Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !

Am lipsit, dar am fost tare ocupata... sambata... am dat cu lavabil, am vopsit toate ca nam baza in socru ca a dat de zici ca a dat un orb cu vopsea si a trebuit sa le iau pe toate din nou.... am frecat fotolii... dar acum totul e curat, si acum ma dor mainile, pana la 4 dimineata duminica am muncit... 12 ore incontinuu... dar nu mam simtit rau... doar mainile ma dor... iar ieri, am facut din nou la margelute putin... apoi am sapat putin la mami in gradina... si uite asa imi trece mie timpul.. cand vad poza de bebe imi vine sa plang deja... nu mai am rebdare.. mai inca aprox 13 zile... dar si azi am multe de facut... asa ca trece si azi... apoi tre sa mergem din nou la soacramea ca nu am terminat acolo, nui pus nimic la loc... geamurile sunt murdare ca porcu... dar e bine ca o sa fiu tare linistita cand merg acolo ca e curat pt bebe si e bine pt mine, pt sufletul meu...deci inca sunt pe baricade... dar stiu ca bebe tre sa stea acolo pana stie el ca trebe... dar deabea astept sa il vad, sai pup manutele...

Fetele, cu sufletelul stiu ca asa e, dar mno, iti dai seama ce prostii trec prin capul oamenilor cand au mintea goala

Zicea cineva ca o sa fiu o mama tare draguta, un pentru tine !!!

si 100 pentru toate !

Azi mergem la doctor, sa vedem ce va fi ca se aproprie momentul ! Va tin la curent !

Bun venit fetelor noi, si bine ati revenit fetele vechi !

Andreea, imi pare rau sa aud de serviciul tau, tinete bine si din cate stiu eu nau nici un drept sa te dea afara !

Am citit tot, dar acuma numi mai aduc aminte ce si cum, asa ca o las balta... pupivi la toate !

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

MA scuzati ca ma baga ca musca in lapte, scriu acest mesaj pentru Elenuca.

Elenuca, si eu am fost operata de fiere (laparoscopic) la 21 de saptamani de sarcina. A treia zi de la operatie, cand eram inca in spital am primit la pranz friptura de porc!!!!! Doctorul mi-a zis ca nu trebuie sa tin regim, ca cum gata, nu mai am fiere, deci ce sens ar avea. Nu iti povestesc ca am oripilat pe toata lumea (mama, soacra-mea, matusa, toata operate de fiere cu regim ma activ de 6 luni). Deci, cum spuneam nu am tinut regim DELOC, iar acum la 1.5 luni de la operatie sunt bine merci, manac ORICE, nu am nici cea mai mica problema, pe cand cele mai sus amintite, la ani de zile de la operatie au rams cu sechele (nici acum nu mananca anumite alimente). Cred ca re-o 2 saptamani am avut cateodata un gust ciudat in gura, dar a zis doct ca e normal.
Despre odihna, iarasi acelasi lucru : corpul iti spune ce poti sa faci si ce nu. Eu dureri dupa operatie nu am avut, decat o oarecare jena in primele zile. Totusi am fost extrem de obo din cauza anesteziei cam 3 sptamani. Eu am uitat cu desavarsire aceasta operatie din toate punctele de vedere.

Deci nu te mai supara degeaba pe mama ta!!! E OK.

Vicky 28+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Mai fetelor dar voi n-aveti arsuri la stomac de va permiteti sa faceti prajituri? eu numai cand ma gandesc ma apuca......chiar acusica le sting cu un pahar de apa........sper sa mearga ca m-am saturat de lapte..........ultima oara am luat din carrefour 37 cutii UHT ca ma intreba mama ce am sub masa in bucatarie si eu ii spuneam: "mi-am luat o vaca".........sotul meu zica ca o sa imi ajunga pana nasc, dar nu cred ca uneori beau 1 litru si ceva pe noapte + ziua ce mai beau...........mai am vreo 12 cutii acum, in week-end cred ca ne ducem sa luam alta vaca........nici nu-i mai simt gustul
La dulciuri ma mai scap si eu, deh.....cel mai mult imi place inghetata........aseara am mancat o vafa.....da ce buna o fo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ancaurm special pentru cat de frumos ai scris despre nastere; foarte incurajator pentru mine! Nu conteaza cum o fi de fapt pentru mine, idee e sa merg optimista, nu speriato-panicata.

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Getuza tocmai voiam sa te strig...ca nu mai auzisem de tine...si barza e aproape. Pup fata harnicutza!!!

Alexandra 37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Mai fetelor dar voi n-aveti arsuri la stomac de va permiteti sa faceti prajituri? eu numai cand ma gandesc ma apuca......chiar acusica le sting cu un pahar de apa........sper sa mearga ca m-am saturat de lapte..........ultima oara am luat din carrefour 37 cutii UHT ca ma intreba mama ce am sub masa in bucatarie si eu ii spuneam: "mi-am luat o vaca".........sotul meu zica ca o sa imi ajunga pana nasc, dar nu cred ca uneori beau 1 litru si ceva pe noapte + ziua ce mai beau...........mai am vreo 12 cutii acum, in week-end cred ca ne ducem sa luam alta vaca........nici nu-i mai simt gustul
La dulciuri ma mai scap si eu, deh.....cel mai mult imi place inghetata........aseara am mancat o vafa.....da ce buna o fo....

Sorry ca nu poti papa ce vrei...eu nu stiu ce sunt alea arsuri...sau gretza...eu as manca non-stop....cu locul de depozitare e mai nasol... fata sa treaca.......

Alexandra 37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetele! Eu si cu fata mea am dormit pana acum :)
Cand a plecat Iuby la servici i-am zis "azi presimt ca voi lenevi toata ziua" Cu exceptia diminetii, cand am lucrat ceva ptr la birou, m-am tinut de cuvant, ha, ha, ha!!! Suntem 2 puturoase!!! Dar as iesi pe afara ca tare mai e frumos :)
Lorich, pozele sunt in linkul de la semnatura mea :) Daaaaa, si eu am vazut bebele de aimee, tare frumu, frumu, frumu!!!
Sarut mana fetelor care m-au complimentat... eh, asa ma vad io, mai bine ma sari decat sa ma ocolesti. Dar fetelor, de la cununie si pana acum am mai pus 10 kile, deci sunt mai rotonjoara, ma-ntzelegeti?
elenuca, nu mai fii suparici pe mami a ta, asa sunt ele, iti intzeleg supararea, si mami a mea e operata la rinichi (are 2 operatii facute de-odata, una pe rinichi si cealalta pe ureter, cam 20 cm fiecare) si daca o vezi, era necajita pe tata ca a racit si trebuie sa aiba grija de el in loc sa dea cu bidineaua in baie!
Andree27, nu mai fii necajita ca n-are rost, unii oameni asa sunt, pur si simplu. Eu sper ca-si vor primi rasplata, mai devreme sau mai tarziu. Oameni carora nu le-ai facut nimic sa iti faca asa rau, gratuit, fara niciun motiv. Mie mi-a spus o colega ca ieri directoarea generala adjuncta s-a apucat sa faca talente ca nu stiu ce kkt lasasem eu neterminat (in conditiile in care lasasem indicatii scrise despre cum sa se faca acel lucru). Deci nu a asteptat nici macar o zi ca sa ma sape. Ma doare undeva... Asta dupa ce toata sarcina am carat in spate 2 departamente cu tot cu oameni. Ieri m-au zapacit la telefon. Vad ca azi nu m-a sunat nimeni. Foarte bine, ca am dormit si eu!
Fetelor, eu ma umflu ca un balon. Mainile, mai ales. Nu prea pot sa tin nici un creion in mana. Pana vineri si picioarele mi se faceau butuci (am speriat-o pe soacra-mea intr-o zi). Incerc sa beau lichide multe, am auzit ca ajuta...

Pupici!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Elenuca te inteleg, si mama mea a avut operatie de fiere. Dar ea e si foarte bolnava, are scleroza multipla si peste asta a venit operatia. Pana la urma a tb sa ii impun operatia ca nu ne intelegeam si ii era foarte rau. Evident acum e mult mai bine, insa eu stiu sigur ca e cu regim treaba. Probabil tine si de organism.
Oricum daca tot suntem la capitolul parinti, eu nu mai am rabdare cu ai mei recunosc. De cate ori sun, tb sa ascult toate lamentarile despre tata, despre sora-mea, despre problemele ei si tot asa. Imi vine sa spun cateodata la final: da.multumesc de intrebare suntem bine. Ca nu ma intreaba si pe mine cineva daca mi-e bine sau rau.
Inainte eram mai intelegatoare si cu rabdare dar acuma recunosc ca nu mai am rabdarea de dinainte, asa ca evident se adauga si mustrarile de constiinta dar sper sa imi revin dupa nastere.

Cleo evident ca am dormit, ca doar beau decaf de luni de zile.
Ce e neplacut ca nu pot dormi din cauza arsurilor si pentru ca regurgitez. Orice pozitie adopt nu scap de chestia asta si evident ma trezesc intr-un mod foarte neplacut. Deh, trec si astea in curand.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Alexandra, uite inapoi !

===============

Geta 37+2 Bogdan Silviu iubitoare de

AMR: 2 SAPTAMANI SI 3 ZILE !!!

eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Alysh foarte dragutze hainutele. De pe laRedoute is majoritatea, nu? Si eu am cumparat de pe laRedoute, dar inca nu le-am spalat. Si pt bebelusa mea am luat si eu costumasul cosmonaut vernil pe care-l ai si tu.

Lilly 33+

Mergi la inceput