Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

rox-dox, tu ai dreptate! stela dar pt ce vrei supozitoare? eu intelesesem ca pt...

bitza, sper sa ajute! eu deja ma bazez pe el:))) tre' numai sa-l cumpar!sa maiintreb si o prietena dentista de el si daca e sigur in alaptare, nu mai stau pe ganduri!

raluca, de ce nu-i spui tipei ca ai vb. deja cu altcineva sa fie nash???

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, am scris si eu pe lista sprayul

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cristina,
Cuscra si Teodora,
mai,eu iar sunt suparici,si-mi vine sa-mi dau cu capul de pereti...i-am dat lui bb cefaclor:2,5 ml si dupa ce ca m-a speriat crunt ca s-a inecat si nu mai respira,l-a dat afara...apoi ii dau imunogrip..la fel,varsa...oscilo,se repeta povestea...nu stiu!e prea mic pentru de-astea...cu David nu am patit la varsta asa mica sa fie racit si acum sunt disperata ca tot ce-i dau ,da afara si parca e si mai rau:tuseste de numa si fornaiala e in toi!ce sa fac?!?!?!Doamne,o iau razna!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am uitat sa va zicem ca azi avem o saptamana deja!!!
Iar puternik mea mica,chiar daca s-a nascut la 36 sapt,deja isi plimba capul singura.Daca nu l-as tine,ar pleca la plimbare tipa..
Natytu zici de pompita electrica?Nu e dura?Si care??
A,nu Ariel,ma refeream la supoz impotriva junghiurilor din ,ca glicerina oricum folosesc..
Cuscra,imi pare tare rau pt ginere-meu ca a racit..ofof..speram sa-i treaca repede.Cum o fi racit asa,afara sau musafirii sunt de vina?
Multumesc mult rox si celelalte randunici(adica toate)fiindca nu am apucat sa o iau la rand cu cititul..mergem pe franturi...Si scriem cu o mana ca papam tzatzi..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Raluca, de ce nu pui tu nasi de botez aceiasi nasi pe care i-ai avut la cununie? ca asa e bine...sa fiti o familie in toate...plus ca asa si copilul va avea sigur nasi care sa-i fie alaturi mereu...asa pui nu stiu ce prieteni de moment sau alte personaje paragere prin viata cu care azi esti maine nu esti...si asa scapi si de cucoana respectiva...

ariel, saru-mana mult...era florinel la plafar ca s-a terminat zmeurul si am zis sa ia si de-astea dar tanti nu avea oricum...ca i-a explicat despre ce e vba...si mercic si de pontul cu lidocaina...

bubule, sa le stapanesti sanatoasa!

Doar 5 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Stela, mie imi dadeau calmante supozitoare in maternitate si apoi mi-au spus cand pot sa le intrerup ca nu e prea bine daca alaptez. Deci cred ca poti sa iei, dar cu masura.

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ariel, nu e de vina numai tipa resprectiva de situatie. E de vina sotul meu. Ea i-a propus sotului meu sa ne boteze copilul chiar la inmormantarea socrului meu. Sotul a fost atunci intr-o situatie f sensibila, iti inchipui, si nu stiu cum i-a spus tipa si el a zis da. In clipa urmatoare si-a dat seama ca facuse o prostie, dar faptul era deja consumat. Mie mi-a spus pe drum spre casa, dupa ce am plecat de la inmormantare.

Mamip, la asta ma gandesc si eu sa o punem sau pe fata nasilor de cununie ai socrilor mei sau pe nasul nostru de cununie. Cu amandoi sunt f apropiata si ma inteleg f bine. Dar nu pot sa vorbesc cu nimeni pana nu clarificam lucrurile cu fina socrului. Iti inchipui ca sotul i-a spus da fara sa vorbeasca cu mine. Daca el era terminat atunci din cauza mortii socrului, ea nu s-a gandit ca oi avea si eu un cuvant de spus ?!

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

ralucutza, atunci treaba e simpla ... ii spui ca nasii vostri s-au oferit inainte, sotul tau pe moment nu si-a dat seama tocmai din cauza situatiei speciale in care se afla si gata....sa nu se supere, ca nu e ceva personal, dar e o chestiune de traditie...i basta! decat sa regreti o viata intreaga, mai bine iti iei acum inima in dinti si-i spui ce si cum...si mie mi-ar veni greu dar sunt situtii cand n-ai incotro...

Doar 5 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Azi a fost o zi f frumoasa...pana acum cateva minute cand a venit mama cam ciufuta si am discutat mai aprins si m-a facut sa plang...ca doar n-am mai plans de mult timp si eram prea fericita si ma simteam prea bine!!

Despre decalotare: noua la Elias ne-au spus sa nu umblam acolo pana la 4 luni si ma bucur, ca nu aveam puteresa sa-i trag de putzica...
Sunt curioasa ce zic fetele din SUA despre asta... Ce v-au sfatuit?

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia are conjunctivita purulenta. Mi-a dat pediatrul picaturi, spalat ochii din 3 in 3 ore si pus picaturi, deja e mai bine si nu mai e nervoasa. Mi-a zis ca treaba e intretinuta de nasul infundat, ca fornaie si ca musai sa iau batista bebelusului, ca nu se compara cu pompa electrica. Am luat-o; dar, la naiba fetelor, CUM SE ATASEAZA LA ASPIRATOR, ca eu nu ma prind, si sotzul meu cel tehnic nu e acasa!?
Stela, si cu Iulia am avut la inceput probleme cu datul aerului afara. Da-i Sabsimplex, cateva picaturi in lingurita, ajuta; si cand o bati pe spate, tine-o vertical dar inclin-o usor in mai multe unghiuri; intai mai aplecata pe spate, apoi progresiv spre verticala, pana cand o sprijini de umarul tau. Si in afara de batut, maseaz-o pe spate, mie cu masajul imi scoate aerul mai bine decat cu batut spatele

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput