei, "ihi, da da...". Cu maica mea am de multi ani show-uri. Bine, pe ea nimik nu o multumeshte. Missparker intelege. Si nici nu mai stau sa ii explic, i-am zis ca daca ea nu are incredere in mine si in judecata mea...si crede babele de pe strada - atunci la nevoie sa se duca la ele!! Ca eu m-am saturat sa o aud cum se plange de boli & probleme si in continuare se distruge singura. Asha cum am decis sa rup multe prietenii, nu suntem doar umere si prosoape. Fiecare om are partile lui. Si la bine si la rau...tre sa ne acceptam si sprijinim, dar cand ajungi doar sa comentezi ce face celalalt, nu mai e cazul de dragoste & prietenie& intelegere & armonie. Asha ca... mai raruts.
Nu stiu cum sunt alte relatii cu soacra ta, dar uite asha apar depresiile post natale. Pe langa hormoni, griji, probleme, oboseala, responsabilitate, mai vine sa te sape pers. de la care nu te astepti, si te prinde cu garda jos. Asha ca ignor-o, sau zi-i ca faci cum iti zice pediatra - e dr si stie cel mai bine! Daca nu crede, sa se duca la dr sa intrebe.

Lectia de psihoterapie s-a terminat. Pup burticile

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Am intrat si eu putin, ca nu rezistam daca nu comentam hainutele lui Alysh: frumoase-frumoase! Mi-au placut la nebunie ... sa le poarte Vlad cu placere
Cenia, sar’na pentru linkul cu picioarele umflate; la mine gleznele nu prea se mai umfla, in schimb labele picioarelor, talpile si degetele sunt de groaza! ...
Flavia, bun venit!

34+3

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

MMMMMM, ce ma bucur ca v-au placut hainutzele, va pup pe toate cu drag!!!

Si eu cred ca m-am grabit sa-i iau cam multe groase. Stiu ca o sa primesc de la soacra-mea f multe subtiri si am zis ca totusi pt luna mai dimineata si seara nu pot sa-l tin la maneca scurta.

BaftaAndreap, sa ne dai repede de veste!

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

Simona,tu ai intrebat de masina..schimb masina mea,tot un Peugeot imi iau,da' nou.Pe asta de acum l-am luat in luna in care am ramascu Mariuca..acum trebuia sa sarbatoresc si sarcina sta,nu?Masina de familie a sotului meu..e o 'chestie' mareeeee..masina,normal
Plec,tine-ti pumnii

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Misto...sa inteleg ca masina asta o s-o schimbi abia la urmatoarea sarcina...!!!???
Succes mult la eco.

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut...merg si eu sa fac de papa la copil....si....gata 4 pagini...

Ancaurn tare de tot sugestia...numai ca eu cu vecinii de jos...abia ca ne salutam. De cand m-am mutat...nu prea am iesit din casa...asa ca...nu prea ii cunosc...si nici ei pe mine. Deci....mi-am pus pofta'n cui.

Alysh...sa poarte sanatos toate hainutele ca sunt superbe!!!

Andreap...pai daca nu misca 5-6 ore e cazul sa mergi la dr urgent. Nu vreau sa te sperii dar mai bine pari stupida ducandu-te decat sa patiti ceva. Desi...faptul ca nuil simti pe bb nu e deloc un lucru stupid sau de care sa iti fie rusine.

Gabitzam...la fel ca si tine si eu l-am infasat pe Stefan in primele 2-3 saptamani. De la Sor'mea am invatat ca le e mai bine asa...si asa era. La 3 saptamani 1 luna baiatul meu dorme de la 1 noaptea la 6 dimineata ceea ce era o mare realizare. Il infasam doar noaptea...pt ca sa nu se sperie de manute. Ziua...il lasam cu manutele afara...sa zburde...dar dupa baita de sera....facut sarmaluta suptul de rigoare si...nani. Acuma...cred ca la fel voi proceda....doar 2-3 saptamani max pana se obisnuieste cu manutele si nu se mai sperie si doarme linistit!

gata...ma duc sa stau un pic in pat...pana vine soatza!!!

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput