Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Mai fetelor, dar ce-o fi cu Ursulescu?
Fetelor, lipsesc vreo 2-3 ore, am treaba ca la balamuc, fie face cineva capitol nou, fie scrieti in continuare ca revin, nu va parasesc! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:

ARIEL 

VALENTINA

Oana,Luny-

Simonette,bine ai revenit
-baieti frumosi ai,sa-ti triasca!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mami_papatot spune:
luny, eu jur ca nu mai stiu nici daca da nici daca nu...roza scleroza...
fetelor, haideti ca deja m-am enervat cu paharelul asta rahitic de la danone de crema de zahar ars...ma duc sa fac o treaba romaneasca...revenim pt. dumneavoastra...
natynicule, eu nu ma bag ca nu ma ajuta capul...
Doar 4 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
luny spune:
natyyy, o sec mai esti??
la toxinfectie alimentara se face febra, diaree si varsaturi???
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
gata, astept sa se intareasca zacarelul pe cratitza, torn amestecdul si la cuptor cu mantzocareala asta...oare cat ar trebui tinuta, ca m-as culca si nus'la cat sa programez cuptorul
e, ma descurc eu, ca sigura n-am mai facut niciodata...raman treaza totusi, sa n-o dau in alte alea...
Doar 4 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA