Mamici de mai-iunie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
andreap spune:
gata..m-am programat la 15.00 la Agermed(undeva pe 13 Septembrie,langa mine) la eco..nu stiu daca-i ceva de capul lor,da' o eco pot sa faca,nu?Adica macar sa vada ca e OK..apoi plec la cursuri..sa-mi tineti pumnii
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
mi_bebelina spune:
Andreap, atunci incearc sa stai cat mai inclinata in fata......ca si cum ai vrea sa stai cu nasu-n monitor.......si poate nu-i place si misca.........la mine merge.
leeloo2004 spune:
Andreap - sigur ca-ti tinem pumnii!! Sa ne dai vesti dupa ce vii de la eco! 
Gabriela
33+ cu
AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
Am revenit. Am fo la piatsa, si la dr de famelie; pe drum s-a luat o baba de mine ca sunt dezbraccata!! (aveam camesha + ploverul descheiat, ca e asha cald...ca am transpirat). Moa' ce nebunie o sa fie cand voi iesi cu bb.
elenuca aveam si io o tanti de incredere la care am mai apelat, si s-a imbolnavit!
. E bine ca ai la cine apela. Nu iti dai seama pana nu iti lipseste!
Cat despre mama ta, nu te necaji, parintii nu mai poti sa ii schimbi, ii iei asha cum sunt.
simonacip pai io am problema cu praful!! Asha ca ... ma feresc sa il starnesc - si ma rog de tati sa stearga si sa aspire. In rest, le fac io: spalat, frecat. O sa ridic o statuie celui caer a inventat mopul.
andree27, fara angajati, ok, dar tot tre sa plateasca toate alea la stat!! Ca asha cumpar si io vreo 3 fabrici cu datorii mari, cu salarii neplatite de 5 luni, si zic: FARA ANGAJATI!! Ii pun sa isi dea demisia, si reangajez. Si las oamenii fara alea 5 salarii luate. Ei, uite ca nu merge! ca daca era asha simplu, o faceau altii mai mari inaintea lor. Asha ca, tu NU ITI DAI DEMISIA!!
aimee, ce tarta?? ce capshuni?? daca auzi..da reteta. Mai avem putin, dar pe langa alea 13 kile, mai incap 2, nu?
.Daca-i bal...bal sa fie!!
Lorich pozele lui YLARI sunt in profil la ea, la sf mesajului. Le-am admirat asta noapte, sau azi dim. Nu stiu ce se vede ea in poze grasa, ca acolo...arata f. bine!! ![]()
Fetelor, azi un fost coleg, amabil, imi recomanda ca, la sf download-ului (calculatoristii-istii astia...) sa nu imi fac poze. Ca a vazut el poze cu o amica imediat dupa nashtere si cica nu a recunoscut-o. Stiu ca nu o sa fiu cu make-up-ul la zi, nedormita, transpirata, si hormon-ata, umflata de lichide/perfuzii/nervi/emotii si altele... asha ca, o sa incep de acu sa explic tatalui socru ca NU E CAZUL sa isi mai faca planuri ca vine el cu camera de filmat. Ca nu da voie in spital
. Nu vreau sa ma sparii dupa ani! O sa iau aparatul foto si o sa pozez io pe bb, si gata.
Alysh, sunt superbe pozele!!!Aia cu botosheii roz-roshii... sunt bestiali.
dordia , lasa ca dupa nastere..cand o sa alergam dupa bb, slabim!! o sa vezi ca ne refacem!!
Io vorbesc...azi dim. numai nu am bocit uitandu-ma in oglinda si vazand un 'ipopotam diform. Si nici dupa nastere nu pot sa reincep jogggingul + mersul la munte... Mai vad eu.
mi_bebelina, la 11 te-ai trezit?????
Mai fetelor, imi iau un somnifer. Sau imi pun plosca!! Nu se mai poa asha. Sunt zombi.
Si eu am aceeasi problema cu bb si cerceii. Ori ii facem in spital, ori ... cand vbrea ea, la 10, 14, 20 ani. Nu imi vine sa o chinui din propria mea intiativa... ii asha mica si delicata..... ash zice ca e decizia ei, daca vrea sa isi faca si in limba, sa isi faca. Dar nu e a mea....Mai vad!!!
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Andree27
Alysh super faine hainitele!!
Imediat ajunge si sotul meu la ITM si va spun exact ce si cum!Am mai aflat ce mai barfeste sefa mea la unii.Cica se bate cu pumnul in piept ca imi semnez eu demisia!Si ca scapa ea de mine!!
Poze
Andreea31+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 9 saptamani!!!
mai, nu e nici etic, nici proffesional ce iti face shefa. Eu zic sa inregistrezi cu tel. cand mai zice o chestie din asta, si o ameninti ca faci plangere ca te shicaneaza, si ca te baga in spital. Sincer, chiar daca nu faci, dar poate o linishtesti! Nu stiu cum e in Cluj, dar in buc. se tem astia ca de naiba de controlul de la ITM.
36+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 4 sapt
MissParker spune:
dflavia, bine ai venit in cercul nostru de gravidutze!! Sa-ti fac urarea clasica: toate cele bune, sarcina usoara, nastere fara probleme si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa!
Andree27, imi pare rau ca nu am avut cu ce sfaturi concrete sa te ajut, eu nu sunt deloc la curent cu ce se intampla in Romania pe planul asta. Suntem insa alaturi de tine cu ganduri bune, sa nu te amarasti prea mult!!
DanaH, cu intorsul asta nu se stie niciodata... Eu zic sa fii optimista, joi vei afla mai multe. Si eu tot joi sunt la doctor. La mine acum 3 zile era sigur cu capul in jos, ca i-am simtit sughitul, dar la mine mai e ceva timp, deci la fel s-ar putea sa se intoarca dupa cum pofteste el...
esme, si eu am gasit un link superb pentru a-ti face singura cardurile de anunt ca a venit bebe: http://www.carteland.de/Geburtskarten.html Abia astept sa am primele poze cu bebe si sa-mi pot redacta singura toate cardurile (sa vad cum o sa ma descurc cu literele romanesti, tb. sa gasesc un text in care sa nu apara diacritice ;-)) Ce frumos ca te-ai intalnit si cu DanaH si cu Simonix... Of, eu ce sa fac daca stau asa departe, fir-ar sa fie... si n-am pe nimeni de la odisee in apropiere :-(((
Adriana78, welcome back! Si noi asteptam cu mare nerabdare sa soseasca prima barza :-)) Sa vedem la cine va fi... Fetele, ceva pariuri?
Magnetism, vinete??? Yummy-yummy, mi-ai facut o pofta de zile mari, dar eu sunt prea lenesa sa-mi fac (se nenoroceste aragazul, unde mai pui). Da' las' ca duminica suntem invitati la un restaurant din Offenbach unde au si specialitati romanesti si sa vezi ce basculeaza fata niste vinete, o ciorba de vacuta si in final un papanas cu gem si smantana!! Abia astept!! Si te rog sa nu te mai plangi de greutate, ca eu la 1,61 am inceput sarcina cu 71 de kile si acum am 81. Asa ca... eu una as vrea sa facem schimb ;-)
Doloress lasa ca nu te iert eu asa usor ca ne-ai pasat zapada, Bogdan s-a luptat azi dimineata 10 minute cu gheata de pe parbriz
Si colul meu tot de 5 si tot inchis. Dar sa dea Dumnezeu sa nu ramana asa pana la final, fetelor, altfel ce ne facem? Ca nu mai ies bebeii ;-)
cenia,
multumim de link, eu inca nu am asa probleme, dar probabil ca vor urma, ca mai am aprox. 10-11 saptamani si inca n-a venit caldura...
cleo78, da' de ce sa n-avem voie masaj, bre? Uite ca aseara la cursul de pregatire pt. nastere (prima sedinta), moasa a repartizat taticilor niste mingiute din alea gen arici si le-a spus sa ne maseze frumos pe spate cu ele, sa le plimbe asa apasat pe umeri, pe omoplati, pe langa coloana... Mmmmhhh, o placere! Sau am inteles eu gresit si e vorba de masaj prin alte parti? ;-)
babyname, bravo ca ai reusit sa dormi atata, te-ai mai refacut putin! Iti doresc multa bafta si o "sentinta" cat mai buna!! Nu te stresa inutil!
dordia, bravo ca ai reusit sa rezolvi problema!!
Ylari, gigea pozele de la cununie!! Ai fost tare sexy, in rosu, iti sta foarte bine! Si se vede ca radiezi fericire, caldura, nu-ti mai face atatea probleme cu kilogramele, ca le dai tu jos dupa aia...
elenuca,
te inteleg atat de bine!! Eu duc aceeasi lupta cu fosta mea soacra ("mama noastra adoptiva", cu care ne intelegem mai bine decat cu mamele noastre). Are dureri de umar/omoplat, la celalalt umar a fost operata acum cativa ani, ia medicamente impotriva durerilor, dar medicul i-a spus si sa se menajeze, insa ea nu inceteaza cu smotruiala!! Ieri am prins-o ca dadea cu mopul pe terasa
Imi vine s-o iau de ciuf, zau!! N-are stare, nu stie ce sa faca singura (nenorocitul de barbat-su e cand cu sticla, cand cu cainele, ea este ignorata total), eu nu stiu cum poate sa traiasca asa, mi-e mila de ea, dar uneori asa as da-o cu capul de pereti! I-am repetat sa se menajeze, dar parca vorbesti chinezeste...
Alysh, vazut hainute de bebe Vlad: iti vine sa le mananci, asa sunt de dulci si dragalase!!
andreap, mananca putina ciocolata sau bea putina Cola, asta ii mai agita pe bebei!
Sa mai fac o strigare: puputi, fecian, aelita, acina, totul ok la voi?
Si acum sa va povestesc cum a fost ieri la cursul de pregatire pt. nastere. Moasa - f. simpatica, rusoaica, la vreo 50 de ani, ne-a placut imediat la toti. Atmosfera degajata, 8 cupluri si 2 tipe care venisera singure (cu soti f.f.f. ocupati). Au fost mai multi straini decat nemti: una din tipele singure era rusoaica, urma un cuplu de cehi, apoi un cuplu de italieni, apoi un neamt cu o japoneza, apoi un sarb cu una din Republica Dominicana, o nemtoaica si un rus, eu si Bogdan romani, in final 7 nemti si 11 straini... Era o singura tipa mai grasa ca mine (dar grasa rau), dar eu tot am avut senzatia ca burta mea e cea mai mare de acolo... Cel putin aia din Republica Dominicana avea un fundulet cat o pulpa de-a mea, iar in fata o mingiuta de handbal :-((( Frustrant rau de tot!
In fine, in prima ora ne-am prezentat cu totii (nume, origine, varsta, ocupatie, adresa), eu sunt cu cei 40 de ani ai mei - evident - bunica acolo, restul au intre 20 si 32 de ani... Apoi ne-a povestit moasa cate ceva despre ce ne asteapta la curs, ca ne va vorbi despre nastere, despre PDA, despre nasterea in apa (eu am fost singura care a mentionat ca ar vrea asa ceva), ca ne va invata cum sa respiram ca sa ne fie mai usor sa-l caram pe bebe in burtica etc.
Pentru inceput ne-a invatat sa ne rotim soldurile (am exercitiu de la salsa
), apoi am trecut la primele exercitii de respiratie: ne-a invatat cum sa inspiram in piept si apoi sa respiram cat mai lung (tot pe nas, fiindca respiratia pe gura vine in momentele de stres), apoi in coaste, iar in final in burtica, pentru a-l alimenta pe bebe cu oxigen. Merge, daca te concentrezi cred ca poti respira si in calcaie ;-) In orice caz, ea trecea pe langa noi si ne pipaia ca sa vada daca respiram cum trebuie, in rest fiecare exersa cu partenerul.
Dupa aceea le-a venit randul la baieti
A fost distractie mare: i-a adunat in mijloc (ca sa ne odihnim noi) si a inceput sa-i puna sa faca exercitii: cutite, abdomene, sa dea la bicicleta etc. Pacat ca nu am putut sa filmez... Apoi le-a dat baietilor mingiute de masaj gen arici si i-a pus sa ne maseze ca lumea pe spate; cica sa ne maseze in fiecare seara cate 20 de minute!! Hehehe, l-am spart pe Bogdan!
Moasa le-a explicat baietilor ca sarcina nu e o boala, dar e o stare f. deosebita, ca noi trecem prin niste senzatii cu totul noi si ne este teama, suntem nesigure, ca nu trebuie sa creada ca noi acum vrem sa profitam de ei daca suntem mai plangarete, mai inactive, ci ei trebuie sa ne sustina, sa ne ajute cat pot, a fost tare draguta ca i-a sensibilizat si mai mult ...
Lunea viitoare ne-a chemat doar pe noi, fetele, sunt curioasa cum va fi, ce vom facem... Dupa aceea ultimele 5 sedinte le facem tot cu partenerii.
Felicia
29+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
cleo78 spune:
getutza, dar tu nu stai locului!!! Cata treaba faci...
mcoc, sunt 2 curente pt dupa operatiile de ficat: unu ca sa tii regim, si unu nu. De ex, bunica mea tine regim de ani de zile. Daca sare un pic regimul...i se face rau. Mai stiu un coleg tanar, tot operat de colecist, care nu are nici pe naiba, mananca....tot asha: pizza, porc etc.
mi_bebelina, eu am scapat de arsuri. Nu ash putea zice cum, dar ma si feresc de chestii grele. Mananc usor, si des.
andreaap, sau cu ceva dulce!!! ca ridica glicemia si mai agita. Bine, bb cu cat e mai mare, mishca mai rar- ca nu mai are loc.
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
Lorich spune:
Cleo e interesanta problema asta cu pozele si filmarea din momentele alea; eu am zis ca-mi iau sacosa cu cosmetice
sau nu fac nicio poza care sa ma contzina (desi nu-mi place varianta asta) cat timp sunt umflata, rosie sau cine stie ce moaca oi mai avea; dar decat sa-mi fie rusine sa arat primele poze ale lui bibi... chiar are dreptate colegul tau, eu am vazut niste poze... uuff nu ma puteam concentra pe bebe, cat de socata eram de mama. Acum, iar depande de la femeie la femeie.
Lori
32+
asteptand un bebe Robert
YLARI spune:
Fetelor, va pun si eu o intrebare tampita: pentru ce ne trebuie scutece de finet? Apropos de bagajul ptr spital...
Si tampoanele alea de vata si tifon... cat de "groase" sa le fac? ca eu oricum am numai amintiri neplacute depre tampoanele din vata (eu nu am prins tampoane dintr-astea de se folosesc acum de la inceput, mi-a venit ciclul in '89, atunci erai fericita daca gaseai vata)
Pup fetele. Ies putin afara. Cred ca dau o fuga la Tip top sa imi iau o pizza ceva, mi-e o lene teribila sa fac de mancare...
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
andreap spune:
Ylari,eu de ex.puneam un scutec de finet pe mssa/pat in spital cand o schimbam..sau e bun de pus in carut..sau de invelit asa,in loc de paturica..
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004