Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)
Raspunsuri - Pagina 5
mami_papatot spune:
Buna dimineata randunici pufoase!
iaca si noi pe crengutza, dupa o crema de zahar ars de la danone si o cafelutza delicioasa...evident in timp ce va citeam ciripeala ... la noi nu e niciun semn de nimic, dar maine dimineata ne preentarisim la dr si sper sa reusim programarea pt inducere de duminica...ar fi tare frumos, pt ca o astept pe gagalice si evident nu mai am rabdarica...ca voi toate dealtfel!si in alta ordine de idei, vad si eu ce zice maine dr si apoi trec la , cu vecinu, cu postasu cu care s-o nimeri daca tot nu reusesc sa-l conving pe sot, ca lui ii e frica...daca nu, mut niste mobila, vad eu ce fac...
Kya, in acest caz, iti urez col cimentat, sincer! ar fi tare frumos sa fie si catalin cu voi! Si cred ca si parvulescovici va fi de acord cu asta!
Miha, tinem pumnii sa fie totul bine...ori tu esti deja cu bebe-n bratzuca?
eu an spala de dimineta cearsaful lui bebe, ca ma tot gandeam, spalasem eu deja materialul dar sigur la tanti croitoreasa a mai cazut pe jos si mai bine asa...si o paturica subtire delanica de la ikea, pt ca evident nu am terminat paturica albinutza si sigur ar fi fost mult prea groasa...
mai am in plan pe ziua de azi niste chiftelutze pe care e musai sa le fac pt ca e scoasa deja carnea de la congelator de aseara si o cema de zahar ars ca la mama ei, ca eu cu paharutzele alea mici de la danone nu ma descurc deloc!
Doar 5 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
Simo27 spune:
sunt suparici...Barosanelul tuseste,stranuta si e infundat!mai mult ca sigur a luat-o de la David!acum astept dr sa vina...doarme ,bebelusul lu mama ...
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mami_papatot spune:
si sa nu uit, adriutza pupici dulci pentru ca asa vreau eu in primul rand si pentru incurajarile cu epizdurica in al doilea rand! deja si eu ma gandsc ca trebuie sa fie bine, nu am alta varianta...plus ca vba ta, dupa ce o vad pe albinutza, nu stiu ce va mai conta cu adevarat!
of, simo, fir-ar sa fie de treaba! micutzul barosanel nu avea nevoie de asa tratament...ca ne e greu noua fomfaizti, dar lor! Pupoe mama lui buna sa treaca!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
CristinaGoji spune:
Mihuta - eu nu vad nimic rau in a dormi cu bebelusul cel putin primele luni de viata, atata timp cat acest lucru nu contravine intereselor si dorintei amanduror parinti. Si intr-adevar, Adriuta, nu e prea recomandat sa doarma tatal cu copilul noaptea, pentru ca nu "simte" atat de bine ca o mama.
Sovi - eu nu ma prea pricep la materiale, dar din cate am inteles din discutia de pe DC in primele luni de viata este mai indicat tricotul subtire, este mai ok pentru bebe. Dupa aia, cand bebe devine mai greu, cred ca e bun materialul de care vorbesti tu (panza topita e ceva gen prosop popular? sau ca si inul? )
Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
rox_dox spune:
buna fetele...
zicea cineva ca fornaie puiutul..si al meu la fel..parca e infundat in zona aia nas-gatic. pediatra mi-a zis sa-i pun ser fiziologic in nasuc si sa las asa sa se inmoaie secretia...dar sincer mi se rupe sufletul...ca se vede clar ca-l deranjeaza la respirat.
in plus i-au aparut si niste bubite mici pe fata...putin rosii si cu cap albicios pe langa nasuc...il tot sterg cu ser fiziologic...
a mai patit cineva? si daca da, cum ati rezolvat-o?
mamici de baietei...ii faceti decalotare manuala puiului? de cate ori pe zi?
incerc sa mai pun niste pozici.
pupicei!
kitzy spune:
Naty doar atat am putut spune ca parca-s batuta, nu alta, am avut o noapte alba si nici eu nu stiu de ce, m-am tot foit in pat si m-am invartit.
Azi merg la medicul de familie pt concediu si tensiune, maine trebuie sa merg la lucru sa duc concediul si joi mergem la monitorizare si dupa-aia la dr ginec sa vada cum a iesit si cred ca o sa-mi faca si control pe masa sa vada cum sta colul meu. Trebuia sapt trecuta sa merg, dar a fost plecata din tara. Maine musai s-o sun sa vad daca e de garda sau o gasesc in policlinica.
37+ cu Diana
AMR 3 saptamani!!!
mami_papatot spune:
slabutza ciripeala la noi pe crengutza...eu am mai citit pe la nasterea unei stele, Minunile exista, tare fain, doar ca povestioara nu e terminata inca si astept continuarea...am papat si niste salatzica, pt ca-mi era foame rau...am intins si paturicile, cred ca pana diseara le si pun...
acum ma framanta altceva, daca sa mai fac sau nu o eco, pt ca nu stiu ce greutate mai are bebe, circulara sau esarfa n-a avut niciodata, dar uite, m-a apucat asa deodata...
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
tocmai am sunat-o pe Kya si ... nu mi-a raspuns...sa fie oare deja in operatie sau la terapie? stiti ceva de ora la care urma sa mearga la spital? i-am trimis oricum si un mesaj si sper sa primim ceva vesti, oricare ar fi ele, cat de curand! Doamne Ajuta!
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
Kya spune:
Ne-am intors in aceeasi formula: mami garsoniera, puiul locatar!
Pana la urma, fata lu' tata tot fata lu' tata ramane. Vad ca nici macar nu vrea sa se nasca fara tati langa ea!!
Colul este sters si permeabil, dar inca inchis. Tensiunea mea e buna, bataile cordului copilului bune, miscarile la fel. Cum sunt inca inainte de DNP, am decis sa nu fortam lucrurile si sa mai asteptam, mai ales ca vine si tati.
Va pe toate si va multumesc mult de tot pentru incurajari. Le mai aman un pic Semnatura ramane valabila
De Miha inca nimic?
Deci e rost de majorete:
Hai Miha!!! Hai bebe Luca!!!
Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR... pana cand trebuie
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mami_papatot spune:
*Cum face baie femeia*
Scoate hainele si le pune in cosul de haine, desparte hainele albe de cele colorate.
Pune halatul si se duce la baie.
Se uita-n oglinda sa vada daca s-a ingrasat, intra in cada.
Cauta buretele, se freaca cu el pe fata, pe spate si pe maini.
Se clateste pe cap cu un sampon de miere cu mere cu 83 de vitamine , si se clateste bine.
Tipa ca o lupoaica cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie.
Mai clabuceste o data parul cu un sampon de piersici cu morcovi, 56 de vitamine , si se clateste bine.
Pune conditioner de plante si-l tine 10 minute.
Spala fata cu apa de fata pe baza de grapefruit si castraveti timp de 10 minute.
Isi face masaj cu sapun de nuci cu capsuni.
Se rade la subrat, pe picioare, mustata si sprancenele.
Iese din baie, se sterge bine, si se acopera cu un prosop urias.
Curata parul cazut cu hartie igienica, se uita in oglinda daca are cosuri si le inlatura cu grija.
Se intoarce in dormitor intr-un halat lung, si se imbraca timp de 3 ore.
*Cum face baie barbatul*
Scoate toate hainele de pe el, si le lasa pe jos in dormitor.
Merge in pielea goala pana la baie .. Daca o intalneste pe nevasta-sa in drum, ii arata scula ca si cand e un mare premiu, facand ca un elefant.
Se uita in oglinda, la pectorali si la cat de mare e penisul lui. Se scarpina la oua .
Intra in cada, si din toti buretii nu alege nici unul.
Clabuceste locurile intime si in jur, lasand par pe sapun.
Rade zgomotos de vantul rupator pe care tocmai l-a tras.
Face clabuc in cap cu primul sampon pe care il nimereste.
Face pipi in cada.
Iese din cada si se sterge doar partial.
Se acopera la brau cu un prosop mic.
O ia inspre dormitor, si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de par si jeg, lumina aprinsa in baie.
In drum spre dormitor , daca o vede pe nevasta-sa ,ii arata din nou scula lui, si intra in camera.
Arunca prosopul ud pe pat, acolo ramane ud toata ziua, si se imbraca cu primele haine pe care le gaseste.
.......................................................................................................................................................................
Daca stergi acest mesaj dupa citire, vei avea un an de ghinion, vei ramane fara prieteni, te va calca masina, nu-ti va mai merge netu', nu vei mai putea bea si fuma, vei asculta numai Andreea Balan, vei munci 20h zilnic, te vei uita numai la "Ciao Darwin" (DA! cu Dan Negru), iti va creste par pe nas, nu vei mai putea face pipi zilnic, o sa ramai fara hartie igienica de 3 ori pe saptamana, te va musca cel putin un caine o data pe luna (locul de care te va musca nu se poate stabili cu precizie...),vor intra mascatii peste tine in casa si nu-si vor cere scuze; cand te vei plimba prin parc va incepe ploaia, te vei ingrasa peste masura, iti va creste colesterolul chiar daca vei manca numai soia, vei munci in week-end, te va calca masina (din nou!), nu-ti vor mai merge jocurile pe caculator, telefonul nu va mai avea semnal, se vor strica apometrele, vei avea atacuri de panica, te vei imbolnavi nasol si te vei chinui,vei avea diaree din 3 in 3 zile, vei fi alergic la soare, televizorul iti va lua foc (ceea ce nu e asa rau, avand in vedere ca singura emisiune la care te vei uita e "Ciao Darwin " - tot cu Dan Negru), te vei electrocuta incercand sa-ti faci cafeaua, vei fi concediat!
Daca il trimiti prietenilor tai, vei avea automat NOROC trei ani!!!
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA