Gravidute si mamici de Constanta (22)
Raspunsuri - Pagina 23
jojo_miha spune:
Denise1301 in situatia voastra am fost noi ,alaltaseara si cauza e otita la urechea stanga,la fel nu o durea nimic.
Bisous sper din tot sufletul sa se clarifice situatia sotului la munca.Multa sanatate Cristinei!
Andicu multumim,voi ati iesit din casa?
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica
roxanalucia spune:
denise, jojo miha, multa sanatate la copilasi...
bisous... nu am cuvinte... stiu foarte bine despre ce vorbesti, am trecut prin asta cu tatal meu, dar muuult mai grav, inca suntem prin tribunale...sper sa serezolve mai usor la voi
fetelor, eu am facut deja 2 plimbari azi, cred ca puiul meu va dormi neintors la noapte.. il feresc de vant cat pot de bine, sper sa nu ajung si eu sa aiba bebe probleme cu urechiusele, daca are vreo legatura otita cu vantul..dar e asa linistit la plimbare... nu ar dormi 3 ore intre mese daca ar sta acasa.. a inceput sa stea treaz, fara sa planga, dac are suzeta in gura.. cred ca ne mai trebuie una![]()
eu plec maine la parintii mei de sarbatori, asa ca va las cu bine pana pe 1 mai. nu stiu cand mai pot intra pe net,tatal meu are la birou, dar nu stiu cat de des ajung eu in oras, ai mei locuiesc pe un deal, in afara orasului.. o sa stea baietelul meu la aer toata ziua...asa ca, sa va traiasca bebeii, copilasii, si sa aiba sarcina usoara gravidutele
multa sanatate tutror si sa ne auzim cu bine! si sarbatori fericite !!!
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor
poze noi
roxanalucia spune:
am pus si poze noi, de la baita..
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor
poze noi
Mirela79 spune:
Sarbatori fericite si tie Roxana.
Bisous sper sa scapati cat mai repede de perioada asta grea din viata voastra.
Denise eu ii mai dadeam si Nevralgin. Cate kg are copilul atatea picaturi. A fost foarte bun. Poti sa ii dai o data nevralgin, peste 4 ore supozitor cu paracetamol, urmatoarea data nurofen si tot asa .Este bine sa alternezi medicamentele. Nu e bine sa ii pui numai supozitoare. Stiu ca mai sunt bune si supozitoarele cu novocalmin, dar eu una m-am ferit de ele pentru ca sunt foarte puternice.Pe prospect chiar scrie ca se da la copii mai mari de doi ani. Stiu ca se poate da o jumatate la nevoie. Oricum eu nu mai stiu ce varsta are Jasmin.
Agatha bine ai venit! Sa ne spui si noua de ce doctor este vorba. 
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
Ingerash_M spune:
Doc, multumim ca ai intrebat de noi, suntem bine, inca euforici dupa vestea pe care ne-a dat-o dr., ca o sa avem un baietzel, tati munceste foarte mult, abia daca il mai prindem pe-acasa;
eu, cum erai si tu, mai mult pe drumuri, cel putin o data pe saptamana la babadag-tulcea, de exp, saptamana asta am fost deja de 3 ori. Stau inarmata cu No-spa, ca sa nu am surprize, dar deocamdata nu am avut probleme.
De la inceputul sarcinii nu am avut probleme, nu greturi, nu varsaturi, nu nik, dar de 2-3 saptamani, ma omoara niste arsuri groaznice. Azi-noapte, m-au trezit din somn,asa de puternice au fost am baut o cana de lapte, si doar asa am reusit sa ma culc la loc. Sper sa nu se mai repete episodul.
L-am simtit pe bebe cum misca in burtik, de pe 02.04.2008, dar pana nu s-a repetat miscarea, nu ma prinsesem inca ce si cum trebuie sa simt. Acuma, cum stau intinsa in pat, cum il simt - suntem inca in faza de fluturasi, vedem noi mai incolo.
La eco morpho, bebe era cu 2 zile mai mare decat dupa U.M. si avea la 20s6z 378g. Pentru nume, oscilam inca intre Tony-Costin si Tony-Gabriel, mai vedem.
Nu v-am spus la ce medic sunt. Ei bine, merg la Policlinica Iriadi, la Dr Costea, iar ecografiile le fac tot acolo, la Dr. Stanca. Pana acum sunt foarte multumita de calitatea serviciilor, si am auzit ca D-l Dr. nu obisnuieste sa lipseasca de la vreo nastere. Si optimista cum sunt, nu cred sa mi se intample tocmai mie sa nu vina, asa ca stau linistita.
Madaluta, daca as fi fost in locul tau, nu m-ar fi interesat atat de mult de ce zice lumea, atata timp cat iti place numele; si plus de asta, Darius & Daria - pentru mine nu suna chiar lipsit de inspiratie. Mai gandeste-te.
Insanatosire grabnica la toti bebeii bolnaviori!
Va poop pe toate!
Mihaela
21s+
poze cu noi
andicu spune:
Oau, Bisous, imi pare tare rau ca aveti asa necazuri! sper sa se rezolve cu bine pt sotul tau! asta e important, ca vacanta o sa vina ea !!! si sanatate voua, tuturor! 
Jojo, noi n-am iesit din casa! astept sa-i treaca toate bubitele si pe urma!
Denise, sanatate micutei!
eu i-am dat lui Filip 1/2 supozitor cu Novocalmin si a fost singurul cu efect( dupa Panadol cu algocalmin si Nurofen), ca tot asa, nu-i scadea sub 39.6! dr mi-a zis ca la varsta lui sa-i dau doar 1/2 si eventual, dupa vreo 6 ore, inca 1/2.
Roxanalucia, Paste fericit si tie! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !
Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi 
Mokika spune:
Agatha, hai mai mult curaj! Scrie orice pana la 10.
Mirela - din toate retetele festive de pe blogul tau, nu stiu ce sa aleg pentru florii. Ca am doi sarbatoriti duminica. Ce imi sugerezi?
Bisous - sigur nu este o greseala in contabilitate?
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
agatha3008 spune:
la clinica doctorului cristurean mi s-a intamplat, era o asistenta bruneta cam de 35 de ani, cred ca am vazut-o si pe la biotest