Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, eu ma duc sa fac un dush, am mancat ceva...si poate reusesc sa prind cateva minute de somn, caci azi noapte am adormit la 3 si m-am trezit la 7!!! macar sa fiu pregatita...
naty, daca e ceva, pot sa-ti trimit tie sms? daca nasc in noaptea asta....cu toate ca eu nu am sentimentul asta, iti trimit dimineata, ca sa nu deranjez:)
pup.

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, bafta multa, sa fie bebe, sa fie rapid si foarte bine!! odihneste-te, ca e mai bine asa!

Unde-s agitatele??

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 11 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Agitate pentru Ariel? WOW!

HAI ARIEL, HAI TEO!!!!

Ariel, pe mine pana acum instinctul nu m-a inselat niciodata in sarcina asta. Asa ca, daca tu nu ai sentimentul ca o sa nasti, tind sa cred ca asa e!
Oricum, suntem prin preajma si asteptam vesti!

Kya 39+ cu Sanziana
Pana la AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Hop si eu,

HAIDE ARIEL!!

HAI MAMICO CU BEBICU

HAI TEO MIC CA TE ASTEPTAM CU DRAG!

ARIEL ITI DORESC MAMI O NASTERE USOARA SI SA TE REINTORCI SANATOASA. SA FIE TEO SANATOS SI PAPACIOS SI SOMNOROOOOOOOOSSS!! LA MULTI ANI ALEXUTEI! INCA DE PE ACUM SI SA SE BUCURE DE CADOUASUL PRIMIT DE LA MAMI DE ZIUA EI. HAI CURAJ !!

Asa creste mare puiul

Pozici cu noi

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Dana trebuie sa-l plimb peste tot ca are momente cand se plictiseste si urla de plictiseala. Si decat sa-mi planga mai bine o iau din loc.

gecko Multumesc mult mult pentru explicatii.Adevarul e ca a slabit vre-o 30 kg intr-un timp f scurt. Gasise nu stiu ce dieta si a tot continuat-o bucuroasa tare ca slabeste ff bine cu ea. I-am tot zis sa se calmeze dar n-a ascultat de nimeni. Probabil ca e vre-o anemie.
Cat despre bebele tau... vorba sotului ne nascute nu ramanem. Eu stiu ca e visul oricarei gravide sa nasca la 38 de saptamani dar... ei nu vor sa se desprinda de mami lor asa de repede. Ne iubesc!!!!-macar atata consolare sa avem si noi. AA... si am mai tot vrut sa iti zic ceva, ca aici la noi te lasa...pana in saptamana 42 si atunci iti da poc cu replica ca cezariana e cea mai sigura...bla bla.E mare moda pe aici ca le e frica la dr-i de posibile complicatii cand bebe e prea mare.

ariel acum de pasti poti sa gasesti abtibilde de tot felul sa lipesti pe balonase. Crezi ca merge??? sau numai stikerele dau rezultat. Aha deci numai la travaliu fals tine figura. Ce bine ca nu stai cu frica-n san la Alexuta. Cat despre balena...io am avut vre-o cateva saptamani scurgeri mai ingrosate. Nu-i pericol de nascare, numai sa nu se bronzeze:) AAA...si daca nu te lasa sa iti retragi pozele din concurs spune mama care sunt sa facem galerie:) Mama lor de comunisti 40-60...hmmmmm:))))))

Naty multumesc mult pentru raspunsul tau si am sa ii transmit. Intr-adevar ii daduse acum cativa ani dr-ul sa ia anticonceptionale pentru nu stiu ce dereglari hormonale, si de atunci s-a tot ingrasa...tot cate-un pic pana s-a hotarat sa treaca pe dieta asta si a slabit vre-o 30 kg intr-un timp ff scurt. Deci e posibil sa fie asta.

simo27 imi pare rau pentru Barosanel, aveti grija numai la plamanasi. In rest...asa racesc copiii.

mamicarepapatot
ti-am spus ca pe mine m-a brodat in timp ce eram cu pilul in brate. Au dr-ii astia o tehnica in eiiiii...:)) Stiu ca nu mai esti atenta la nimic si repede repede te executa :)) Dar a fost bine, mi-a facut injectie cu Xilina(parcaaaa asa se spune) si nu am simtit cand cosea. Ce mesaj haios...!:) Am dat eu o 'reteta' de tratat e-pizdotomia:)))) imediat dupa ce nascusem. era inclus si sprayul cu benzocaina amintit de Ariel

cristinagoji... :) Aha deci atunci il iert pe tac-su ca spala putineiu' si o tusteste in alta camera:)) Azi noapte bebe s-a trezit pe la 4 si n-a mai fost chip sa adoarma. Noaptea al meu nu plange DEFEl. Maraie chitaie asa in soapta. Si ca sa se potoleasca l-am luat in pat si pana la 7 mi s-a jucat cu mainile, cu picioarele... parca avea viermisori in fundulet. la 7 a papat si e 11 aproape si el tot doarme.In pat la mine bineinteles:)))

kya ...bine ati revenit acasa frumoaselor. Bai ce tata norocos.Tine fica-sa cu el!!

bubu eu prin casa cel mai bine ma simt in sutienele 'triunghiulete' de la costumul de baie. cand merg undeva e bine sutienul dar asa nu-mi place. ma refer la perioada cand alaptez.

naty vezi ca eu nu cred ca e conjunctivita. poate fi si OBSTRUCTIE DE CANAL LACRIMAL. Dupa ce spala ochiul lacrimile se scurg prin 2 canaluse mici aflate la baza ochiului dinspre nas prin canalul lacrimal in nas. Daca se infunda aceste canale bebele are lacrimi in ochi, dimineata se lipesc genele de un fel de "muci" galbui. Si ochiul cu pricina e mereu larg deschis si lucios. Este o "afectiune"comuna la bebelusi si trebuie sa ii masezi ca sa se dezlipeasca pielicica aia ce blocheaza nasucul. Mai documenteaza-te si tu.Eu tot de asta il suspectez pe nazdravanul meu.Maine mergem la doctor.

Asa creste mare puiul

Pozici cu noi

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

gata am ajuns la zi!

iar am vazut pozici cu bebei frumusei

ieri moaca asta a mea m-a cam speriat ca a cam varsat de cateva ori... nu mult dar oricum nu sunt obisnuita sa verse... dar macar noaptea am dormit bine... stiu ca e normal sa mai verse un pic.. dar pana acum nu a varsat.. si azi vad ca are o perioada de maraiala si iar a mai varsat... si doar ii scot aerul dupa ce papa.. uff...

Spray pt epiziotomie si eu am si chiar e ff bun... oricum nu mi s-a parut un big deal broderia ... si chiar nu m-a durut sa stau in sezut relativ imediat dupa nastere.. cred ca depinde si de organism...

azi in sfarsit am avut si eu ceva spor la bucatareala... uff.. ca parca nu imi ajunge timpul de nimik! asta e meseria de mamica!

cred ca mai voiam sa mai spun ceva, dar am uitat... sunt cu ochiul geana pe moaca, nu prea mi-a dormit bine azi.. cred ca au si ei zile mai bune si zile mai rele..

Hai Ariel cu nascarea!!

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

neata fetele!....cum ziceau cele de la Asia "instinctul meu de fata mare nu ma inseala!"... azi noapte am mai luat un no spa, a zis dr. ca daca ajung la contractii la 5 minute, tzup in taxi si la spital si deocamdata sa stau acasa, sa fac o baita calda, un ceiutz, un masaj, inca un masaj...eeeee, si am incercat toate inducerile, mai putin aia cu ulei de ricin, pe care nici nu o voi incerca in veci....si uite asa, am adormit pe la 2 , m-am mai trezit pe la 3, la 3.30, 4, samd, pana la 6.30, cand nu s-a mai putut....
deci, inca un TRAVALIU FALS!!! si chiar serios...a inceput haotic la ora 12 ziua, a bajbait-o aiurea pana pe la 17, apoi s-a pus serios pe treaba cu contractii la 10 min, apoi la 8 si la 6-7 s-a intepenit!!
ma duc la bb ctrl, astept sa vina mama sa ma ia, ca nu am curaj sa ma duc singura....a zis dr. azi noapte ca sa fiu pregatita, ca s-ar putea sa ma opreasca in spital....oricum, m-am cam speriat cu tensiunea aia aseara, iar acum dimineata, mi-am luat-o cu 2 aparate. pe unul aveam 15/10/100, pe altul 16/11/98....oricum ar fi e mare!!! mai ales pt un hipo ca mine....

dragile mele, multumesc de majorete, dar vad ca barza e batuta in cap rau de tot!! poate si din cauza ca am ras mereu de ea???ca i-am zis alexutzei ac nu exista??? oricum, can va fi sa fie, va voi anunta prin msg.

adriuta, i-am rugat pe moderatori sa-mi scoata pozele din concurs, pt ca mi s-a facut sila efectiv de discutiile iscate acolo, de faptul ca pe un forum dedicat mamicilor si copiilor, niste poze cu copilasi nud provoaca "dezgust", "oroare", "stupoare"....este acea tanti medic, nica, care m-a ingrozit cu modul ei de gandire, mi-am dat seama ca nua re rost....cat despre galeria pt concurs, te pup, dar nu are rost:))) cum s-a zis sipe acolo, totul nu este decat un joc al orgoliilor, iar eu nu vreau sa particip la el!

mamip, nu la plafar gasesti bobite homeopate...ci doar la unele farmacii! au sigur al helpnet iancului, eu de acolo imi iau si vezi ca in statia de tramvai de al spital s-a deschis o farmacie catena, s-ar putea sa aiba, ca stiu ca in lantullor aveau si farmacii care vindeau remedii...

mihutza, spray-ul tau este tot cu lidocaina? eu vreau sa mna duc chiar acum sa-l cumpar...pe urma cine stie ce-mi mai rezerva ziua de azi!

naty, merci de raspunsul prompt de aseara! ce-i fac ochisorii iuliei? nu stiu daca m-a lovit si pe mine beleaua, dar si ieri dimi si azi m-am trezit cu ochii lipiti, rosii si durerosi! dar am pus pe seama curentului, de care nu am fost ferita zilele astea, cat a vopsit marcel prin casa...asa ca toate alea rele in fundul meu! si nici macar nu e luna plina:))

AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Azi-noapte am visat toata noaptea ca nasteam... nu mai am detalii, insa e musai sa imi termin bagajul! Asa, pentru un anume confort psihic... in rest, Stefan a mers la gradi dupa o absenta de o saptamana si o zi,sper sa nu se intoarca acasa cu muuuulti muci, si nici cu tuse, care a disparut (de fapt azi-noapte nu a tusit deloc, de dimineata, o data!).

eu sunt ok, cam umflata... nu-mi place, dar ce sa fac? Consum si eu o cana-doua de ceai diuretic pt gravide pe zi, mai mult... mi-e frica!! Dupa e ok, dimineata sunt mai balenuta.

Incep sa nu mai am radare... si amr-ul este gresit... mai sunt abia de azi 10 zile... dupa calculul meu. Medicul zicea ceva de 22 aprilie... o tot amina, dar ce stiu medicii astia? ;)

O zi buna, cu nasteri multe si bebici cumintei.

Nicoleta 38+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR MAXIM 11 de zile

Mergi la inceput

dragele mele, vad ca sunt singura pe crengutza! acum plec la spital sa vad daca totul e ok...mai raportez un meduzoi uriash, putin bronzat (are o culoare galben-crem), dupa bb ctrl oricum se va bronza iar rau de tot:))) sper sa fie totul ok. ma incearca tot felul de sentimente:de teama, de emotie, de nerabdare, iar de teama ca le iau cu mine pe mama si pe alex si deja mama mi s-a prut panicata.
eu va pup si dau cu sms!

AMR:4 zile???
POZE

Mergi la inceput