Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

gecko, multumim din suflet! Ce draguta si atenta esti!!! Ca doar tu ne-ai prezis prima ca venim la primele ore ale zilei de 9!

Azi implinim o luna, asa e! Am pus cateva poze, o sa mai revenim pe seara cu altele, daca o sa mai putem de atata oboseala dupa petrecere.:))))

Acum repede, cateva intrebari pt voi:

1. Cu s-o dau pe Thea pe palme si pe talpitza ca sa pot sa-i pun "amprentele" in "Cartea Bebelusului"?

2. Apa plata pt bibe se mai fierbe inainte de prepararea hranei? Eu o fierb 5 min, dar tare as renunta, dc as sti ca se poate.

3. Spuneti-mi, va rog, un unguent eficient antihemoroidal, ca moooooooor!!!!!

O sa revin cu scrisorica mai tarziu.

P.S. Naty, noi trecem la 150 ml!

http://community.webshots.com/album/563042465BLJAaN?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by aliceionescu

gecko, multumim din suflet! Ce draguta si atenta esti!!! Ca doar tu ne-ai prezis prima ca venim la primele ore ale zilei de 9!

Azi implinim o luna, asa e! Am pus cateva poze, o sa mai revenim pe seara cu altele, daca o sa mai putem de atata oboseala dupa petrecere.:))))

Acum repede, cateva intrebari pt voi:

1. Cu s-o dau pe Thea pe palme si pe talpitza ca sa pot sa-i pun "amprentele" in "Cartea Bebelusului"?

2. Apa plata pt bibe se mai fierbe inainte de prepararea hranei? Eu o fierb 5 min, dar tare as renunta, dc as sti ca se poate.

3. Spuneti-mi, va rog, un unguent eficient antihemoroidal, ca moooooooor!!!!!

O sa revin cu scrisorica mai tarziu.

P.S. Naty, noi trecem la 150 ml!

http://community.webshots.com/album/563042465BLJAaN?start=0

1.eu am tinut fetita si i-am facut conturul cu un creion.
2.apa plata eu nu o mai fierb,ptr lapte o incalzesc doar.
3 nu stiu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata si de la noi, ne pregatim sa mergem la spital la bb control.

Alice eu am ULTRAPROCT(unguent pentru hemoroizi) eu nu am fost perseverneta in folosirea lui, dar Naty zicea ca l-a folosit si a dat roade.

Ariel iti tin pumnii si asteptam vesti de la bb control.Ma duc sa ma imbrac....va pup!

IRINA
+38
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Neata fetele,
imi cer scuze ca m-am bagat peste subiectul vostru , dar stiti ceva de ariel??
Va rog , vreo veste?
A nascut?

Anca 32 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!! Hai fetelor cu nascarea!!!

Asteptam u sufletul la gura raspunsul fetelor din state in legatura cu decalotarea... Adriuta, Violeta...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Imi cer iertare ptr absentza mea indelungata dar sincer nu prea mai pot sa tzin pasul din mai multe motive...
-Am copiii pe antibiotic...pe amandoi!
-Sunt ocupata cu plecarea si cu botezul care va fi sambata aceasta...!
-De cate ori as avea un pic de timp sotul meu este calare pe "Conquiztador"...
s.a.m.d

Felicitari tuturor proaspetelor mamici!!!! Sa aveti copilasi sanatosi si buni asa ca al meu!!! Papaciosi si somnorosi!!!

Nastere usoara celor care au ramas pe lista!!! Sper din suflet sa nu se mai chinuie nimeni ca mine!!! Si Doamne Ajuta sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi!!!

Eu nu ma plang deloc in privintza copiilor! Iannis este fff. bun si nu am probleme deloc cu el! Un pic ne-au necajit colicii si mucishorii astia pe care fratiorul Luca din prea multa iubire mi i-a daruit impreuna cu pupicii multi pe care mi-i da zi di zi! In rest...toate bune dar sunt agitata si abia astept sa ma linistesc!
Imi este dor de voi si din cand in cand am mai citit cate un capitol sa ma pun la curent insa fara a avea timp sa raspund! Nici netul nu m-a prea ajutat ca nu mi-a mers vreo 3 saptamani! De fapt atunci s-a si produs ruptura de forum caci am ramas mult in urma si nu am avut cum sa recuperez!

Va iubesc si sper sa revin in fortza in curand!

Am pus poze noi!!![pu]

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Acina, nu, asteptam...
Fetelor, s-ar putea sa aveti dreptate cu canalul lacrimal, desi fara sa-i fi facut masaj, dand doar cu antibiotic picaturi si nasul fiind inca putin infundat, ochiul arata incomparabil mai bine. Dar o sa masez. Si...mai incerc batista aia afurisita de bebelus
Gecko, esti pe aproape
Alice, da, Ultraproct. Dar dat sistematic, de 3-4 ori pe zi; in 2-3 zile esti gata. Eu fierb apa plata, dar nu 5 minute, cateva clocote; Mariuca de Ancadragoman e mai maricica deja...150 ml?? Noi inca n-avem 120 decat la cateva mese! Iar pe cutia de lapte scrie ca pt greutatea 3000-3500 g trebuie dat 90 ml/masa, asa ca eu stateam linistita ca e destul (Iulia ieri avea la pediatru 2950 g si 47 cm). Dar vad ca altii papa mai mult

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si lui David ii curge un ochisor inca de la nastere... La inceput era tot asa, secretie galbena, i-am pus picaturi cu antibiotic (Ciloxan) si i-a trecut secretia dar tot curge in continuare!! I-am dat si cu Kanamicina si tot nu i-a trecut! Toate la indicatia medicului. Acum am inceput si noi masajul...

Simo, bine ai revenit! Am vazut pozele cu baietii tai si mi-au placut f mult! Mai ales cea cu Iannis cu fata patata. Si David a facut bubite din alea, dar n-am avut curaj sa-l pictez. Ii dau cu Baneocin pudra, dar inca nimic schimbat. Dar ce-o fi, piodermita?? Si voi cu ce le dati?

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hop si eu, iarasi. Am mai tras un somnic de o ora... acum ma uit cu lene la vasele nespalate... raceala asta nu vrea sa treaca, se pare... vremea s-a mai racit... nimic nu e cum as vrea. La pranz merg sa il iau pe Stefan... as vrea sa nasc mai repede...

Gecko, uite ca incepe si la tine, nu mai e mult!

Ariel ce-o fi facand?

Alice, am vazut o fetita frumoasa si o camera de bebe super draguta! Despre hemoroizi, daca nu alaptezi, poti lua Detralex, intreaba si medicul de familie. Si mai sunt Doxiproct... poti intreba si la farmacie, gama e variata! Sanatate.

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 11 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ioana, si eu l-am admirat pe David al tau! Cu violet de gentiana i-am dat eu!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput