Mamici de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Si o gluma...tot cu blonde, ca asa s-a nimerit

O blonda suparata de toate criticile care i se aduc pentru ca e blonda se hotaraste sa se vopseasca bruneta.....
Se duce ea la un cioban si ii spune:
-Daca eu iti spun asa din ochi cate oi ai matale in total imi dai o oaie ?
Ciobanu:
-Bine fata mea iti dau
-Cam 200!
-Du-te si alegeti o oaie!
Se duce blonda isi ia oaia si o pune in masina.
Vine ciobanu si o intreaba
-Daca eu iti spun care ii culoarea parului tau natural tu imi dai cainele inapoi?

Noemi, mami de Edvin Sebastian 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, am uitat sa va spun: noi la cununie am primit un aparat foto, supertare (eu sunt nebuna cu pozele si mereu ne imprumutam de aparat). Ieri am cumparat si card de memorie ptr el ca nu aveam si sunt tare linistita acum tot ce trebuie sa fac e sa mituiesc o asistenta sa ii faca poze bebelunei cand o iesi din burtik! Voi v-ati gandit la asa ceva sau numai eu sunt nebuna sa creez in sala de nasteri un moment paparazzi si sa-i bag blizu in oki fetii???

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Elenuca, cu tine am sanse sa ma vad!!
Hai, stai linistita cu mama ta, e nasol ca nu e recunoscatoare, ba dimpotriva, dar macar in sufletul tau esti linistita ca ai facut ceva bine pentru ea.
Chiar daca nu realizeaza. Inca.
Sper sa ne recunoastem sambata. tu ai poze pe undeva?

Lorich, E ok sa simti cum se intind ligamentele.
Asta e cea mai constanta senzatie din timpul sarcinii mele. :)
Ieri am experimentat ceva nou: cu nervul sciatic. am simtit ca paralizez. Ma pufnea rasul de caraghioasa ce eram prin casa.

Mi_bebelina, asa o fi...ca si mami e una capoasa si numai ca ea vrea sa fie..

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Ylari stai linistita, noi am luat un aparat de filmat de Craciun ca sa avem cu ce filma copilul, iar tati a incarcat 2 ture de baterii pentru aparatul foto, deja, ca sa nu ne ia pe nepregatite.
Deci...nu sunteti singurii.
Apropo de poze, la mine la servici au fost multe nasteri anul trecut. S-au repetat ac. tipologii de poze, pe care eu nu vreau sa mi le faca tati, sau daca le face sa nu le trimita pe toate grupurile de mail cum au facut altii.

Dupa cum urmeaza:
- o poza cu mama desfigurata pe pat, inevitabil cu patura alunecata, la vedere una bucata pulpa, nu in cea mai buna forma.
- o poza cu mama si bebe la alaptat, de parca toti vroiam sa vedem tzitzele colegelor sau a nevestelor colegilor
- o poza cu bb rosu si umflat adica prima poza

Eu i-am zis ca nu se publica nici o poza cu mine nemachiata si nici cu bb facut salam la maternitate.
In nici un caz poze cu pulpele si tzatzele mele la vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, io mi-s prea vanitoasa si vreau doar poze de calitate, asa ca daca Daviducul iese sifonat si carpacit la ochi de la efortul nasterii, cred ca il fotografiez ceva mai tarziu ;-))

elenuca, imi pare rau ca mama ta e asa ... nici nu stiu cum sa-i zic, ca sa nu pun paie pe foc. Dar sa stii ca se poate si mai rau. Eu am rupt relatiile cu mama (o narcisista tiranica) si sincer nu mi-as dori ca bebele meu sa aiba o bunica acrita, alcoolica si care fumeaza 2 pachete pe zi fara s-o intereseze de cei din jur... Eu am decis acum 4 ani ca nu-i mai tolerez minciunile, rautatile, intrigile, manipularile si am disparut din viata ei (ceea ce nici nu e greu, la 1700 km departare). Bine, la mine exista o istorie de abuzuri, de batai, deci eu sa zicem ca sunt un caz extrem.

Pe tine te-as sfatui doar sa iei putina distanta, sa nu mai lasi loc de sentimente de vinovatie, s-o pui pe ea in situatia sa se intrebe cu ce a gresit fata de tine si mai ales fata de intentiile tale bune. Poate astfel, simtind ca risca sa te piarda pentru un orgoliu ieftin, se va gandi mai bine la consecinte. Stii, cand esti tu prea buna si intelegatoare, oamenii de multe ori te calca in picioare, victimele se autovictimizeaza si mai mult, tu devii un fel de tap ispasitor pentru frustrarile lor, in capul tau se sparg toate. Ia ridica putin granitele si arata-i ca nu esti chiar carpa ei de sters pe jos, poate asta o va pune pe ganduri.

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by socrate

Ylari stai linistita, noi am luat un aparat de filmat de Craciun ca sa avem cu ce filma copilul, iar tati a incarcat 2 ture de baterii pentru aparatul foto, deja, ca sa nu ne ia pe nepregatite.
Apropo de poze, la mine la servici au fost multe nasteri anul trecut. S-au repetat ac. tipologii de poze, pe care eu nu vreau sa mi le faca tati, sau daca le face sa nu le trimita pe toate grupurile de mail cum au facut altii.

Dupa cum urmeaza:
- o poza cu mama desfigurata pe pat, inevitabil cu patura alunecata, la vedere una bucata pulpa, nu in cea mai buna forma.
- o poza cu mama si bebe la alaptat, de parca toti vroiam sa vedem tzitzele colegelor sau a nevestelor colegilor

Eu i-am zis ca nu se publica nici o poza cu mine nemachiata si nici cu bb facut salam la maternitate.

Socrate, ai dreptate. Nici eu nu intru in spital nemachiata si nu fac o poza nemachiata!!
La cat de desfigurata arati dupa chinul ala...

Laurita 35, , Mircea
AMR: 6 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:

Dupa cum urmeaza:

Subscriu

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:

Dupa cum urmeaza:

Da, da, sigur, intru totul de acord!!!!!
Si eu vreau sa fiu o "Mitzi" in poze, nu facuta varza... Eh, chiar daca o sa avem si poze din primele momente, le pastram ptr noi. Si numai pe cele reusite sa nu se sperie fata cand s-o vedea mai tarziu...

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Elenuca un si capul sus. E dureros ceea ce traiesti tu acum.
Sincer, ti-am povestit mama are o boala grea, care a transformat-o foarte mult, si cade usor in depresie. Eu la un moment dat i-am zis, ca ma scosese din minti nu de alta, cand se plangea ca vai ce rau de ea cum lumea nu o intelege ca nu mai poate sa faca una alta samd.
Si i-am zis ca in loc sa se planga sa se gandeasca ca putea sa ii fie mult mai rau, putea sa fie deja paralizata la pat. De bine de rau se poate ridica poate sa se duca la bucatarie, poate sa isi faca una alta. S-a potolit instant. Cateodata tb sa fi dur cu cei pe care ii iubesti ca sa se trezeasca.

Asa si mama ta, putea sa faca un blocaj, putea sa ii fie mult mai rau, ca sa nu vbim de extreme.
Odata si odata in viata o sa isi dea seama de asta si o sa inteleaga.

Poate ii explici mai tarziu ce i se putea intampla. Dar acum nu e cazul sa te superi cu asta. Incearca sa te gandesti la bb e comoara cea mai de pret. Nu tine insa supararea cu mama ta. Copii invata cum sa se comporte cu noi, parintii, din felul in care ne comportam noi cu parintii nostri, chiar daca ei nu sunt intotdeauna cum ar tb sa fie sau cum ii vrem noi.

Eu asta am invatat de la ai mei, parintii tb respectati chiar daca sunt rai cu tine sau nu iti intorc respectul si dragostea. Timpul trece toti ne schimbam, dar tb sa ii iubim si sa ii respectam chiar daca nu sunt corecti cu noi.

Na ca m-am transformat in lupul moralist. Oricum ia in considerare ce vrei si nu iti bate capul cu restul epistolei.
Pupici si curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Socrate subscriu, subscriu, subscriu !!!!!

Lori 32+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput