Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

hello gagici!

naty, ai un pemeu!

Ne-am intors de la dr, nu ne interneaza duminica la inducere...ctesc din urmna si revin cu detalii!

Doar 4 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mersi, Simo! Si i-au trecut? Se ia apoi violetul?

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele!! m-ati emotionat pana la lacrimi!!! sunteti niste dulci!
so, am venit de la bb ctrl...col stersh, bb coborat dar cap inca putin mobil, incap 2 degete:))) eu cred ca le-a uitat acolo, ca ma cam doare:) dr. tare ingrijorata cu tensiunea, verdict:pana in ora 13 inapoi la spital, cu bagaj complt pt mama si bb:)) ma internez si a zis ca nu plec fara bebe acasa!
asa ca am intrat sa va zic o zi buna, spe rca la mine va fi superba! a zis dr. ca pana maine seara ma voi intalni cu teo! imi vine sa plang in hohote de fericire! pt ca daca e asa, il voi naste pe teo de ziua alexutzei, exact cum mi-am dorit!
DOAMNE AJUTA-MA!!! ARHANGHELE MIHAIL VEGEHAZA ASUPRA PUIULUI MEU SCUMP!

va tin la curent, cand se va declansa "distractia" trimit sms....pana atunci voi fi monitorizata, analizata, echigrafiata.
va pup. ma duc la inca un dush:)) si sa mananc:)) nu cumva sa mor de foame:)

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:4 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

alice, carpicon!!!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:4 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, multa bafta!!!

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 11 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ariel, bafta multa! Nastere usoara si sa vii cu bebe sanatos fuga pe crenguta!! Si...sa te refaci repede dupa nastere!! Sanatate multa!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ariel multa bafta!!!!!! Bb sanatos si cuminte foc sa ai!!! Asteptam vesti!!!!
Nu peste multa vreme te urmez si eu.....

38+ cu Diana

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Ariel, Doamne Ajuta sa vina bb Teo ca cel mai frumos cadou pentru surioara si mamica lui! mercic pentru indrumari

Doar 4 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ariel, D -ne Ajuta sa ai parte de acea nastere "de vis" si bb Teo sa fie sanatoasa si cuminte!!! Nastere usoara!!!! Am vrut sa pun agitatele la treaba dar nu merge! Or avea liber azi? Si... La multi ani Alexutzei!!!!!!

Ioana, violetul se sterge evident, si bubitzele au trecut f. repede numai ca mai avem pana dispar de tot! Am fost disperata cu bubitzele astea...erau tare inestetice, aveau varful alb, ce mai...erau pustule in toata regula, cu greu ma abtineam sa nu le storc... Acum nu mai avem aproaope nik.... Se mai pot trata si cu mercurocrom care este rosu nu violet, dar nu am gasit eu atunci...

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Anca, multumesc! . Numai ca Thea nu cred ca ar avea rabdare sa-i fac conturul, dar am sa incerc. Despre apa plata, si eu ma gandeam sa n-o mai fierb...parca prea exagerez. Cu cealalta "durere", vad eu cum oi rezolva-o!

Naty, nici Thea nu baga 150 in mod curent, doar de 2 zile incoace, sera, dupa baita, si intr-un timp destul de lung de molfait la bibe, dar altfel nu o pot culca, plange si isi baga mainile in gurita, semn ca ii este foame. Si noaptea trecuta (dupa 150 ml), spre exemplu, a sarit o masa, cred ca, satula fiind dupa baita, nu s-a mai trezit de foame. Si oricum, noi cred ca avem deja vreo 4 kg, marti ne cantarim "oficial", la cabinet,

Irina, o sa incerc. Eu aveam un "pacatos- uracios" inca de dinainte de sarcina, dar in sarcina a mai "inflorit" unul, care a inceput sa ma chinuie. Asa ca eu cred k o sa fiu perseverenta!

Nicoleta, multumim de aprecieri. Nu, nu alaptez! O sa ajung si la medic, da' nu stiu cand. Eu am intrebat pe forum, ca sa aud si de ceva rezultate concrete ca asa am mai incercat si eu cate ceva si n-a mers nimic!

Ariel, "fii barbata"!!! Te asteptam cu bble mancacios!

Mergi la inceput