Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, da cu incredere cu violet de gentiana si usuca cu feonul, apoi lasa putin buca libera, la aer!

Eu sunt pro-suzeta, chiar il calmeaza pe bebe si nu va mai speriati ca n-o sa mai scapati in veci de ea sau de biberon!!
Lui Vlad nu i-am mai dat-o la 1 an jumate si gata, n-a fost scandal, pur si simplu. Unii renunta mai usor, altii mai greu, dar cand te apuci sa faci ceva de genul asta, nu mai dai inapoi, nu i-o mai dai sub nici o forma. Trebuie sa fiti ferme! Ca nu e dupa ei!
Si-o sa vedeti ce bine e cand se mai maresc si nu mai papa noaptea, isi cauta suzetica se calmeaza cu ea si dorm linistiti. Ca o sa va cheauneasca trezile nocturne!
Si mai ales daca incepe sa suge degetul, atunci clar trebuie sa nu-l lasati...
Normal, fiecare face cum crede ca e mai bine, din partea mea, insa, o sa i-o dau si cu forta

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

simonette, deci asa, ma pot spala inauntru dupa...ca mie mi-era teama ca nu e voie...perceput ... multam , ,multam...cred ca printez mesajul tau, ce zic eu printez, il fac benner , ingrosat pe pasajul cu ... asa mi-a zis dr.mea si-l lipesc pe usa de la intrare... pe dinauntru totusi, sa nu se prinda vecinii de la cine se aude...

Doar 4 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mami, n-am avuit timp sa ma uit la pozele respective, nu te uit cu PM!
Cat despre inducere...
Pana la capat, Mami, pana la capat AMANDOI; si preferatul sa stea linistit, nici daca sare dopu nu ajunge la Honey...si apoi, daca ar ajunge, ce?-cine a facut-o pe ea? . DECI, pe 12 aprilie treceti la fapte mari! Am zis!
Bubu, mie toata lumea la maternitate plus pediatrul actual mi-au subliniat clar: la biberon apa plata fiarta si racita. Da, mineralel se pierd dar n-are nici o importanta, minerale contine laptele praf, tu nu pt asta ii dai apa plata ci pt suportul lichid; e vorba de sterilitate; ca dupa ce ai deschis sticla de apa e clar ca nu va mai fi sterila, nu? Si vorbim de bebei sub 6 luni, peste se poate si nefiarta. Deci nu vorbeam aiurea, am intrebat de mai multe ori si pe mai multe persoane caci si mie mi se parea nu stiu cum sa o fierb. Mai mult: exista de la Humana o apa speciala pt sugari, sterila, etc, am luat de curiozitate o cutie; chiar si pe aia scrie ca daca ai deschis cutia de 48 de ore trebuie sa fierbi apa!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Durerile de spate si bazin sunt semne ale travaliului? M-am trezit cu dureri care nu au cedat la No-Spa si care dureaza de vreo 3 ore. FAra contractii insa. Ce ziceti?

VAlentina, 40s 5z, cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raspuns:

HAI VALENTINA!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, eu i-am dat completare pe la 3 luni jumate si nu i-am fiert apa plata. Daca pediatra a zis asa, inseamna ca asa o fi, nu stiu...eu acum sunt mult mai relaxata, nu ma mai gandesc ca nu e sterila apa plata dupa ce deschid sticla, oricum foloseam o sticla doar pt. asta, nu beam si noi din ea.
Oricum, fiecare face cum ii zice instinctul, sigur fiecare stim cum e mai bine si mai ales ca Iulia e atat de mica imi dau seama ca esti foarte precauta. Pupicei

Eu ma duc la dushulet, la 1 am programare la epilat peste tot brrr...sper sa nu doara tare!

Valentina, scoatem o agitata, de control?

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

naty, imi place cum gandesti! pai asa mai fratzicule, sa stiu si eu o treaba nu...am ajuns milogul satului si el nu si nu, ca nu e voie...pai bai baiatule, oamenii astia e medici, stie ce vrobeste...ca nu esti de capul tau aici! so, pt sambata, sexi time!

valentina, inseamna ca e de belea! zici ca bagajelul e gata, moralul sus si nerabdarea sa-l vezi pe bebe maxima? esti pe drumul cel bun, ca-n rest ai tot ce-ti trebuie!doar un semn si scot agitatele...hai, n-o lasa singurica pe ariel!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gata! am plecat! Doamne ajuta!
naty am primit mesajul, fetelor sunteti toate niste dulci! acina, te pup dulce!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:4 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

bubule, speri mai tu, dar speri degeaba...la mine a fost horror...ca eu bagasem lama la greu si poti sa-ti imaginezi matale cam ce sentimente m-au incercat...iar la mine peste tot, a fost chiar peste tot ...tipa a nascut si ea acum 2 ani si stia cu ce se mananca..si zicea ca la fofo e de impresie artistica...mai la vale e necesarul....maine ma mai duc si eu o tura, la retusat...si de acum inainte ma tin de treaba asta, ca tare bine mi se pare...inceputul e greu, dar merita...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mami.p pai io ti-am zis de taiere ca am vazut ca ti-a mai zis cineva ceva, si m,a gandeam sa-ti trimit impresii pe linia Medlife!! nu stiu dak ai intrebat sau nu!
bubu, mersi mult, sa vad cum procur, ca nu am cum sa ies azi din casa..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput