Mamici de Martie-Aprilie 2008! (146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nici mie nu mi-a facut clisma la cezar,cine intreba...Am vazut ca depinde de dr.Unor fete li se facea la alti dr.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

iar m-a yterminat Muffa, de la 3 incoa nu mai doarme mai mult de 15 min!!...sta la san si rontaie tzitzi dupa ce se satura,nu da drumul...sunt singura care nu vreau sa dau suzeta la copil??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Mamip, Valentina

Aici, cel putin la maternitatea particulara unde am nascut eu, se face clisma si la cezariana si la naturala.

Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am reusit dar n-am scos absolut nimic din nas! In schimb i-a placut tare mult, ce trasniti sunt copiii astia!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aoleu,Naty,nici cu batista naravasa nu merge??Off.imi pare rau..
Luny,parca as fi scris eu ce ai cris tu,...la fel si mie imi face Teodora,si e inca mica...ar sta sa rontzaie tot timpul..mananca un pic si adoarme,apoi cere iar..m-a capiat..si mai rau noaptea..azi noapte adormisem cu ea in brate..si in rest maraie in patutz..si la fel,nici eu nu as vrea sa-i dau sa flencane la suzeta.Of..voua.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Luny, nu esti singura...poate sa maraie Iulia oricat...NU ii dau suzeta-e neigienic, molfaie (=consuma energie)aiurea, capata o dependenta fara rost de care apoi ar fi ff greu de dezvatat...nu vad absolut nici un avantaj. Copilul maraie sau plange cu un motiv, e problema noastra ca nu intelegem care e ala, dar nu inseamna sa-i pui -intr-un fel- "pumnul in gura"

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

a venit randunoiul si s-a crizat cand a auzit de batista bebelusului...o sa o folosesc pe ascuns!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Simo - nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu siropelele pentru Samuel. Doar ca ma gandesc ca n-o fi nici un bai daca nu reusesti sa i le dai. Banuiesc ca antibioticul i-a fost dat preventiv, sa nu se suprapuna cu vreo infectie bacteriana. La rosu in gat, care este viral, nu are ce sa ajute antibioticul. Cu imunogrip - se da la copii asa mici? Ca eu stiam ca orice preparat pentru stimularea imunitatii se da mai tarziu, cel putin dupa varsta de 1 an. Iar oscilococcinum - cate granule ti-a zis sa-i dai? Le dizolvi intr-o cantitate mica de tot de apa si i le dai cu lingurita incetuc, cate putin.

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

E,uite,fara suparare Naty,eu nu consider ca "ii pun pumnul in gura!" daca -i dau suzeta...asta-i parerea mea si nu cred ca-s mama comoda sau mama nebuna...si David a avut suzeta si la 3 luni ii facea vant...e adevarat ca nu toti copii sunt la fel,dar nu cred ca o sa am probleme de dezvat!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo, Doamne fereste, nu vreau sa ma iau la harta cu absolut nimeni, asta e parerea mea!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput