Gravidute si mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Cred ca pana la urma ii voi da si ospamox-ul ca am citit multe despre otita si m-am cam speriat.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Jojo bine ca ai descoperit cauza febrei. Sa ne spui si noua mai multe de legatura dintre otita si caciulita.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Mirela, multumesc!
Jojo, imi pare rau ca ati ajuns la otita... Ma gandesc ca totusi de vina nu-i caciulita, ci vantul de duminica, din parc... ca si Sebi mi-a racit... El inca n-a facut febra si n-am reusit sa ajungem inca la dr... dar ii curge putin nasul, parca incepe si raguseala... si nu prea vrea sa manance, exact de duminica incoace...
Daca dna dr ti-a recomandat sa-i dai antibiotic 7 zile, te rog s-o asculti, caci dna dr Dumbrava nu se arunca la antibiotic degeaba!!!!
...Si sincer... eu n-am auzit pana acum sa treaca o otita fara antibiotic... Curaj!

Sa aveti o zi frumoasa!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by agatha3008

buna, am uitat sa ma prezint: sunt din Constanta, am 30 ani si sunt insarcinata in 27 saptamani si 3 zile si voi avea un baietel, daca doctorul nu s-a inselat. sper sa ma primiti si pe mine in discutii, poate sa imi raspundeti la nelamuriri, nu prea multe, multumesc.

Bine ai venit pe ! Sarcina frumoasa, nastere usoara si bebe sanatos!!!

Nu stiu ce sa spun in legatura cu ce-ai patit la cabinetul dr... Faptul este consumat si banii nu ti-i vei recupera... Ramane doar sa nu-ti mai bati capul, daca te superi/enervezi nu-i face bine lui bebe!
Dar as vrea sa ne spui despre cine este vorba, sa fim si noi atente!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agatha3008 spune:

multumesc ca mi-ati raspuns la mesaj, chiar nu ar trebui sa imi bat capul cu persoane de genul acesta, doctorul nu are nicio vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Neata!
Mav nu cred ca e de la vant ,ai vazut ca Teo avea si caciulita de bumbac si palarioara,sanatate lui Sebi.
Referitor la caciulita,m-a intrebat direct daca o tin cu caciulita in casa,copilul trebuie lasat fara caciulita sa-i poata respira urechile,dar o lasam si in capul gol.Ma rog ,de acum fara.
Chestia cu plata mai mare la ginecolog mi s-a intamplat si mie la Cristurean la cabinet,logic ca nu l-am acuzat pe el ci asistenta,una din ele ca erau doua.Venisem o data direct de la munca si eram obosita si imbracata mai sport si cine stie ce si-o fi imaginat ca sunt mai toanta.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Jojo, si noi am luat Ospamox pt faringita si ca sa te orientezi:i-a dat 3 ml la 8 ore si numai pt 5 zile, si Filip are 10,5 luni...cred ca nu e rau ca i-a dat antibiotic, dar parca pt prea mult timp. La noi de cate ori a fost nevoie de antibiotic ( e a3a oara) nu i-a dat mai mult de 5 zile). Sanatate multa si sper sa-i treaca repede! mititica...e tare rau sa o doara urechile asa mica, eu tin minte cum a fost la mine..si eram mai mare ca ea!

Subscriu si eu la Oscillo pt bebei cu semne de raceala! e f bun si de cate ori mi s-a parut ca da semne Filip, ii curge nasul sau stranuta cam mult, i-am dat 1 doza de Oscillo in 3-4 ml impartita in 2 ture /zi, 3 zile si gata, n-a facut nimic1!

Agatha, bine-ai venit si felicitari pt sarcina! sa ai un bebe sanatos !

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se RE-voteaza in concurs:Bebe Filip Gabriel in tinuta business
Multumim !

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Pup fetele dragi,
Va multumesc ca imi purtati de grija , sunteti niste prietene adevarate.Nu am mai intrat de foarte mult timp dar daca ati stii de ce m ati intelege.Cum v a spus Mav, in afara faptului ca am avut copii iarasi bolnavi ,sotul meu are foarte grave probleme la servici , asa de grave incat nici nu stiu cat sau daca mai stam in constanta , pe scurt gestionarii de la el de la firma au lipsuri marri la inventar (paguba de 450000de dollars),iar al meu e seful lor asa ca nu stim ce se poate imtampla,sau se clarifica lucruriile cum ca el nu are nici o vina(singura lui vina e ca nu i a tinut mai din scurt, asa i se si reproseaza)sau isi da demisia si mai vedem. Din cauza asta nu am plecat nici la Paris , si voi stiti de cand era programata plecarea si cat am visat la ea,sunt foarte dezamagita si suparata .Nu mai imi insir problemele dar am destule,sotul meu a slabit in 2 saptamani 7 kg si aproape ca nu il vad vine numai pe la 9 10 noaptea acasa,acum e mai bine , s au mai linistit un pic dar asteptam sedinta cu patronii sa scapam de stresul asta.Iar cristina mea a fost foarte bolnava , a avut o diaree de 10 zile in care nu a mancat aproape nimic decat niste grisine si tot nu stim de la ce a fost , ca coprocultura negativa, antibiotice nici un efect , am cautat o de giardia si tot negativ , singura explicatie ar fi o entero viroza, darr urata rau cu varsaturi , stari de rau si cate 8 scaune pe zi , bine ca a trecut.
Cu foarte mare intarziere si cu scuzele de rigoare pup noiile mamici ,Inuta si Yannia si le doresc din toata inima sa se bucure de fiecare clipa alaturi de comoriile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Pup fetele
Agatha, bine ai venit, scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa putem vorbi in timp real. Mesajul tau apare mai tarziu, deci si noi il vedem cu intarziere si se poate sa si sarim peste el. Asa ca, pune-te pe treaba!

Bisous, vai, scumpa mea, ce grozavie! Asa lipsa? Pai ce au facut cu banii? Si-au cumparat case? Dumnezeule! Imi inchipui ce este pe capul vostru! Suntem alaturi de voi! Sigur se va rezolva, intr-un final.

Ina- bun venit acasa!

Yannia - voi?

Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denise1301 spune:

Buna fetelor! Sunt suparata. Aseara fetita mea a facut febra maaareee 39.9. Am bagat paracetamol supozitoare, febra scadea si apoi crestea la loc. Am avut o noapte de cosmar. Si ea la fel. S-a foit, a transpirat, a marait. Abia spre dimineata a fost mai bine.
Acum iar febra 39.8 in fundulet. Dupa ce se trezeste mergem noi la doctor ca cica medicul nu poate ajunge mai devreme de ora 16. Ciudat mi se pare ca nu ii curge nasul, nu tuseste, nu pare sa o doara ceva. Si totusi nu cred ca poate face o febra asa mare de la dintisori (ca ne iese a 3-a pereche de dinti).
Sunt cam speriata. Ce remedii la febra mai stiti?

Mergi la inceput