Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicia mersi de raspuns si incurajare, Doamne ajuta asa sa fie! Sa-mi mareasca acolo garsoniera...

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna dimineata fetele !

Raportez: la indemnul vostru si la gandul ca una e mama... am sunat-o ieri pe mama si...m-am intristat si mai tare, mi-a reprosat ca eu sunt de vina ca ii este rau, ca nu trebuia sa faca operatie, ca era mai bine inainte, ca acum are dureri si ca nu poate sa faca mai nimic pe acasa si ca e suparata pe mine .Mentionez ca dupa ce a stat 4 zile in pat ca o leguma, a fost cea mai dura criza biliara a iei, eu am insistat sa mergem la spital, la analize, apoi sa-i faca ecografie si doctorul i-a spus foarte clar- operatie urgent ca exista riscul sa plece o piatra pe canal si sa se blocheze acolo si da in icter instant. Si tot eu sunt vinovata ca am aranjat pentru operatie ( vorbit pentru internare, vorbit cu doctorul, mers cu ea la spital, stat cu ea, pregatit supe si ceaiuri, discutat cu doctorul, cu asistentele, adus acasa, ridicat moralul, mers cu ea la tara si ajutat la diferite treburi si iarasi ridicat moralul... si acum eu sunt de vina ! Nu o mai recunoasc fetelor, pe bune, parca i-a extirpat si o parte din creier odata cu fierea... M-am suparat ieri dupa ce am vorbit cu ea, i-am spus ca nu o s-o mai deranjez daca are parerea asta proasta despre mine si chiar nu am de gand sa o mai sun. Mi se rupe sufletul dar si de mine mi se rupe sufletul.Ma simt atat de singura in Bucuresti, nu pot sa discut cu nimeni problemele mele, sotul meu oricat de mult ma iubeste nu are cum sa inteleaga legaturile dintre o mama si fiica, mai ales acum cand astept un bebe si cand, mai mult ca oricand am nevoie de un aliat, de mama. Uf... ma bucur insa ca va am pe voi si va multumesc ca imi sunteti alaturi .
O sa imi vad de treaba, incerc sa ma linistesc si asta e ! O sa ma concentrez pe minunea din burtica, apropos fetele, am descoperit ca-i place la nebunie muzica clasica, asa se zbenguie de frumos pe ea, noroc cu bebelina, ea imi insenineaza clipele...

O sa ies nitel la plimbare, simt ca mi-ar face bine putina miscare. Va pup cu mult drag!

p.s. Laura, eu sambata o sa ajung la baby expo cu tati, suntem doi burtosi amandoi, el in 6 eu in 7 luni+, poate ne vedem acolo.

Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca

http://bd.lilypie.com/mlCep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Gabi multumesc! Nu am stabilit exact cand va fi cezariana...Pe 5 Mai vorbesc despre asta cu dr mea. Eu asvrea sa o stabilesc intr-o zi cand e de garda ptr ca aici daca o chemi de acasa platesti taxa 4 mil de lei...Si fetele mi-au spus ca trebuie sa pregatesc cel putin 400 de euro ptr nastere asa ca nu as mai vrea sa dau si pe taxa aia...Oricum ma gandesc ca o sa nasc in intervalul 20-25 mai! Si mie mi-ar place ziua de 25. Acum nu stiu daca sa fie taur sau gemeni...cam aiurea intre zodii!

leeloo mie mi-a zis ca nu trebuie sa astept prea mult ca sa nu am contractii...Mi-e imi este tare frica sa nu se angajeze bebelina ca atunci eu nu mai fac nicio cezariana...O prietena a asteptat sa nasca natural si a facut cezariana dupa ce s-a angajat bebelina si a avut probleme...si acum e sub tratement si nu i-a facut niciun vaccin.
Nu e bine nici prea devreme, insa nici prea aproape de termen...cred ca e riscant!
La Cristian a fost simplu...ca a ales el ziua...s-a rupt apa si nu am apucat sa programez nimic...Dpn era 2 aprilie si am nascut pe 25 martie.

Felicia ma bucur ca iti place! E nume spaniol si asa o cheama pe fetita nasei! Ce fain de tine ca faci curs...o sa te simti pregatita!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Elenuca, imi pare tare rau ca treci prin starile astea de tristete, foarte bine ca te concentrezi pe minunea ta si eu cred ca mama ta va reveni la ganduri bune, poate dupa ce va trece perioada asta grea si pentru ea, cand se simte neputincioasa din cauza durerilor din perioada de recuperare. Uite de la noi!

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by gabysv

Buna mamici!

Buna Gabi! Spune-ne mai multe, esti si tu graviduta de mai-iunie 2008? Trebuie sa scrii 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa ajunga mesajele pe forum in timp real.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetelor, acum a doua oara!
Tocmai am terminat de citit.......Elenuca eu te inteleg perfect, si eu am o mama dificila, intoarce vorbele si faptele cum vrea ea......tata ne mai trempereaza ca altfel am sta toata ziua bosumflate(stam f aproape una de alta si sa stii ca asta mi se pare mai degraba un dezavantaj decat un avantaj. Asa ca ai grija Reallaura ce-ti doresti ).
Azi am o zi cam plina.........de calcat camasi lu' tati(maine pleaca in delegatie), de epilat cat pot, de citit cate ceva pentru examen.....
Dar o sa iau si pauze ca sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

HArnicute mai sunteti!!!!!
Am tras putin chiulul sa va citesc!!!!Multumesc tuturor ca va ganditi la mine!!!!Atata mai e de lucru aici dar eu la 15 am plecat ca nu vaf munca voluntara ca nu merita!!!Azi sefa mea numai ca nu ma pupa in fund asa lingusitoare e cu mine!!!
Elenuca fii tare si vezi ca toate se revolva!!!!!

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenuca, Imi pare rau ca suferi... Lasa ca uite, ne ai pe noi aici... Siu ca nu ne comparam cu mami, dar macar nu esti singura... Oooof...

Fetelor, eu am dormit pana acum, de azi dimineata de cand am scris mesajul... Suntem 2 puturoaseeee!!!! Ha, ha, ha... Si n-am chef de nimic, decat sa lenevesc... Voi ati patit la fel in primele zile de concediu??? Sau numai eu sunt "putu"?

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Elenuca m-am intristat putin ,dupa ce am citit ce ai scris ,dar cum a zis si Ylari ne ai pe noi!!!!Stii doar ca suntem alaturi de tine!Foarte bine faci ca mergi la plimbarica ca sa te mai detasezi si du-te si cumpara si ceva pt bebe si vezi ce bine o sa te simti !!Nu mai sta sa te gandesti ca nu e bine!Ocupa-ti mintea cu orice !!!! si o

Poze
Andreea 31+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata,

Fetelor eu declar cu mana pe inima ca cea mai buna ora de nani este intre 10 si 11 dimineata. Dupa care se mananca, si La vita e bella, parca nu am 100 de kile ci doar 80 si o alura de balena. Dar Willy era o creatura draguta nu?

Gluma-i gluma dar am dormit bine si azi noapte. M-am culcat mai tarziu ca m-am uitat la meci. Tati era un pic fonfanit si i-am dat un paracetamol, iar la pauza l-am bagat in pat. El a adormit la a doua repriza dar eu nu, asa ca m-am uitat si i-am dat raportul de dimineata.

Cenia , nastere usoara si bebe sanatos.
Andreap si Andreea27, ma bucur ca totul e bine cand se termina cu bine.

Ce bine e in concediu. Mai am un pic si termin de calcat toate hainutele pentru bebe.
Eu asa cum am zis,le-am spalat la 60 respectiv 40 de grade in functie de ce zicea pe eticheta.
Si am de gand sa le spal separat o luna dupa care le spal cu hainele noastre.

Nu vreau sa fie obisnuit in puf.

Fetelor la noi a inceput puful asta de plopi. ma termina psihic.
La Baby Expo noi si tati mergem maine. Ca am zis ca va fi mai putin aglomerat. Eu am o problema de felul meu cu aglomeratia, iar sarcina doar a accentuat treaba asta.
Avem o prietena care si-a inscris baiatul la concursul de mers de-al buselea.
In realitate nu am ce cumpara de acolo, adica nu mai am nevoie de nimic, maxim m-as uita dupa niste cosmetice si o husa de aia pentru carucior de ploaie si vant.
In rest cam avem de toate, dar nu strica sa te uiti.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput