Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)
Raspunsuri - Pagina 11
mami_papatot spune:
fetelor, scapati-ma si pe mine de o canapea ... am pus si eu anunt pe site dar daca mai auziti si voi pe cineva interesat i-o duc si acasa, numai s-o ia...
Doar 5 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
naty, se pare ca de ce fugeam, de aia nu scap...cred ca o sa cumpar si eu batista asta...eu am vazut la cineva ca se atasaza la furtunul aspiratorului...adica ii scoti capatul ala , peria, mama ei, si-i pui batista asta...
Doar 5 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
VALENTINA C spune:
Fetelor, clisma se face doar la cezariana sau si la nasterile naturale? Nu de alta, dar sa stiu la ce sa ma astept.![]()
Raluca, si eu am avut o problema cu nasii: cei de cununie erau impusi de familia sotului si atunci n-am vrut sa isc certuri, dar le-am spus clar socrilor ca la botez imi pun alti nasi. Au strambat din nas, dar pana la urma s-au dus la nasi si le-au spus ca vrem pe altcineva. Acum, daca s-au suparat, treaba lor....
Eu nu cred in babismele de genul" e bine sa...". MA gandesc insa ca dupa ce se naste bebe, or sa inceapa toti cu "sfaturile"...
.Eu insa nu voi urma dacat sfaturile medicului pediatru. Voi ascultati de superstitii?
Valentina, 40s 4z, cu Matei care nu are chef sa vada lumea![]()
natynic spune:
Pai da, dar tubul de la batista e mult mai subtire decat tubul aspiratorului 

Mami, cum e canapeaua aia? E extensibila? Ce culoare? E uzata? Noi nu ne-am mai luat alta ca am zis ca ne luam in casa noua. Dar ia zi, cum e? Cine stie, poate ti-o iau! Dar vreau neaparat extensibila
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Valentina, mie la ceza nu mi-a facut nici o clisma.
PLEASEE, ziceti-mi si mie cum fac cu batista bebelui!!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Naty, uite aci http://www.overland.com.ro/ e un filmulet
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
quote:
Originally posted by natynic
Pai da, dar tubul de la batista e mult mai subtire decat tubul aspiratorului
Mami, cum e canapeaua aia? E extensibila? Ce culoare? E uzata? Noi nu ne-am mai luat alta ca am zis ca ne luam in casa noua. Dar ia zi, cum e? Cine stie, poate ti-o iau! Dar vreau neaparat extensibila
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
acu intreb pe Liviu si scriu, e la paine..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Naty, dispozitivul se fixeaza pe capatul de plastic al furtunului aspiratorului...nu pe metal... ar trebui sa se potriveasca...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
uite filmuletul pus de ioana, cred ca e clar...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Naty,merci mult de sfaturi..Ai reusit cu batista ca sunt curioasa si eu care-i treaba??
Succes!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"