Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

RANDUNICI, ADUNAREA!!!
SCOATETI TOATE MAJORETELE DIN DOTARE, DIN SERTARE, PENTRU DRAGA NOASTRA
ARIEL!!!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Alice, eu stiu ca apa de la chiuveta sau fantana tb fiarta si racita...despre apa plata stiu ca se poate folosi asa fara probleme! Eu asa o folosesc!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

alice , cel mai bine, da-i lui bb cu gem de ceva...afine, capsuni, prune...nu stiu...sau crema de ciocolata ... yummi...si uite asa un motiv in plus sa-i rontzai talputzele...

Doar 4 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Ariel

BB2

Mergi la inceput

asadar, am fost la doctores si ne-a zis ca nu are sens sa programam inducerea pentru 13, ca oricum in o i doua vine ea si necehmata, ca burtica a luat-o rau la vale...acum ca o fi, ca n-o fi asa, sa vedem...ca pe de o parte imi doream sa vina ea cand pofteste si cand e pregatita, pe de alta parte as vrea tare mult sa se nasca pe 13 aprilie...oricum, am mers pe ideea ca asa trebuie sa se intample...

pana una alta ii dau cu ceai de zmeur in continuare si vedem ce iese...as incerca sambata si niste ricin, dar eu stiu ce sa zic...ca mi-e ca ma spurc degeaba...

fetelor care ati apelat la inducere amoroasa si a dat roade...am si eu o intrebare, si daca simtit nevoia va poftesc sa radeti...prostiorele voi le-ati facut pana la capat? ca preferatul zice ca pe langa faptul ca ii e frica sa n-ajunga la bebe, mai raman una alta pe acolo si rad doctorii de mine ca de ce-mi arde mie, femeie gravida...asta ca sa citez din memorie...so?ca i-am zis ca sambata il sechestrez, cu fortza...fara comentarii...aseara radea de mine, ca sa ma ridic, sa-mi faca patul...SA MA CULC!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut!
aseara n-am mai reusit sa intru, pt ca am adormit alaptand bebele la 10 si m-am trezit la 12...iar randunoiul a tras de el degeaba sa vada meciul, ca a adromit si el pe canapea de und el-am recuperat eu cand m-am treezit!...si azi sunt singura, el iar lucreaza, i-au schimbat programul, dupa ce a fost acasa doar ieri
Eu inca nu ii voi da suzeta lui Matei, vad pe parcurs cat rezistam...as vrea sa nu-i dau deloc!
ariel, ai cam tras-o azi-noapte!..pacat de travaliu fals, da' si cand o veni ala bun!..
mami.p, epiziotomia mi-a facut-o cu xilina...altfel nus tiu cum era...si de cusut, nu stiu ce si cum, ca am dormit in timpul ala!
Alice, LA MULTI ANI PENTRU BEBE THEA, ce scumpa e!!..Si eu ma intreb cu ce sa-i dau pe labute lui Mufa pt albumul bebelusului..pt hemoroid, eu am pus supazitor 2/zi si crema PROCTO GLYVENOL, amandoua se numesc la fel.la mine a aparut monstrul dupa ce am nascut...si in cam 7 zile a disparut!..

ARIEL, GATAAAA!! ADU BEBELE ACASAAAAAAA!!!!! SUCCES SI NASTERE DE VIS, CA UN FULG DE USOARA, TE PUUUUP!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Papacioaso..., musai pan`la capat!!!! Ca sperma contine prostaglandina care provoaca contractiile si ocitocina naturala...asa mi-a zis mie Dr. mea! Eu am apelat la inducere amoroasa marti si miercuri am nnascut! Nu te speli imediat...lasi lichidul seminal sa-si atinga tinta! si succes!!!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna iubitelor!

Simonette, bine te-am gasit! Admirat pui frumosi foc, sanatate multa la amandoi(de asta mi-e si mie cel mai groaza, ca or sa raceasca impreuna, inevitabil )
Si eu l-am dat pe Vlad asa mic cu violet de gentiana pe bubitele de pe fata si a trecut super repede si frumos.
Eu sunt fan violet de gentiana, usuca tot si trece, inclusiv funduletul, cum i-am zis lui Naty.

Alice, pe langa unguentele enumerate de fete, eu am luat servetele umede Cara, de la Ozone, le face reclama si pe DC, si ma sterg cu ele in loc de hartie igienica(eu dau preventiv, ca am unul mic ramas de la nasterea anterioara si se mai fisureaza cateodata si pe-acolo )

Apa plata nu se fierbe! Serios! Are nu stiu ce minerale care dispar sau devin mai puternice daca o fierbi. Eu o incalzeam putin si gata.

Ariel, doamne ajuta sa nasti usor si sa te intalnesti repede cu Teo iubit!

Naty, pup ochisorii scumpi de Iulia sa-i treaca.

Simo, pup si Barosanel sa-i treaca mucisorii!

Si Vlad are mucisori si tuseste de la ei, i-am luat siropel Erdomed, Sterimar in nas si batista bebelusului de 3 ori pe zi. Sper sa-i treaca repede.

Si tocmai ce va ziceam ieri de decalotare. Ieri dupa-masa mi-a zis ca-l doare putza si era rosie si putin umflata ...de cateva seri, la baita, nu l-am mai decalotat, ma chinui tare singura sa-i fac dus si ii faceam rapid si s-a strans acolo putina secretie...i-am dat cu rivanol, si a iesit ceva mizerie . Plus niste creme cu care l-am mai dat si alte dati cand am mai patit asa. Azi n-a mai iesit nimic, sper sa-i treaca...
Tot o sa-mi iau inima in dinti si o sa-l duc la chirurg sa vedem ce parere are. Of...

Azi mi-a venit aerul conditionat, l-am comandat de la Domo, sunt super incantata si peste o saptamana il monteaza Cata munca de lamurire am dus cu randunoiul sa-l cumpere...

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Si pupicei speciali azi, toata ziua, pentru Il Barosano si Printesa Movalinda, Iulia, ca-s mici si bolnaviori, sa le treaca repede!!

Mufa are buca rosie si cu niste bubite mici rosii de vreo 2 zile, si vad ca nu trece cu nimic...nici galbenele, nici crema de la Mustela..nici servetele nu am mai folosit, am trecut si eu la vata cu apa calda..ca sa fac??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cand mi-a scris adriutza de epiziotomie, am zis ca m-o fi confundat cu altcineva...acum vad ca-mi raspunde si luny...bottom line...am innebunit, nu mai stiu ce vorbesc pe aici...oricum fetele, multam si pupici dulci!daca m-ati lamuri si cu problema rusinoasa, ar fi idealish...

simonette, pupici dulci...te cred mama ca esti agitata cu atatea problemutze pe cap...slow down, enjoy the moment si bucura-te de bebeii cumintei, ceea ce-mi doresc si mie, evident...iar pt sambata, sa fe cu bine si folos!

naty, ti-am zis, ai un pm!

merg sa pap ceva ca ma cam ia cu lesin...si bag si un pahar de Schwappes clear limonade , cu bonus de o felie de lamaie...m-au apucat si greturile acum, si arsurile...dar de dopuri , de contractii, de-astea traditionale, n-or fi auzit burtoiul si fizicul meu debordant?

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput