Mamici de mai-iunie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
mihaser spune:
Salut!
Cenia multa sanatate, nastere usoara si refacere rapida! O bebelina sanatoasa si mancaciosa!
Gabitza la mine e o greseala la DPN...eu in cel mai bun caz o sa fac o geamana de 22 mai, insa in 19.06 sigur nu o sa ajung cu nasterea. Am avut la un eco DPN 19.05...probabil s-a produs o confuzie...DPN-ul e 25 mai la mine...ca a zis dr ca pe cel de la prima eco o sa-l ia in considerare! Pe bebelina mea o sa o cheme Eliana. Te rog sa modifici tu cand ai timp! 
Andreea27 ma bucur ca te-ai linistit! Nu te mai supara pentru tot felul de problemute...se vor rezolva ele cu timpul!
andreap felicitari ptr bebelina grasuna...noi la 32 de saptamani avem 1450 gr...Fiecare bebe are ritmul lui de crestere, unii sunt mai inalti , nu trebuie sa-ti faci griji! Si pe mine m-a terminat repede la eco ptr ca mi se facuse rau...nu mai puteam sa stau pe spate.
CamiM bine ai revenit!
Ma bucur ca sunteti bine!
dordia mai un pic...deci o sa ai un berbecut...sa vezi tu ce incapatanati sunt...Dar nu conteaza, sanatos sa fie! Si eu o sa nasc mai devreme...mi-a si spus ca nu o sa astepte prea mult...la controlul din 5 o sa-mi spuna cand...probabil intre 20-25 mai.
Fetele am vazut si eu emisiunea de la prima...ce tatic curajos...sa asiste la cezariana...Al meu ar fi lesinat de n ori...Si mie mi s-a parut stupida hora aia...dar asa suntem noi romanii/ balcanici...pana nu facem un pic de balci...In rest nici eu nu am plans, dar abia astept sa-mi vad fetita...Ma apuc si io de spalat hainutele... sa-mi iau si un fier de calcat nou...ca asta imi cam da apa cu rugina si ma dispera...Eu am spalat hainute la 60 de grade si le-am stricat...asa ca le spal la 40 si unele chiar la 30...mai ales ca le si usuc la masina si le mai si calc...La sano exista si un spray ptr calcat haine si are un miros discret foarte fain. Eu asa le pregatesc!
Va pup si va doresc o zi minunata!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
flore07 spune:
neata fetele
am lipsit doua zile de la scris dar cu cititul sunt la zi 
m-am apucat de curatenie generala si
nu credeam ca-mi va fi asa de greu ca ma misc ca o rata nu stiu cand o sa termin dar sigut inainte de pasti trebuie sa fie gata curatenia..si ma omoara durerea asta de picioare din cauza carceilor
la prima sarcina nu am avut asa ceva se pare ca imbatranesc
.
aseara am vazut o noua emisiune pe canalul prima tv care se numeste prima zi este o emisiune despre nasteri in direct a nascut o doamna prin cezariana foate interesanta dar si foarte usor a nascut
cezariana este foarte diferita fata de o nastere
normala.saptamana viitoare va fi o nastere normala daca vreti sa vedeti marti la ora 20 la prima tv hi hi fac reclama la prima tv sa-mi dea astia si mie un premiu nu
.as fi vrut sa va anunt sa va uitati si voi dar nu am avut net.
Mai am o mica problema, nu mai am pofta de mancare aproape deloc c-am nasol in perioada asta ca acuma ar trebui sa ma hranesc cel mai bine dar ce sa fac ?
.Ma duc sa pun la spalat o tura
de hainute si sa-mi continui treaba
.In pauze cand ma odihnesc o sa va citesc mesajele.
CENIA LA MULTI MULTI ANI 
nastere usoara si bb cuminte si sanatos
ANDREE27 concediu si odihna placuta
MONIK16 imi pare rau ca inca nu ti-au terminat bucataria stiu cum este.dar o sa termine ei si atunci o sa fi hapy in bucataria ta cea noua.
o sa ai timp sa gatesti
pupici
34
+
denisa anamaria printesa mea stelista
ca asa le face tati meu pe amandoua steliste cica![]()
![]()
![]()
Lorich spune:
Neata burtici,
Noi suntem binisor, cu mentiunea ca m-a cam durut burtica, in partea de jos, niste dureri ca de intindere de muschi, ligamente, ceva, e adevarat ca bibi se intinde cat poate, dar tot imi da emotii sa doara ceva pe acolo. Ufff... AMR 3 zile de mermiciu...
Asea..c e voiam sa mai comunic:
Cenia La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, nastere usoara!!!
CamiM bine ai revenit draguta, mai da-ne vesti despre tine in functie de timpul pe care il ai si tu ! 
Laura eu as vrea sa merg la targ, cred ca ar fi duminica, sambata sunt full, asa ca daca ajung, ajung duminica, poate dimineata, poate vad una bucata Simona
Andreap bine ca bebelusa e bine, si ca sa ai si mai mult info, mie la eco de 30 sapt mi-a zis ca are 1900g.
Cleo...corect, vremurile au evoluat, eu am obsesia cu caciulita acum, in sensul ca fara caciulita in mod inutil; ghici ce i-a cumparat mama lui bibi? Doua caciulite...![]()
Lavinia
dulce, ce draguta ai fost aseara!
si
pentru fetele noastre care ne vor da primele vesti de bebici aparuti!
Lori
32+
asteptand un bebe Robert
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by monik16
Leeloo2004 tu faci cezariana sau nasti natural. Si eu tot la Badiu merg dar nu parea ca vrea cezariana, zicea ca sa mai vedem...Si eu nu prea mai vreau sa nasc natural, pana si maam si mama soacra imi recomanda cezariana (ea zice ca a vut toata viata probleme de la taietura aia de perineu, nu stiu cum se numeste...
Nici eu nu stiu ce vreau.32+
Sara-Maria
Neata!
Monik - eu din pacate am deja 2 cezariane si Badiu nu are de ales, trebuie sa-mi faca cezariana...Sincera sa fiu, din cauza problemelor pe care le-am avut, eu as fi vrut sa nasc natural si data trecuta, asta pentru ca Doamne fereste ce se poate intimpla, iar cezariene nu poti face nenumarate...
Andrea - bine ca te-ai linistit si bebelina e ok!

Cenia - LA MULTI ANI!!!!

Gabriela
33+ cu
AMR 7 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
burtici mari, va dati seama ca in 2 sapt avem primele nashteri??
Barza asta planeaza deasupra noastra....
pe mine ma ia cu fiori & emotii cand ma gandesc!! mai ales ca ..voi fi in primele valuri!!
36+
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
leeloo2004 spune:
Mihaser - deci am vazut eu bine in lista - erai trecuta cu DPN pe 19 iunie...Dr. meu nu vrea sa ma opereze pina nu intru in saptamina 40, ca sa fiu cit mai aproape de termen (desi toate DPN-urile mele de la ecografii aratau cam 1.5-2 saptamini mai devreme...el nu le ia in considerare) - eu cred ca o parte din problemele pe care le-am avut cu Stefan la nastere se datoreaza si faptului ca mi s-a facut cezariana la 37 de saptamini...
Cleo, ai dreptate - vin bebeii!!!
Citeam mesajul Dordiei - ea spune ca s-ar putea chiar s-o opreasca la spital de miine, cind se duce la ctrl...!
Gabriela
33+ cu
AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
Cenia, la multi ani fericiti! Sa-ti fie bine, sa te vezi curand cu un bebe sanatos si mancacios, cea mai fericita mamica! 
Mihaser, am facut schimbarea in lista. Ieri ziceai ca esti programata la ceza in 25 mai? Sau n-am retinut eu bine? Eu am facut cezariana tot in 25 mai. Am avut de ales in saptamana aceea intre 2-3 zile, si am ales pe 25, sa fie in aceeasi zi cu fata sora-mii
Si imi placea si cum suna 25.05.05 ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Mihaser - deci am vazut eu bine in lista - erai trecuta cu DPN pe 19 iunie...Dr. meu nu vrea sa ma opereze pina nu intru in saptamina 40, ca sa fiu cit mai aproape de termen (desi toate DPN-urile mele de la ecografii aratau cam 1.5-2 saptamini mai devreme...el nu le ia in considerare) - eu cred ca o parte din problemele pe care le-am avut cu Stefan la nastere se datoreaza si faptului ca mi s-a facut cezariana la 37 de saptamini...
Cleo, ai dreptate - vin bebeii!!!Citeam mesajul Dordiei - ea spune ca s-ar putea chiar s-o opreasca la spital de miine, cind se duce la ctrl...!
Gabriela33+ cu
AMR 7 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
John D. Rockefeller, Jr.
ma ia cu emotii!!!!
36+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 4 sapt
MissParker spune:
cenia draga, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire maxima, bucurii cat cuprinde, dragoste si armonie!! Sa ti se indeplineasca dorintele! 

Getutza, apropo de ce ai scris tu despre cum tb. sa se pozitioneze bebele pentru nastere, exact asta am exersat ieri la haptonomie. M-a pus sa stau in picioare, cu picioarele putin despartite, apoi sa descriu cum se simte bazinul: ca o palnie, ca o jumatate de minge, ca un castron etc. Am spus ca se simte putin oval si inchis jos. Apoi m-a pus sa apropii si sa unesc picioarele, la care am simtit evident cum tot locul din bazin se stramtase, ca si cum as bloca iesirea... Apoi m-a pus sa despart picioarele binisor (atat cat sa nu-mi alunece), iar senzatia a fost minunata, de deschidere, parca nici spatele nu ma durea, plus ca jos spre "iesire" totul era moale, relaxat, nu mai era nici un blocaj. Moasa mi-a zis sa exersez sa stau asa niste minute bune pe zi, pentru ca bebele sa se obisnuiasca si el cu ideea si cu locul ala exact din bazin, sa se puna cu capul unde trebuie, nu sa vina prea in fata unde sa ma apese pe vezica, si nici sa se duca prea in spate unde sa ma apese pe alte organe. E un exercitiu bun in vederea pozitionarii lui bebe pentru nastere. Fa-l si tu daca vrei, sper sa dea rezultate.
Andree27, imi pare tare bine ca ti-ai rezolvat cu serviciul si acum ai un stres mai putin si ti-a cazut o piatra de pe inima!! Si bravo pt. toate vestile bune pe care ni le-ai dat, ne bucuram alaturi de tine!! Acum sa intri si tu in concediu, sa vezi ce bine e 
Simonix, eu nu stiu sa fac tarta cu mere :-( dar sa stii ca sunteti bineveniti daca va veti decide sa treceti pe aici, eventual facem o plimbare cu bebeii pana la Heidelberg (toti turistii se dau in vant dupa acest oras, sunt multe de vazut acolo si e cam la 2 ore de noi).
gabitzam, imi place ca ne faci curaj despre cum vom alapta in public. Si eu cred la fel, ca de indata ce urla bebe de foame ne vom aseza pe primul trotuar si ... zvac cu tzitzi-n gurita la bebe!
gabysv, bine ai venit printre noi!! Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare! Si da-ne mai multe detalii despre tine!
CamiM, nu toate fetele au timp de conspecte, asta nu e o problema, asa ca nu te mai stresa degeaba! Intra si tu cand ai timp si chef, mai da un raport, sa stim de tine ca totul e bine!! 
DanaH, si eu am alergat odata la Chase Corporate Challenge in Frankfurt, pe o ruta de 5,6 km. Asta era in 1999, mama, ce tinerica si in forma eram atunci!! Respect pentru sotul tau!
andreap, nici eu nu cred ca e prea mult 1700 la 30 de saptamani. Stai sa merg si eu maine la don dottore, ca si eu tot in 30 de sapt. ma consider (am adaugat o saptamana din cauza calculului gresit al primului doctor) si o sa-ti zic cat cantareste al meu.
Lilly79, da' de ce sa le speli la 90 de grade, maica? Doar nu le-ai tavalit prin noroaie... Baga-le la un 40 de grade, sa vezi ce fine raman. Ca de curate vor fi oricum curate!
mihaser, imi place tare mult numele Eliana, suna asa cald si melodios! Sa-ti traiasca!
flore07, si tu intri in clubul obsedatelor cu curatenia! Mai fetelor, ma umpleti de complexe si de remuscari. Eu n-am nici un chef sa fac nimic. Ieri i-am zis lui Bogdan ca prin mai am de gand sa chem o femeie la curatenie, iar el imi zice: fa o lista cu ce vrei sa fie facut in casa, ca fac eu intr-un weekend! Parca asta mi-ar reduce mie remuscarile!! Mai bine dau un ban unei femei straine, ii fac si ei un bine, si nici sentimente de vinovatie nu am ca am exploatat pe cineva. Si am o listaaaaaa: dat cu aspiratorul prin toata casa, sters praful temeinic peste tot, spalat geamurile, spalat pe jos in baie si bucatarie, spalat/frecat dusul, chiuveta, cada in baie, spalat cuptorul si dulapurile in bucatarie, pai sa tot fie de munca vreo 6 ore!
Lorich, durerile sunt de la intinderea uterului, sa-i mai faca loc lui bebe... Lasa ca e normal asa.
Laura, ce va invidiez ca va intalniti ba la chinezarii, ba la targuri...
Fetelor, si pe mine ma ia cu fiori pe sira spinarii cand ma gandesc ca in curand vin primii bebei. Doamne-ajuta sa fie totul bine la toate, sa avem doar motive de bucurie! V-am pupat!