Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, bafta!

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 11 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'Neata!!!
Ariel bafta multa eu zic ca tu urmezi

Si eu aseara am avut contractii suportabil de dureroase la 15 min si tinea 50 sec..m-am c-am speriat dar acum vad ca nu mai am nimic, ma mai incearc aasa cate una pe ici colo dar neregulate... BARZA ASTA A LUAT-O RAU PE ARATURA... Sper de acum ca bebeii sa iasa ca afara e destul de cald
pupici multi la randunici
aaa...si miha cred ca iti tii deja bebele in bratzuca !!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina39+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.5 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina nu ai nascut?????????
Eu la aspirante te-am trecut pe lista de mamici,mai modific?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multe Luni si Anisori!!! bb Thea de aliceionescu!!!!

sa fii sanatoasa, iubita si foarte, foarte fericita!

Mergi la inceput

Oare de asta nu mai vine bebe al meu??
Ce faci? Mariuca ce face? e bine?
Un mare pentru voi...

EDIT:am vazut acum, cred ca azi ai trecut? nu? Atunci lasa asa, poate vine odata si la mine, poate trebuia impinsa de la spate
_
Alina39+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.5 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si acum...nota informativa emisfera sudica:

NU AM NASCUT!!!!

CONTRACTII IOC!!!

MEMBRANE INTREGI!!!

DOP NEVAZUT!!! NEINTALNIT!!!

CAP BB....FIXAT!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gecko

CAP BB....FIXAT!!!

Bravo pentru..... cap fixat..
Incet-incet scapi de cate una...dopusor,contractii.....

_
Alina39+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.5 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Ali_bia

Oare de asta nu mai vine bebe al meu??
Ce faci? Mariuca ce face? e bine?
Un mare pentru voi...

EDIT:am vazut acum, cred ca azi ai trecut? nu? Atunci lasa asa, poate vine odata si la mine, poate trebuia impinsa de la spate
_
Alina39+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.5 zile pana la

Azi am trecut inainte sa citesc aici la odisee.
Maria este cam maraita ca ii dau dintisorii,dar in rest este bine
Nastere usoara daca nu mai vb

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

uite-ne si pe noi,dupa o noapte relativ linistita...reprize de tuse nu f dese,dar cat sa ma termine pe mine...eu i-am dat antibiotic ca nu mai suportam sa-l vad cum se chinuie cu tusea asta!nu a mai vomitat si nici nu s-a mai inecat...acum doarme puisorul
Nicoleta,merci mult de grija...hai,ca mai ai putin si-mi dai de stire ca a venit Barza,din nou la bv
Mihutza,apropo de broderie,da,depinde de organism,dar depinde si de nasterea sau nasterile anterioare(adica,pe mine nenorocitul de dr cu care l-am nascut pe David si-a cam batut joc de meu,necosandu-ma cum trebuie)......ca eu de aia am avut in pioneze...acum,sper ca ,la urmatoare sa nu mai fie asa
ARIEL
Adriuta,asa-i mama,cu racelile,ai dreptate,da cand sunt asa mici...nu stiu,nu doresc nimanui sa-i raceasca bb,mai ales sa tuseasca!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Gecko pot sa te felicit macar pt capul fixat?
Pt restul cand o sa fie cazul o sa vin si eu cu majoretele.
De Ariel nu se mai stie nimic?

Am schimbat si noi semnatura, de acum incolo cu Dumnezeu inainte, se poate intampla oricand. Mie mi se pare ca burta mea s-a facut mai mica, posibil din cauza ca a coborat? Ca toate lumea mi-a zis ca a coborat. Ieri am fost la med de fam pt tensiune, cantarit, masurat etc, i-am zis ca de sapt viitoare incolo oricand se poate intampla si-a ras de mine, a zis ca de sapt asta oricand
Azi am fost sa-mi fac ultimele analize, mi-a zis ca rezultatele numai pe saptamana viitoare, i-am zis ca poate nu mai apuc saptamana viitoare sa le scot

Naty si eu am vrut sa-ti zic ca la Iulia mie imi seamana a canal lacrimal infundat, cat lucram, am fost in sala cu o gramada de bebei la desfundat de canale si tot asa aratau, cu secretie galbena la ochisori. Oricum, poti incerca cu picaturi si masaj chiar in coltul inferior la ochiului, langa nasuc si fa masaj circular. Sunt cazuri cand se desfunda. Conjuctivita purulenta la copil asa mic? Ca doar n-are mainile murdare sa le duca la ochi.

38+ cu Diana

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput