Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)
Raspunsuri - Pagina 3
gecko spune:
Kya nici nu stiu daca sa scot agitatele sau nu.
eu zic ca facem o intelegere...daca e sa fie azi...atunci iti doresc o nastere usoara, recuperare rapida si o Sanziana demna de numele ei...iar daca e sa nu fie azi...atunci iti doresc sa bagi si o inducere usoara si un lugu lugu ca la tinerete inainte de clipa cea mare.
Dana_Singh spune:
eu ma duc la somn ca e 2 noaptea deja.
Dana 37 cu Jasmine Victoria
pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh
ariel_7000 spune:
neatza fete cucuiete!!!
miha, sa fie intr-un ceas bun!!! NASTERE USOARA!!!
kya, sa fie azi CUM VREI TU!!! asteptam vesti de pe vapor!!!
adriuta, balonasele le-am facut eu:)), dar "desenele" care le orneaza sunt stickere cu pooh:))) si logic ca am luat mai putine decat trebuia, am avut si ceva pierderi si acum nu mai gasesc ...am gasit unele, dar pica ca frunza in vant de pe vopseaua acrylica....
cat despre no spa (apropos devecina si de mine:)) daca e sa fie contractii adevarate, de travaliu REAL, nu cedeaza la no spa, daca e sa fie de vrajeala, adica travaliu FALS, cum m-am distrat eu saptamana trecuta si putin azi noapte (numai ca nu am avut chef sa le dau satisfactie si am intervenit al timp) cedeaza....cam in 30-45 de minute de administrare....asta e unul din criteriile prin care graviduta isi poate da seama la domiciliu daca e pe bune sau e vrajeala....cum eu nu am vrut sa aterizez la spital am incercat varianta asta si ....au cedat de fiecare data. macar nu m-au mai durut:)
cu alexutza nu cred sa am probleme cu scarlatina, ea nu a fost la gradi in perioada in care au aparut bolnavii....era cand o aveam pe mama la spital. dar e bine ca sunt precauti si cer analize! eu ma panicasem ca mie tot nu mi-a trecut durerea din gat, inceputa acum 2 saptamani si ma gandeam cu groaza ca am comis-o!!! numai ca am citit pe net, ca evolueaza destul de rapid (12-24 ore), agresiv si nu se confunda:))), plus de asta, cu toate ca mama nu-si aminteste, in fisha mea medicala scrie ca am avut un streptococ hemolitic datator de scarlatina pe la 5 ani....
dimineata m-am intalnit iar cu balena ucigasa, tot palida si nebronzata, la mine spre deosebire de gecko, aceasta exista de vreo 2 saptamani, numai ca se da fioroasa, dar nu e....eu astept sa se bronzeze, ca sa pot spune cum i-am zis si lui miha aseara "e momentul!!!".....ash, de unde! sper sa nu ratez ziua alexutzei:))) oricum am vb cu ai mei sa mearga in we cu ea la tara, sa o sarbatoreasca acolo, in curte, cu gasca de pitici, in casuta ei din gradina!! e super incantata, numai ca e necajita ca nu vin mami si tati:(((, dar i-am promis ca joi, indiferent de starea mea, ii voi canta "la multi ani!!!" si o voi face, chiar daca va fi printre contractii la 2 minute:))) numai sa ma lase, ac nu-i place cum cant si ma opreste mereu:)))
noapte buna, dana!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
underqueen spune:
neatza! fetelor, dimineata cand i-am schimbat caciulitza lui bebe am descoperit cu groaza ca interiorul era plin de par...e normal? ca sunt asa speriata...si sunt si singura azi acasa...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
numeioana spune:
Ce faceti, fetelor, inca n-ati nascut??!! Intrasem si eu sa va felicit, cand ce vad? Voi inca ciripiti pe ramurica!!
Oana, ma intrebai de pompa de mult Nuk... Daca ar fi trebuit sa dau 2 milioane sau 3 pe ea, atat cat e in magazin, presupun ca n-as fi luat-o, dar am gasit-o la o tipa aproape nefolosita si am luat-o cu 500 000. Dupa mine e f buna daca vrei sa-ti faci rezerve de laptic in congelator. Sunt f multumita de ea.
Cat despre Batista bebelusului, nu ezitati s-o folositi. Eu la inceput scoteam niste mizerii... in cantitati enorme... si o foloseam de 2 ori pe zi. Acum o mai folosesc, dar rar, pentru ca nu mai are decat cate o cojita... L-a curatat f bine pe David, sunt incantata!
Vreau sa ma apuc sa concep povtestea nasterii...dar mi-e frica sa nu cumva sa fi uitat amanunte...
Am fost la dentist si ma cam doare gingia care crescuse intr-o carie si mi-a cauterizat-o.... Poate scriu maine povestea, ca acum am chef sa dorm...si sa mananc pufuleti... In ordine inversa, normal!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Maria, de ce esti speriata!!?? E absolut normal sa le pice puful ala... Si lui david i se intampla acelasi lucru... Am scris si eu acum vreo saptamana ca naparlim, ca e par peste tot si mi-e frica sa nu-l inghita
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
underqueen spune:
ioana, mi-ai luat o piatra de pe inima! faptul ca sunt singura ma face sa ma panichez din orice...sunt mai sensibila...si e abia 10 dimineata...trebuie sa ma linistesc, ca sa fie si strumful linistit...colac peste pupaza, mi s-a terminat si sab simplex-ul si nu mi-am dat seama...tre sa vad pe cine rog sa-mi cumpere...
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
numeioana spune:
Maria, nu te mai panica...trebuie sa fim mai puternice acum, nu mai sensibile! Si eu sunt singura cu bebe din prima zi acasa si tare imi mai place!!
poze
underqueen spune:
ioana, pentru mine ideea ca 24 de ore voi fi singura ma panicheaza...dar, cum ai spus si tu, trebuie sa fiu puternica pentru strumf...apropo, e normal sa doarma toata noaptea? nu-i trebuie mancare?
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
numeioana spune:
Cred ca miha naste azi... Hai Miha!!! Hai Luca!!!
Kya, tu ce ai de gand?
poze