Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mi bebelina..asa e.....stam la 15 min.una de alta..eu de pe acum ma plimb cu Maria..la vara sigur dam ture.sa evdem pe unde,ca 'faimosu;' Sebastian e acum..santier
Alysh,eu nu pot sa vad pozele...
Mai,BBlusa mea tot nu misca..deja sunt panicata!Serios....ce naiba sa fac????la ora asta nici pe dt.nu-l mai gasesc la spital..daca merg la Urgente ce sa le zic?Sunt nebuna/cam la cat timp de 'inactivitate' ar trebui sa ma nelinistesc?v-am facut capul mare..

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari gata vazut si eu pozne! Foarte frumosi sunteti! Casa de piatra si sa fiti sanatosi toti trei!

Andreap iubita eu nu-s experta deloc, dar daca simti tu ca e vreo problema, daca nu a mai miscat de ceva vreme, mergi la urgenta si gata! Macar sa nu fie nimic si sa zica cei de acolo ca i-ai deranjat degeaba; nu te gandi tu la ce o sa zica aia; tu zici ca n-ai mai simtit-o de la ora x si gata, poate a schimbat pozitia, dar mai bine sa fii sigura; uite si un de la noi

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Sar'na de complimente pt hainutze, intr-adevar marea majoritate provin de la La Redoute...Andreea, iubita, nu stiu de ce nu le poti vizualiza, incearca un pic mai tarziu. Du-te la dr, la urgente, oriunde fara rusine, asta nu e o rusine......pt linistea ta sufleteasca du-te. SAu la o clinica particulara, cauta pe net....eu merg la Intromed, stiu ca dr mea este in dupa amiaza asta acolo, daca vrei iti dau nr de telefon si toate detaliile.
Tine-ne la curent. Bafta multa, sa vii cu vesti bune!

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Andreap, esti acasa? Bea multa apa, intinde-te in pat si loveste-te cu mana in parti sau cu amandoua mainile puse pe burta incerca sa o misti ca pe piftie.eu asa mai fac si imediat incepe sa se miste.....lin, dar misca.......incearca si tu, poate merge si la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

AndreeaP, dar de cand zici ca nu mai misca ? de ex si eu azi de cand mam trezit nu lam simtit pe bebe ... mie dr mia zis ca sa ma pun in pat, in fiecare zi, sa stau linistita intinsa in pat, si trebuie sa miste in timpul ala de cel putin 6 ori in 2 ore.. si dc nu misca de cel putin 6 ori sa ma duc de urgenta la spital la urgenta. Ai incercat sa stai linistita in pat ? incearca, uitate la un film, ceva... si dc vezi ca dupa un timp nu misca, incearca sa o agiti, cu mana, bate asa usor in burtica, miscate, apasa umpic mai tare ca nu are nimik... nu stiu ce sa zic... mie asa mia spus dr, dc nu misca in 2 opre sa merg de urgenta la spital. si sper sa fie totul ok !

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ylari superbe pozele!!CAsa de piatra!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Ylari gata vazut si eu pozne! Foarte frumosi sunteti! Casa de piatra si sa fiti sanatosi toti trei!

Andreap iubita eu nu-s experta deloc, dar daca simti tu ca e vreo problema, daca nu a mai miscat de ceva vreme, mergi la urgenta si gata! Macar sa nu fie nimic si sa zica cei de acolo ca i-ai deranjat degeaba; nu te gandi tu la ce o sa zica aia; tu zici ca n-ai mai simtit-o de la ora x si gata, poate a schimbat pozitia, dar mai bine sa fii sigura; uite si un de la noi

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Lorich
Andreeap, nu te speria, cum au zis fetele, aseaza-te in pat (eu pe stanga am cel mai mare succes, atunci incepe dansul), vorbeste cu burtica, misc-o un pic... Duminica ma panicasem si eu (dupa cele 4 ore in cora) Dar bebeluna mea a fost si ea tare incapatzanata si nu s-a miscat decat dupa ce a pupat tati burtica si a vorbit cu ea... Tine-ne la curent!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

AndreeaP nu te agita asa tare...si eu am patit-o..., dar mai doarme si bb...cand nu te astepti...incearca sa-l agiti si daca nu misca mai bine fugi la spital sa te linistesti.

Acum chiar am fugit si eu sa ma imbrac ....au terminat aproape cu usile si ma duc sa caut hainute la bb.

Pupici, ne auzim mai tarziu!

Alexandra 37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Sunt la munca..unde sa ma intind?stau cat pot de relaxata...mai astept...v-am zis,aseara,intr-un tarziu,a miscat..poate dupa ce ajung acasa misca..daca nu..la spital!Multam de intelgere(Lorich,Alysh,Getutza,Ylari...sper ca nu am uitat pe nimeni)Oricum am cursuri azi pana diseara....offf..oare sa-si fi schimbat pozitia???macar un sut zdravan sa dea si o las in pace..

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

andreap incearca muzica. Ceva cu multi basi, o casca pusa pe burtica. O sa se enerveze dar misca. Cel putin al meu asa face. Si daca mi se pare ca nu l-am simtit de mult cateodata doar ca ma gandesc la el sau ii vorbesc, simte si misca. Incearca sa pui mana undeva sa simta caldura, de obicei reactioneaza. Eu asta fac. Oricum muzica e infailibila la noi.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput