Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

hai, Miha!!!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, fetelor.

Mi-am schimbat si eu semnatura...

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 11 de zile

Mergi la inceput

felicitari, Nicoleta!

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Hai Miha!!!!!

Hai Kya!!!! Dc te razgandesti, oricum mai pastrez pt. Sanziana inca un maldar de majorete, pt data viitoare!

Naty, eu n-as lasa laptele praf in frigider! Nu cred ca e prea bine si, oricum, din cate am auzit eu, si la frigider cica s-ar lasa cam max. o ora...Mai bine lasa bibe si langa el, intr-un recipient, lasa tu cantit. exacta de lapte praf, cred ca ar fi cel mai simplu.

Sovi, dc la Buc. n-au dormit bb-ii din cauza lu' "samit", la Bz ce-or fi avut? O astept pe Elena sa-mi spuna cum a fost Petru peste noapte...ca eu mi-s rupta si ma declar, cu mana pe inima, invinsa! Am vazut ca nu mai ai mult nici tu, bb Saha e pe-aproape. Felicitari pt suvite, eu ma programasem la coafor cu vreo 2 sapt. inainte de DPN si uite ca Thea mi-a facut figura si m-a vazut nevopsita, nemachiata...ne nimic!

gecko, ia ignora tu barza aia, poate merge asa. Ushuieste-o, fugareste-o, poate functioneaza psihologa inversa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata
V-am citit, scriu repede si fug la Frichinella sa-i dau sa manance.
Maria, Tudor e un copil nu o bomba cu ceas, termina cu spaimele...Si perisorul cade, iar daca tu il tii cu caciulita cu atat mai mult, se toaca si cade!
Adriuta, la cauzele de tahicardie date de Gecko mai adaug una, deloc de neglijat: Tiroida. As zice ca asta e prima chestie de investigat si abia daca e normala e de gandit la altceva.
Mihuta, NU O MAI TINE pe Andra in pat cu voi!! Stiu ce-ti spun...Ce-i aia ca nu poate dormi singura?! Nu mai intru in amanunte dar NU E BINE cum faci! Si pupa fata frumoasa de la mine.
Kya, asteptam vesti!
Mihatp, azi nu mai scapi!
Mai, m-ati ametit rau cu discutia de azi-noapte! Ce are Doamne iarta-ma colul cu cezariana? Pt ce trebuie sa fie deschis???? Nu vad alt motiv decat pt eliminarea lohiilor, dar stati calme, fetelor, ca alea se elimina oricum, nu trebuie centimetri de col deschis pt asta! Si teoria cu maturarea...zau, Ariel, tu esti fata desteapta! Mai discutam de maturare in saptamana 40?? Acum ne ingrijoram doar de super-maturare! Surfactantul incepe sa se secrete mult inaintea termenului, ca de n-ar fi fost asa eu acum nu mai aveam copil, nu? Si ca sa va linistiti cu toatele privind maturarea copilului, revedeti filmuletul cu Teo a Stelei, copil nascut la 36 de saptamani...cum zbiara din toti bojocii...si cat de bine si armonioasa e. Din punctul asta de vedere problema a fost deja depasita pt toata lumea de pe crenguta.
Gecko, baga si tu celebrul ceai de zmeur!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Nay, normal ca nu e bomba cu ceas ...dar eu ma incadrez cu succes in categoria mamelor proaste si panicate, care se sperie si de umbra lor...

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

neatza!

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Naty, am reusit sa vad si eu in sfarsit filmuletul cu Iulia. Intradevar e o scumpica si f finuta

MIHA, NASTERE USOARA !

Adriuta, ai dreptate cu no spa. Si eu stiu ca nu trebuie sa iei dupa ce intri in luna a 9-a, doar daca ai vreun motiv serios ca sa amani nasterea. Cumatra mea a luat ca sa nu nasca de Craciun, apoi ca sa nu nasca de Revelion si apoi nu mai nastea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kitzy, doar atat, neata?
Maria, daca esti mama panicoasa nu inseamna ca esti proasta! Si apoi, tu ai avut cu Tudor probleme imediat dupa nastere, la maternitate. Ori, sa ai probleme cu copilul imediat dupa ce ai nascut e o trauma pe care eu o inteleg foarte bine si nu trece usor, sufli si in iaurt pt orice. Dar bine ca ne spui temerile tale, ca uite asa, vorbind, dispar. Vezi bine ca pe toate ne apuca toate prostiile...
Ralucaspm,

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput