Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Luny, da cu incredere cu violet de gentiana si usuca cu feonul, apoi lasa putin buca libera, la aer! 
Eu sunt pro-suzeta, chiar il calmeaza pe bebe si nu va mai speriati ca n-o sa mai scapati in veci de ea sau de biberon!!
Lui Vlad nu i-am mai dat-o la 1 an jumate si gata, n-a fost scandal, pur si simplu. Unii renunta mai usor, altii mai greu, dar cand te apuci sa faci ceva de genul asta, nu mai dai inapoi, nu i-o mai dai sub nici o forma. Trebuie sa fiti ferme! Ca nu e dupa ei! ![]()
Si-o sa vedeti ce bine e cand se mai maresc si nu mai papa noaptea, isi cauta suzetica se calmeaza cu ea si dorm linistiti. Ca o sa va cheauneasca trezile nocturne!
Si mai ales daca incepe sa suge degetul, atunci clar trebuie sa nu-l lasati...
Normal, fiecare face cum crede ca e mai bine, din partea mea, insa, o sa i-o dau si cu forta ![]()
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mami_papatot spune:
simonette, deci asa, ma pot spala inauntru dupa...ca mie mi-era teama ca nu e voie...perceput ... multam , ,multam...cred ca printez mesajul tau, ce zic eu printez, il fac benner , ingrosat pe pasajul cu ... asa mi-a zis dr.mea
si-l lipesc pe usa de la intrare... pe dinauntru totusi, sa nu se prinda vecinii de la cine se aude...
Doar 4 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
Mami, n-am avuit timp sa ma uit la pozele respective, nu te uit cu PM!
Cat despre inducere...

Pana la capat, Mami, pana la capat AMANDOI; si preferatul sa stea linistit, nici daca sare dopu nu ajunge la Honey...si apoi, daca ar ajunge, ce?-cine a facut-o pe ea?
. DECI, pe 12 aprilie treceti la fapte mari! Am zis!
Bubu, mie toata lumea la maternitate plus pediatrul actual mi-au subliniat clar: la biberon apa plata fiarta si racita. Da, mineralel se pierd dar n-are nici o importanta, minerale contine laptele praf, tu nu pt asta ii dai apa plata ci pt suportul lichid; e vorba de sterilitate; ca dupa ce ai deschis sticla de apa e clar ca nu va mai fi sterila, nu? Si vorbim de bebei sub 6 luni, peste se poate si nefiarta. Deci nu vorbeam aiurea, am intrebat de mai multe ori si pe mai multe persoane caci si mie mi se parea nu stiu cum sa o fierb. Mai mult: exista de la Humana o apa speciala pt sugari, sterila, etc, am luat de curiozitate o cutie; chiar si pe aia scrie ca daca ai deschis cutia de 48 de ore trebuie sa fierbi apa!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
VALENTINA C spune:
Durerile de spate si bazin sunt semne ale travaliului? M-am trezit cu dureri care nu au cedat la No-Spa si care dureaza de vreo 3 ore. FAra contractii insa. Ce ziceti?
VAlentina, 40s 5z, cu Matei
natynic spune:
Raspuns:

HAI VALENTINA!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Naty, eu i-am dat completare pe la 3 luni jumate si nu i-am fiert apa plata. Daca pediatra a zis asa, inseamna ca asa o fi, nu stiu...eu acum sunt mult mai relaxata, nu ma mai gandesc ca nu e sterila apa plata dupa ce deschid sticla, oricum foloseam o sticla doar pt. asta, nu beam si noi din ea.
Oricum, fiecare face cum ii zice instinctul, sigur fiecare stim cum e mai bine si mai ales ca Iulia e atat de mica imi dau seama ca esti foarte precauta. Pupicei 
Eu ma duc la dushulet, la 1 am programare la epilat peste tot
brrr...sper sa nu doara tare!
Valentina, scoatem o agitata, de control? 
Oana
37+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mami_papatot spune:
naty, imi place cum gandesti! pai asa mai fratzicule, sa stiu si eu o treaba nu...am ajuns milogul satului si el nu si nu, ca nu e voie...pai bai baiatule, oamenii astia e medici, stie ce vrobeste...ca nu esti de capul tau aici! so, pt sambata, sexi time!
valentina, inseamna ca e de belea! zici ca bagajelul e gata, moralul sus si nerabdarea sa-l vezi pe bebe maxima? esti pe drumul cel bun, ca-n rest ai tot ce-ti trebuie!doar un semn si scot agitatele...hai, n-o lasa singurica pe ariel!
???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
ariel_7000 spune:
gata! am plecat! Doamne ajuta!
naty am primit mesajul, fetelor sunteti toate niste dulci! acina, te pup dulce!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:4 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
mami_papatot spune:
bubule, speri mai tu, dar speri degeaba...la mine a fost horror...ca eu bagasem lama la greu si poti sa-ti imaginezi matale cam ce sentimente m-au incercat...iar la mine peste tot, a fost chiar peste tot
...tipa a nascut si ea acum 2 ani si stia cu ce se mananca..si zicea ca la fofo e de impresie artistica...mai la vale e necesarul....maine ma mai duc si eu o tura, la retusat...si de acum inainte ma tin de treaba asta, ca tare bine mi se pare...inceputul e greu, dar merita...
???
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
luny spune:
mami.p
pai io ti-am zis de taiere ca am vazut ca ti-a mai zis cineva ceva, si m,a gandeam sa-ti trimit impresii pe linia Medlife!!
nu stiu dak ai intrebat sau nu!
bubu, mersi mult, sa vad cum procur, ca nu am cum sa ies azi din casa..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!