Gravidute si mamici de Constanta (22)
Raspunsuri - Pagina 5
AndreB spune:
Ziua buna!
Ne-am intors de la plimbarica. Sunt rupta de picioare, bebelul meu e innebunit dupa miscarea caruciorului si daca e posibil sa fie plimbat pe strada printre oameni, porumbei, magazine (noroc totusi pentru ca am reusit sa intru si eu in 4 magazine cu pantofi si sa-mi cumpar ceva de primavara); in parc i se pune pata; tipa, se agita nu sta locului.
Abibrinza multumesc pentru reteta e similara cu ce am primit eu de la pediatra mea din Bucuresti: a propos si eu sunt inscrisa cu Matei tot la medicul lui Andicu, Madaluta, dar ma mira ca are un alt tip de diversificare.
Homeopate tot de la doamna doctor din Constanta, deocamdata nu au avut efect ( pentru regurgitari) ba chiar s-au accentuat. S-a reglat cu somnul, a fost alarma falsa pentru ca altfel nu mai rezistam toata ziua dupa el in brate, pe genunchi, gimnastica, mers de-a busilea, ma omoara cu zile...
Mokika, imi pare rau pentru inccident, realizez cat de tare v-ati speriat, este si normal, dar tot raul spre bine. ai sa vezi ca nu s-a intamplat nimic. Bine ca ii cunoasteti familia si nu erau niste nenorociti de tigani care si pentru o zgarietura sa va jumuleasca de bani (am auzit cazuri din astea, Doamne Fereste!).
Doc, rezista pe baricade (un zambet de la Serban plateste toata truda). Profita de minutele de somn acum pentru ca peste cateva luni am sa te vad in genunchi pe covor alergand bebelinul in cursa de-a busilea! Atunci sa vezi cata energie vei extrage si din 5 minute de somn!
Angi, traduci un roman? Nu te mai vede si nici nu te mai citeste lumea...
Madalina, in ce luna nasti, va fi programat sau natural,pana la urma? Abia asteptam baby shower-ul.
Multe salutari si celorlalte fete, abia astept sa va cunosc. Eu in general ma invart prin centru (parcurile de la Opera si Casa Alba) sau mai rar pe la Casa de Cultura).
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
andicu spune:
Madalina, cat de des ii schimbai sosetele cu otet ?sau cine stie?
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
florin-a spune:
Andicu si eu am pus sosetele cu otet..eu puneam cu apa un pic calduta si ea tot urla ,,iti dai seama ca ardea si i se pareau reci.Am pus si comprese doar cu apa pe frunte.Sosetele i le schimbam de maxim 2-3 ori ca totusi au pielea frageda si imi era teama sa nu i se faca pielea ca atunci cand stai cu mainile mult in apa.Si nu te speria de ospamox si Ana a luat si a fost ok-eu dadeam in paralel si 10 zile dupa tratament biotics baby-praf pentru protejarea sau refacerea florei intestinale-ceva de genul.
Ina-draga mea stii despre mine-normal,(3.500 kg a avut Ana) fara epidurala ,nastere pelvina cu episiotomie(4 fire)
Nu am simtit nici cand m-a taiat ci doar la cusut ultimul fir atat.Am rugat pe dr sa imi faca inca juma de doza de anestezic si gata.
Deci nu e chiar atat de rau pe cat pare
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
andicu spune:
Florin_a, , multumesc!
In sfarsit suntem mai bine , Filip doarme linistit, i-ammai pus 1/2 de supozitor cu Novocalmin si i-a scazut. Acum doarme normal, a transpirat rau , de vreo 3 ori ,dar numai la par s-a udat, cred ca e de bine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Am implinit 9 luni
florin-a spune:
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=3871,5550" target="_blank">NE VOTATI???
Andicu-e bine ca transpira-scoate raceala din el.Asa patim si noi!!!
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by AndreB
Ziua buna!
Angi, traduci un roman? Nu te mai vede si nici nu te mai citeste lumea...
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
da, Winnetou si acum Pupi nu are somn, am baut aseara o cescuta mica cu cola
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
ina78 spune:
Multumim mult pentru ridicarea moralului... despre frica... ce sa spun... a ramas inca acolo...
Madaluta cind te apuci de bagaj? Credeam ca numai eu am aminat. Noi sintem acum la stadiul de calcat ...
Doc ... pofta buna si somn usor ... iti urez... poate ma lipesc si eu de un somn bun. AM inceput sa am probleme... deja. Seara nu m-as culca, dimineata ma trezesc la 8.
Arabela, Mokika si Florin-a vad ca voi ati ramas si aveti o impresie buna despre nasterea normala... dar frica de epiziotomie ramine ... si ma sperie...vad ca mai tare decit cezariana. Desi Andicu a spus "o alegere nu tocmai recomandata" ... pot sa intreb de ce? Durerea, recuperarea?
Sa vedem si ce greutate estimeaza D-na dr ca vom avea. Conteaza mult, nu?
Cred ca va stresez... Dar ... ma lamuresc eu pina vrea bebelinu` sa vine.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- 4 saptamani pina ne intilnim minunea
andicu spune:
'Neata.
Florin_a, pune spatiu intre cuvinte in adresa , fara url si asa vedem unde sa intram.
Ina, cezariana nu e alegerea ideala,in sensul ca pt copil e bine sa se nasca normal, functiile lui vitale cica se adapteaza mai bine. Apoi, pt tine, laptele vine mai repede, te refaci mai repede , pleci mai repede din spital si la cezariana n-ai voie efort minim 3 luni, n-ai voie sa ridici greutati, te tine operatia,etc. La nastere normala, epiziotomia trece in max 1 sapt. din ce am auzit, apoi nu mai ai treaba! Conteaza si greutatea si cat de lat ai bazinul..poate sa-ti spuna dr infc de ce vede la eco...adica, ti-e teama, dar poti naste super usor, n-ai de unde sa stii.
Mokika, mamaa ce sperietura ati tras! mai ales ca o si stiati pe fetita! Doamne-fereste! bine ca n-a patit nimic!
Mai citesc din urma si revin. Filip e mai bine, i-a scazut febra sub 38 si e muult mai vioi. Inca e putin marait, dar macar a mancat si piure de fructe ...
Am implinit 9 luni
Adryana_4u spune:
noi asa suntem : cand nu e ceva, sigur e altceva...OFFFF - sa va povestesc...deci aseara dupa baie, la ora 9 seara, era atat de obosita, incat a mancat foarte putin si a adormit...noaptea pe la 2-3, s-a tot foit sa faca caca, a reusit sa faca...cand sa o schimb, ea dormea la loc...nici n-a mancat...n-am mai deranjat-o din somn...la 5, 30 se foia iarasi in somn de caca, dar nu a reusit sa faca ...am luat-o fortat, am pus-o la tzatza...ea dormea..a supt de 2 ori si atat...am pus-o la loc in patut, n-aveam cum sa-i bag cu forta, ca probabil i-as fi bagat...dimineata la 8, a reusit intr-un final sa faca caca, am spalat-o, schimbat-o, etc, am pus-o la tzatza, iar a supt de 2-3 ori si a adormit...acuma am pus-o iar la tzatza, a supt foarte putin, si iar a adormit, si mi se pare apatica asa...nu stiu ce-i cu ea....
aveti vreo parere?
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca