Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor...

Pe la 5 am adormit si m-a lasat si burtica dupa muuult ceai de menta si paine prajita cu branzica. Acuma sunt ca noua. Doar ca un pic cam bulversata!

Multumesc fetelor pt raspunsuri...la astea ma gandeam si eu dar imi era frica sa nu fie vre-o indigestie ceva...ca atunci nu mai trecea cu orez sau ceai de menta.

Vreau si eu reteta de chec cu mere plssssssss!!!

Babyname...unde ai facut comanda pe net si in cat timp a venit??? Vreau si eu sa fac o comanda la o salteluta de infasat...si ar fi bine sa ma grabesc...

AlinaAnto....plimbarica placuta!!!

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, si eu tot de azi tb sa-mi iau prenatalul ...Dar eu is mai smechera, il trimit pe tata, ca nu ma vad la un drum asa lung(5 statii de toleu)O astept pe Sis vineri sa mergem la pedichiura, am capatat fobie sa ies singura din casa, parca-s nebuna...Si la David faceam drumuri Rosetti-Drumul Taberei pana inainte sa nasc cu 4 zile...SI acum???

In schimb am terminat bucataria, cu geamuri, rame, calorifer. Acum am trecut la dormitor...
Sufrageria insa o fac miine, pt ca tb sa fac si o varzuca calita azi....SI cred ca in we spal si perdelele, desi nu-s murdarele...bine ca nici n-am albe, am bejuri, caramiziuri am stiut eu ce-am stiut...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

'Neatza fetelor...

Pe la 5 am adormit si m-a lasat si burtica dupa muuult ceai de menta si paine prajita cu branzica. Acuma sunt ca noua. Doar ca un pic cam bulversata!

Multumesc fetelor pt raspunsuri...la astea ma gandeam si eu dar imi era frica sa nu fie vre-o indigestie ceva...ca atunci nu mai trecea cu orez sau ceai de menta.

Vreau si eu reteta de chec cu mere plssssssss!!!

Babyname...unde ai facut comanda pe net si in cat timp a venit??? Vreau si eu sa fac o comanda la o salteluta de infasat...si ar fi bine sa ma grabesc...

AlinaAnto....plimbarica placuta!!!

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

uite-o mai sus.
Daca o fac, la mine tine 1-2 ore. VIne tati termita si rade tot ce e dulce. Coshmarul lui ca io fac ciorbe....mancaruri cu legume multe... si se razbuna cu tava de prajituri in bratse. S-a ingrasat cu sarcina mea... vreo 8 kile. Facem gemeni,da? io unu, el unu
Cica e vina mea, eu faceam cate o prajiturica, de pofta, si mancam - 1-2 patratele, tati restul 80% din tava. PE LOC!! Cica se strica!!!

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!
Ce mai faceti?sper sa sunteti bine..caut sponsor ptr.cumparare calculator..ca nu mai fac fatza ritmului vostru
Eu sunt mai bine cu moralul...adopt tactica 'cainii latra ursul trece..'.daca vrea o discutie cu mine,bine..daca nu..vin cat mai simt eu ca pot.nu ma poate obliga sa stau acasa
De ieri insa nu o prea mai simt pe BBlinanici macar dupa dus,cand ea incepea sa bataie bine de tot, nu a vrut aseara.abia cand am intrat la culcare a miscat un piculet..acum iar nu misca deloc..de ce oare?m-am cam speriat...poate trag o fuga la medic.desi am cursuri 3 zile de la 16.30-20.30..spers a pot sta atata in banca.
Si acum si o veste buna..in 10 zile imi vine masina cea noua
Pupici,mai vb

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la mine e simplu, trec strada. Dar mi-e lene
Nu vii si la mine sa stergi praful? ca eu nu pot (alergiile...ultima data cand m-am apucat amf acut o criza de astm); iar tanti care ma ajuta la curatsenie s-a imbolnavit....
Si tot de lene...nici nu imi vine sa fac dush. MI-E LEEENEEEEE!

Poate ma duc pana la piatsa sa iau fructe si verdetsuri. POAAATEEE

36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Prezent si eu!!!
Fetelor, eu parca dorm mai bine de cand sunt in concediu (sa nu imi fie de deochi!!!) Si acum mi-e somn! M-am trezit pe la 8 fara un sfert, ca pleca tati la munci, am dat si eu drumul la laptopul de servici, am raspuns la cateva mailuri, am mancat, iar am scris niste mailuri, dupa care, iata, acum iar imi e somn. Cred ca ma inspira motanul :(
In general imi e bine, atat doar ca m-am ingrasat cam mult si nu ma mai tin scobitorile, mijlocul ma doare teribil spre seara, simt ca e format din sute de buzati de oase care stau sa se desprinda si ma trec niste cutzite nene... Iar picioarele nu mai vorbesc, pana si un calcai ma doare. Cu arsurile pare sa-mi fi trecut, de 2 nopti nu am mai luat rennie.
Hai ca ma apuc sa va citesc din urma.
Am mai pus cateva poze (de la cununie)... sa nu radeti de mine... eram grasa, acum sunt si mai si... Deja sunt deprimata, saptamana asta iesim cu colegii lui Iuby la restaurant (inclusiv sotiile) si tare mi-e ca or sa rada alea de mine...

Pup fetele!!! Si bebeii din burtici!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata vorbaretelor!

IN DIMINEATA ASTA AM O OBSESIE ASA CA PUN INTREBAREA MAMICILOR CU EXPERIENTA: LA CAT TIMP DE LA RUPEREA APEI INCEP CONTRACTIILE?????

Doar mi-am imaginat scenariul in care eu de saptamana viitoare iar voi sta in Voluntari si dupa cum probabil ati vazut la TV nu se mai poate circula dimineata pe Colentina, se fac 2-3 ore.......si ma intreb daca Doamne fereste ma apuca..eu cum ajung la spital? sau nasc in masina?
Chiar daca eu voi avea programare pt cezariana....se poate intampla oricand, nu???

In fine:

Andreap, eu zic sa stai linistita, acum bebeii se misca mai greu, nu mai au asa mult loc. Si al meu e mai lenes acum decat inainte......are zile cand mai mult doarme, zile cand il apuca zbantuiala si-mi da la ficati. Asa ca nu te nelinisti, probabil e mai lenesa azi bebelina ta.

Socrate, fibrinogenul creste in sarcina, dr mea a spus ca e f normal, si eu l-am avut mare.

Andree, ce faci, te-ai mai linistit?

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele vorbaretele!!!

Eu azi noapte am dormit bine, desi iar am fost fara sot, insa nu m-am mai trezit de atitea ori si nici nu am mai stat cu ochii pe pereti la ore imposibile...

E asa de frumos afara...m-as duce la plimbare sau macar sa stau pe o banca in parc sa ma uit la flori, iarba, pasari...dar nu la birou, in sedinte... dar lasa ca mai e putin...

Am citit din urma, dar zau daca mai stiu la ce vroiam sa raspund...

Alysh - eu nu am trceut prin asta, dar nu cred ca exista vreo regula - la sora mea i s-a rupt apa, dar nu a avut deloc contractii si nici dilatatie. Stiu insa de la dr. ei ca nu poti sta mai mult de 24 de ore cu membranele rupte, prin urmare daca nu apar contractii si dilatatie, te baga de urgenta la cezariana, cum s-a intimplat si la ea...
Dordia - eu stiu ca nu e voie in sarcina ceai de menta - cred ca da contractii sau cam asa ceva - mai bine rontaie o lin gurita de cafea si ia si un pliculet de Smecta!

Trebuie sa o sun si eu pe dr. mea de familie - nu am mai ajuns la ea din februarie, are cabinetul in Titan si mie imi e foarte greu sa ajung acolo, dar am sa o sun sa-i spun ca sunt bine...

Revin mai spre prinz ca intru intr-o sedinta....

Gabriela 33+ cu AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hop si eu!

Va multumesc din suflet ptr felicitaciones! As fi vrut sa va multumesc nominal dar iar nu reusesc!

Noi am fost la control aseara. Bebelina Eliana e intr-o pozitie cam ciudata cu capul in jos spre stanga si picioarele sus in dreapta...e cam semiintoarsa, desi tot ceza ne astepta! Are 1450 de grame si cred ca o sa mai ia vreo 2000 pana nasc...prin 25 mai. Mai merg pe 5 mai la un control si atunci aflu sigur cand o sa nasc! Eu am luat 10 kg si per sa nu mai iau decat 2-3 pana la sfarsit, ca sa nu depasesc 75.

Bun venit noilor fete! Nasteri usoare!

lcazangiu la multi ani si nastere usoara!

alra felicitari pentru sarcina, sa o ai usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios!

MissParker multumesc! Iti dai seama ca eu conduc doar cand e foarte liber, mai ales ca nu sunt obisnuita cu masina mea. Oricum imi e util permisul…a zis sotul ca imi lasa masina si el o sa mearga cu bicicleta…pentru ca mi-e din ce in ce mai greu sa-l iau pe Cristi de la gradi…desi faci 10 minute pe jos cu el fac o ora…sta si saluta toate pisicile, toti cainii, florile…si eu turbez…imi pierd toate rabdarile!
Sa stapaniti sanatosi caruciorul! E super fain!

mi_bebelina spor la invatat si bafta la examen!

monik si cu santier si cu examen…vai de tine! Bafta!

andreap nu il mai supara pe bebe cu problemele de la serv…si daca o sa ramai fara loc de munca…sigur gasesti ceva…poate chiar mai bun! Eu chiar am ramas fara loc de munca si abia astept sa caut altceva…as fi fost super stresata sa ma intoc in acelasi loc.

Andreea27 si eu am cosmaruri…asa nasoale…din cauza grijilor…Azi dimineata era sa rad in hohote de sot…s-a trezit foarte afectat ca a visat urat si cand l-am intrebat ce…a zis ca a visat ca nu ne ajung banii. Iti dai seama cu ce se streseaza el saracu`! Insa cel putin luna asta ne-am achitat toate dandanalele si de Paste oricum nu am de gand sa ma omor prin supermarket.
Imi pare rau ca ai probleme la serv, insa nu cred ca te pot da afara. Si eu am avut o colega la master care a fost preluata de cealalta firma dupa ce a nascut. Oricum nu pierzi indemnizatia…in cel mai rau caz ajungi in somaj, care este considerat stagiu de cotizare.

onyxg bine ai revenit…nu prea am mai vazut posturi de-ale tale!

socrate si eu tot camasa albastra am avut…acum am luat pijamale cu rosu!

Alysh ca bine zici tu cu rasfatul ala…dar sa scapam de burtoaie!

simonacip super caruciorul! Si eu am vrut Peg Perego pentru ca sunt usoare. 3 copilasi am vrut si eu, insa nu as mai indrazni…e greu totusi…cheltuieli mari, statul iti da praf in oki 40 ron alocatie pe luna, cred ca e prea greu in vremurile astea materialiste cand muncesti doar ca sa platesti facturi! Si plus ca eu o sa ajung o epava…o sa ma doara coloana, 3 taieturi sigur imi vor dauna…Ce ciuda imi e pe barbatii astia! Si mai si zic ca ei duc greul…

Lorich mama ce banc sadic!

Va pup! Am de facut curat si la 12 ma duc sa iau odoru de la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alysh...esti o dulce..da' tot nelinistita sunt!Daca-l sun pe medic....sigur zice ca-s dusa!mai astept un pic..m-am obisnuit sa bataie non-stop..oricum eu am numai 29 sapt..inca are loc..
Ylari,frumoase poze de la cununie

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput