Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna dimineata la toate fetele guralive ! Tare dragi imi sunteti . M-ati inebunit cu prajiturile, noroc ca am primit coltunasi cu mere, altfel.... ma apucam de fact praji, prea convingatoare ati fost.

pup surorile matinale Simona si Laura, manca-le-ar mama pe ele de harnicutze furnicutze. Eu tot mai sper sa imi raspunda la telefon menajera care imi face curatenie ca sunt maniaca cu ordinea, si nu mai poate balena sa stearga prajul pe dulapuri sau sa spele perdelele, sau geamurile, inclusiv cele de la balcon, dar stiu sa coordonez treaba foarte bine... noroc ca e femeie buna, altfel in locul ei as arunca cu mopul dupa mine . Chiar , oare de ce nu raspunde la telefon... o fi vrand sa scape de mine.. hi hi hi, dar eu sunt perseverenta, nu ma las !

Andreea, te-ai mai linistit nitel? Nu are sens sa te ingrijorezi, afara nu au cum sa te dea fiind insarcinata, fetele ti-au recomandat bine sa consulti pe cineva de la juridic sa-ti dea un sfat profesional.
Dordia, ne bucuram ca ai "divortat" de vecinul Costica, pai se poate...acum ai grija urmatoarele zile ce papi, e foarte important sa nu te ia iarasi. si ai grija.

Fetele, referitor la ruperea apei, va spun din experienta prietenelor mele care din acest moment au nascut in maxim 24 de ore, contractiile nu au aparut imediat la unele, la altele dupa vreo ora, doua, dar ce e bine de stiut ca sa nu va mai ingrijorati, imediat dupa momentul ruperii sunati doctorul si anuntati-l, el va va spune ce sa faceti. Doamne, parca vorbesc din carti, parca eu nu o sa trec prin asta, ce-oi fi asa de detasata? Oi avea temperatura, o fi de la mancare? .

Fetele sunt tare necajita, va povesteam eu mai demult ca am operat-o pe mami de fiere si i-am spus si eu si dr sa aiba mare grija la alimentatie si efort. Ei bine, nu se potoleste deloc, fiind si la tara va dati seama ca tot timpul e ceva de facut si ea crede ca gata, s-a reperat smecheria si e ca noua... nu va spun cate show-uri n-am avut cu ea, am mers cu ea acasa ca sa o supraveghez si sa fac eu treaba in locul ei, dar cand am revenit in bucuresti, am aflat ca a luat-o de la capat cu curatenia, sters geamuri, chituit niste gresie pusa de curand... si m-am suparat foarte tare si i-am spus ca nu o sa mai vorbesc cu ea daca ea nu intelege ca trebuie sa se protejeze...o saptamana se implineste azi de cand nu am vorbit cu ea, vorbim doar prin intermediari, tata sau sormea... si... e tare greu, visez noaptea urat, uf... nu era zi in care sa nu vorbesc cu ea si acum... culmea e ca nici ea nu ma suna( deh capoasa si ea ca doar suntem neam). Fapt pentru care sunt tare trista si nu stiu ce sa fac, am aflat ca i-a fost cam rau ca a durut-o operatia, dar... tot nu se astampara, sambata a fost sa puna cartofii si porumbul...
Iar tata e... cantitate neglijabila, el nu vede ca trebuie sa o ajute, nu sta pe langa ea, pur si simplu nu-i pasa... of, tare amarata sunt. Mama i-a spus sorei mele ca si ea e suparata pe mine, ca din cauza mea e asa neajutorata si nu poate sa munceasca cum muncea inainte, ca eu am fortat-o sa se opereze, auzi, asta m-a enervat si mai tare .Nu conteaza ca toate lumea i-a spus ca a facut foarte bine ca a venit, ca daca mai statea putea sa moara. Si uite asa sunt taaare trista si amarata si nu stiu ce sa fac, nici nu as vrea sa o sun ca precis iar ma supar ca aud ca mai face cate ceva, sau ca i-a fost rau ca nu sta locului, pe de alta parte vad ca ea nu ma suna... si uite asa. Uf...

Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elenuca, imi pare rau ca esti necajita din cauza mamei tale. Te inteleg, ca nici mama nu e departe, si cred ca multe ca ea sunt asa, n-au grija de ele, robotesc pina nu mai pot, nu au ajutor...

Flavia, hai ca ai scapat de moderare, te asteptam azi sa ne cunoastem mai bine! Au intrat de-abia acum toate mesajele tale de ieri seara/noapte, la capitolul trecut.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cleo, doar sa-ti sterg praful ma pui sa bat atita drum??? Ntz, ntz, ntz...Am facut si dormitorul, dar m-a doborit, e clar ca sufrageria o incep miine...sper s-o si termin ca am multe si in inteerior si la exterior am termopane...Offf, dar cind ne-om face casa?? Clar atunci imi iau pe cineva doar pt geamuri...
Andreea, felicitari pt noua masinuta...sa ne pui poze...V-ati luat una d efamilie, mai mare? SI noi sondam piata acuma...Nu te nelinisti cu bblina, nu tb sa fie intr-o verva continua...SI foarte bine faci, mergi inainte cit se poate, doar n-o sa-ti impuna nimic patronul...
Alysh, pai mie mi s-au rupt membranele pe la 10.00 si in jumatate de ora m-au apucat contractiile incet incet apoi din ce in ce mai tare. La mine a fost foarte rapid...E bine cum spunea si leeloo sa nasti in maxim 24 d eore ca exista risc de infectie.
Ylari, te-am admirat in pozici, ce pereche frumoasa!
Mihaser, ai dreptate, si nici macar nu e 40 de ron alocatia dupa virsta de 2 ani, e 320.000 lei vechi...plus ca trebuie sa le asiguri si lor un alta. Noi apartamentula sta o sa-l pastram chiar dc ne ridicam casa...Dar tot mai trebuie unul, ca am doi baieti ...
Sanatosi sa fim, ca rezolvam noi si alte probleme de genula sta...
Fetelor ma duc sa ma intind un pic, apoi sa fac varzuca calita....

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Elenuca, da telefonul menajerei la mine ca o sun si eu...Una din noi tb sa reuseasca

Cu mamele...ce sa-ti spun si a mea e la fel de capoasa...Si-a rupt piciorul si in loc sa stea cu el in gips cit era nevoie si l-a scos dupa 4 saptamini singura cu foarfeca de bucatarie, ca nu mai suporta. Drept urmare a mai tras vreo 2 luni in plus, dar ce sa-i faci? unde nu exista intelegere...nu se poate ...ooof, iti urez nervi de fier !!!!

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

NEatza,
Fetelor am o fata de spart badoage!!M-am mai linistit dar cand am ajuns la servici m-au luat toti nervii!Ieri dupa ce am plecat sefa asta a mea a inceput sa ma barfeasca celor de mai sus si sa inventeze unele lucruri.Le -a spus ca ceva de genul:''VAi draga sa vezi cat tupeu are Andreea,ca trebuia ea anuntata daca vreti sau nu sa vindeti magazinul''!Eu nu am spus asa ceva ci am spus ca la orice se intampla cu un loc de munca trebuie anuntat angajatul cu 15 zile inainte,chiar daca il ia sau nu il ia o alta firma,ca poate daca nu eram insarcinata ma duceam la alta firma!Si asta scrie in codul mucii!Cand am auzit asa mi-a venit sa ii lipesc una ,dar o bagam pe tipa care mi-a zis!Si alta veste,am sunat -o pe o tipa care lucreaza la magazinul care ne-a cumparat,si sa vedeti ce am aflat ca cica actele s-au semnat ,dar fara angajati,deci tipul a cumparat afacerea dar fara angajati si astia vroiau sa ma prosteasca sa semnez demesia sa se descotoroseasca de mine!!!Am vb cu cineva care are ceva pila la ITM si astept sa masune si sa-mi spuna exact ce sa fac!!Sa-mi tineti pumnii!!
Si nu in ultimul rand va multumesc tuturor pt tot si mai ales pt faptul ca sunteti alaturi de mine!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Elenuca, da telefonul menajerei la mine ca o sun si eu...Una din noi tb sa reuseasca

Cu mamele...ce sa-ti spun si a mea e la fel de capoasa...Si-a rupt piciorul si in loc sa stea cu el in gips cit era nevoie si l-a scos dupa 4 saptamini singura cu foarfeca de bucatarie, ca nu mai suporta. Drept urmare a mai tras vreo 2 luni in plus, dar ce sa-i faci? unde nu exista intelegere...nu se poate ...ooof, iti urez nervi de fier !!!!

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 14 zile
Daviduchele meu

Uf inteleg perfect, poate ca asa o sa fim si noi la varsta dumnealor, dar pana atunci trebuie sa ne toace noua nervii usor usor...

Am sunat-o si acum si are telefonul inchis, ori nu mai are baterie- s-o fi terminat saraca ca la cat am sunat de cateva zile incoace...[rade]. O mai las nitel si o sun din nou, iar diseara o sun acasa, numai sa nu se fi intamplat ceva cu ea, in fine. Daca tot nu-mi raspunde o sa facem smecheria Simona, iti dau numarul si o suni tu, hi hi hi..

Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Leeloo, Elenuca, Simona, multumesc mult pt raspunsuri. Eu sper sa astepte bebe programarea cezarienei si sa nu apara asa inopinant, dar nu se stie niciodata....

Elenuca, cred ca mai toate mamele sunt la fel. Si a mea are mari probleme cu coloana, cu stomacul si nu se potoleste deloc. Eu zic s-o suni tu ca-i mami a ta pana la urma chiar daca stii ca nu are dreptate..si sa-i bagi mintile'n cap

Fetelor, sunt in pauza de calcat lucrusoare bebe pe care le si pozez dupa fiecare costumas calcat. Asa ca in juma de ora maxim aveti poze.

Alina 35+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare fetele vorbarete!

Am recuperat azi cu cititul din urma ca ieri la noi a fost super cald si m-a scos tati sa luam pranzul la o tersa.....uraaa aici a venit primavara.Ce bine a fost!!!! Trimit la toate fetele o raza de soare de la noi.

MissParker, ce frumos ca ai primit lucrusoare pt bb de la colegi...si "masinuta" lui bb e super....sa se plimbe bb cu placere in el.

Socrate placenta e ok din cate stiu eu...si la mine in sapt 36 avea gradul 2 si nu mi-a zis ca ar fi ceva nasol...

Magnetism, deci pot sa tund matzele cu aparatul de tuns la 1....si eu am 2 persane...si stiu cum e cu parul...,dar sunt asa de dulci...pup fata pentru sfaturi!

Andreea27, sorry ca ai probleme cu serviciul...si ca ai o sefa asa de scorpie....si femeie...rusine! ....dar capul sus si nu te mai stresa prea rau...ca superi pe bb si nu merita...trebuie sa fie o solutie. pup

Ylari, pup fata frumoasa...de ce sa rada alea de tine???...poate sa fie invidioase pe o asa mamica frumoasa.

Offf...fetelor nu mai suport mesterii astia...noi schimbam usile de interior si au venit dobitocii...au luat masuri...si sambata cand au venit sa le monteze...una era prea mare....si acum ne mint de 2 zile ca vin si nu mai ajung....offffff...si as vrea sa fac si eu curatenie...ca e casa full de praf...

pup fetele si bb-ii!

P.S.: zicea cineva ...nu mai retin cine (neuronul) de o tarta cu capsuni???? vreau si eu reteta....pleaseeeee!!!!!!!

Alexandra 37+
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Elenuca imi pare rau pt problemele tale cu mama ta!!!Nici nu stiu ce sa-ti zic,decat ca suntem alaturi de tine si fii barbata si ia de la mine un !!!si o

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Flavia bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos! Bine ca ai scapaat si de moderare.

Andreeincearca sa fii mai linistita, oricat de greu ti-ar fi,ca sufera si micutul tau. Eu zic ca daca nu te lamureste/satisface discutia cu persoana de la ITM sa vb si cu avocat, desi n-am idee cat te-ar costa; oricum iti poate fi de ajutor, mai ales daca ai sti pe cineva specializat pe dreptul muncii.

Cenia mersi pentru link, eu vad ca am problema asta cu umflarea picioarelor, mai ales la birou si la stat in picioare.

Cleo misi si tie ca ai pus pe forum reteta ca ne-ati innebunit de pofta! Abia astept s-o fac si eu.

Andreap felicitari pentru tactica gasita! Mamaaa lor!!

Elenuca inteleg prin ce treci, e foarte frustrant, am patit si eu cu bunicul meu operat de dezlipire de retina, pe care nu-l puteam convinge sa nu taie lemne si sa faca diverse; stiu ce ciuda iti provoaca, tu esti plin de griji, dar nu ai ce face, eu una n-am gasit solutie niciodata.

Ylari sotiile vor fi invidioase pe tine, nu cred ca se uita sa tina si zic vai e grasa!, toata lumea vede ce comoara ascunzi tu acolo; Unde ai pus pozele ca eu nu le gasesc....

Pup si o zi buna tuturor!

Aaaaa sa nu uit, cautatnd poze la Ylari am gasit niste poze cu un bebic dulce foc de Aimee; Sa fie sanatos!

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput