Gravidute si mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

Am fost la doctor si ne-a gasit cu putin rosu in gat. Ne-am intors cu tratament cu antibiotic (Augmentin). Eu i-am dat, dar zau ca nu sunt sigura daca am facut bine sau nu. Daca ea face febra din cauza ca ii ies caninii de fapt? Am citit si am auzit ca e mai greu cand ies caninii. Si daca ii dau antibiotic degeaba? Habar nu am. Sunt inr-o nebuloasa totala. Iar fata mea tot nu mananaca ( dar bea lapticul) si tot face la febra...Si daca nu era suficient azi a mai cazut si din pat. Sa vezi racnete. N-am oprit-o decat cu Violeta. Am o violeta intr-un ghiveci si ei ii place la nebunie. Cand plange ii arat floarea si tace. Iar daca o las sa o mangaie pe petale incepe sa zambeasca. Draga de ea! Nu degeaba are ea nume de floare.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agatha3008 spune:

legal, sotul cu problemele gestionarilor cu lipsa nu are nicio raspundere in sensul ca el nu va plati nimic, doar daca nu a semnat ceva

Mergi la inceput

de-abia la eco din luna IV am realizat ca s-a terminat cu "libertatea" definitiv, asa ca m-am apucat sa citesc totul de la mama si copilul pana la psihologia copilului, dar sa vedem in practica ce ma asteapta!

Mergi la inceput

in timpul trim I si II m-am simtit excelent, de-abia asteptam eco sa il vad pe ursulet, ieri in schimb am descoperit niste vergeturi cu tot masajul si toate cremele, dar nu-i nimic, bebelusul sa fie sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Agatha, stim ca legal nu are ce pati , culmea ca nu e drept nici pentru gestionarii ca ei raspund legal, pentru ca in afara de misculatiile lor au mai furat si altii( muncitori, paznici)iar totul se imputa gestionarului.Problema sotului nu este raspunderea legala si atitudinea patronului fata de el, adica dacail acuza de incompetenta [poate sa cada in disgratie si sa il retrogradeze sau mai stiu eu ce .Pe sotul meu il doare sufletul stiind ca el si a facut datoria si plateste pentru altii.Cert este ca decat sa te priveasca patronul cu repros mai bine iti dai demisia, eu asa ii spun.Nu stim inca nimic sigur, astea sunt supozitiile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Agatha eu am patit-o cand era la Prosana si tot bruneta era asistenta,nu cea blonda.Sarcina usoara iti doresc!Hai ca mai ai un msg si scapi.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica

Mergi la inceput

Am pus poze cu bolnavioara.

TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica

Mergi la inceput

Gata ma duc la somn!Noapte buna!

printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

insanatosire grabnica copilasilor

Mergi la inceput

am vazut pozele cu bebelusii, sa va traiasca!

Mergi la inceput