Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

pupici Kya! ce bine, ce bine, la, la , la , la , la , la....ca eu asa ti-am urat, sa vina Sanzaiana cu tati de fatza...ah, ce ma bucur...

Doar 5 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mami uite ca scriam amandoua in acelasi timp.

Abia acum am vazut si sms-ul, dar ramasese telefonul pe silent din spital.

Tu te duci pana la urma sa mai faci eco? Daca este pentru linistea ta, de ce nu?

Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Tocmai voiam sa o sun si eu pe Kya.
Eu nu stiu la ce ora e programata.

Rox, vezi ca zicea cineva aici ca lapticul ei a vindecat asa ceva la bebeu. Si gaza mea a avut o astfel de bubitza pe o spranceana si in 2 zile a disparut de la sine, ca eu inca nu aflasem de chestia cu lapticul. Acum ca am citit asta, mi-am amintit ca cica si pentru infectiile la ochisori ar fi bun..dar nu mai stiu din ce sursa am auzit asa ca nu garantez ca e adevarat.

Cat despre nasuc fornait si fata mea fornaie de cateva zile si nu mai stiu cum sa o ajut. Am incercat si ser fiziologic simplu, si amestecat cu Nazomer, si cu pompitza de la Chicco (vax albina: nu scoate nimic!), am cumparat si batista bebelusului...Aia scoate ceva dar fornaitul nu dispare. (A...si sa stiti ca nici nu scanceste la ea...sta f cuminte. La pompitza manuala de la Chicco plangea de se inrosea).
Nu stiu ce sa mai fac!!! Noroc ca totusi nu fornaie mereu...Cea mai mare parte din timp respira bine, suge bine, uneori cand doarme nici nu o aud respirand. Totusi as vrea sa o scap de belea ca atunci cand o apuca f aiurea se mai aude.
Maine avem programare la pediatru, la dr. Culcer. Voi cat platiti pediatrului? Ca la noi e 200 ron consultatia. E cam piperat, mai ales ca ma duc eu la cabinet cu copilul, dar toata lumea o lauda ca e foarte, foarte buna. Pana acum a consultat-o o data la spital, la 5 zile si sincer imi place de ea ca persoana si imi inspira incredere. Eram insa curioasa cat platiti voi.
DE inscris noi am inscris-o la medicul meu de familie, care imi e si nas de cununie si va fi si nasul ei de botez.

Elara, mamica Mariei Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

asta e, ca nu stiu ce sa fac...il intreb maine pe doctor...el nu mi-a zis nimic...dar ma cam sperie Sanzaiana grasana si ma gandesc cam cat e Honey Bunny...sau mai bine sa nu stiu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Kya
Ce ma bucur...numai la asta m-am gandit, sa stea bebelina pana
vine tati.
Sa te vada si el cu burticutza live, sa va pupati un pic si apoi
sa vina nora mea frumoasa.

Alina 37+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 9 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Buna dimineata
Intru si eu doar ca sa va salut si sa-mi dau cu parerea pe ici pe colo pe unde am mai auzit si eu cite ceva si zic ca ma pricep.
Treaba cu deschiderea colului este reala si se face in cazul cezarienelor care nu au ajuns la termen.De aceea acolo unde se practica cezariana inainte de declansarea naturala a nasterii se practica si dilatarea manuala a colului pentru a ususra eliminarea lohiilor.De obicei asta se intimpla dupa anestezie deci pacienta nu prea stie ce si cum si mai ales nu simte nimic.
In ceea ce priveste curatarea cailor respiratorii ale nou nascutului, noua ne-a recomandat medicul sa facem asta in fiecare dimineata:stergem ochii din exterior spre interior (spre nas) cu putina vata imbibata in ser fiziologic si picuram putin ser fiziologic in fiecare nara.Dupa ce fac asta, bebe se strimba si stranuta si de obicei elimina niste mucisori intariti in nara.In plus inghite de citeva ori si presupun ca in felul asta inghite si din secretiile adunate in git cit timp a dormit.
Iar cu decalotarea....doctorul zice ca se face zilnic, dupa baie, f usor, numai la virf nu de tot.Mie una mi-e teama si mila si cam evit, ma fac ca uit.Am intrebat si eu mame de baietei mai mari si se pare ca nu e vreun pericol mare daca nu faci asta cind e asa de mic...dar e drept ca-mi sta pe suflet si mi-e teama sa nu sufere cind se va face mai maricel.
Uite Gecko, ca tu parca ziceai ca eu ar trebui sa am experienta cu bebeii din cauza domnisoarei mari, cu asta nu m-am confruntat pina la virsta asta si habar n-aveam nimic.Am imbatrinit degeaba!
Delphin, cum de pleci in Africa?Sau poate ai povestit prin capitolele sarite de mine
Miha! Mult noroc, nastere usoara si sa fiti sanatosi tu si bebeul tau!
toate fetele!

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mami si Ursuleata si eu ma bucur tare mult. Chiar mi-ar fi parut rau pentru randunoi, dupa ce ca a stat atata timp departe, acum chiar sa rateze nastere cu cateva zile... ar fi fost prea de tot. Dar asa se pare ca cineva acolo sus ne iubeste!
Ca sa nu mai zic de gandurile voastre bune!

speciali pentru Elara

Mami sa stii ca si pe mine ma sperie Sanziana grasuna - ca e prea mare. Dar daca nu ma chinui in travaliu sa o scot pe unde nu are loc, tot e bine. Dar pana acum fetele noastre au cam mers in tandem, deci si Honey Bunny cred ca e cam tot atat de maricica. Eu zic sa stai linistita!

Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

chestia cu decalotarea e, ca daca nu e facuta acum de noi, cand o sa fie mai maricel, spre 2 anisori, o sa ajunga sa o faca chirurgical..si mi-e si mai mila asa.
ooofff...

aa...am mai pus niste pozici cu puiutul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata pe la pranz!
Am apucat sa pun fac si eu ciorbita cu o gramada de verdeturi, yamiii!

Papacica, si mie imi place crema aia de la danone, dar mai buna e facuta in casa

Kya, bravo pt. colul inchis si cimentat pana vine tati! Cum ai ajuns la spital, la ce ora si cat ai facut pana acolo?

Go, Miha, Go!

Adriuta, ma amuz si eu de Vlad mereu, cand ma pozez vine si el sa se tina de burta, ca mine

Mihuta, am impresia ca Andra e fata lui tata, seamana cu el!

Nici eu nu sunt de acord cu dormitul cu bebe...cu toate la in primele luni, cand il alaptam pe Vlad, dupa papica de la 4-5 dimineata, il lasam langa mine si adormeam amandoi, eram rupta! Apoi l-am invatat iar in patut si ce bine e!
Ei tot vor avea momente de trezire noaptea, acum stau si analizez, pana pe la 2 ani jumate...si am avut nopti in care a dormit cu noi, nopti cu plansete, cu treziri, cu raceli, etc...important e sa fie pt. o perioada scurta, cat sa-i alini durerea/disconfortul, si apoi fiecare in patul lui.

Mai stau putin si ma duc sa-mi cumpar tzatzare, sper sa gasesc la Jolidon!

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

kya, ma mai gandesc si ca nu sunt tocmai o silfidutza si bazinul meu este departe de a fi unul mic...plus ca ma gandesc la Livy care a nascut fara anestezie o grasuna de 3700...si imi vine curajul de numa!

rox_dox,
chiar daca eu am o fetitza, la cursurile first bebe, am fost atenta la ce se povestea despre decalotare...am inteles ca trebuie facuta cu f mare atentie, pt ca daca se trage prea tare de pielicica si aceasta trece de capul glandului, se poate intampla un lucru tare neplacut...adica , mai in gluma mai in serios...se usuca si cade...tu trebuie sa impingi pilicica f putin, cat sa stergi secretia aceea albicioasa...atat este suficient...sau cel putin asa explica d-na dr....

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput