Gravidute si mamici de Constanta (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Yannia

nastere usoara si mamica fericita!!!!
(monika, multumesc de veste!!)

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Bebe Gabriel a iesit de la incubator si e cu mami in salon. E cam somnoros si e lenes la papat.... Mami Ina are colostru (deja ii curgea un san de cateva zile), numai micutul sa invete sa suga....

Eris, o sa-ti trimit nr-ul Inei, dar sa stii ca nu poate vorbi oricand (si oricum are telefoanele pe vibratii...), asa ca sa nu te superi daca n-o sa-ti raspunda imediat (ea mi-a zis sa-ti spun).

Yannia... vai... voi ma omorati cu atatea emotii... Iti tin pumnii sa fie totul ok!

Mada, nu pot s-o sun inca pe Yannia, ca e cu 7 ore in urma si inca e nepotrivit s-o deranjez si nici nu stiu daca nr pe care il am e de tel fix sau mobil. Am vorbit cu ea zilele trecute, avusese iar tensiunea mare (16)... am emotii mari pt ea si bebelina ei!

Fetelor, care ati avut botezul la popa Picu, cat cere pt botez? Ca in doua saptamani o sa am finut si am aflat abia aseara.... Ah, habar nu am ce trebuie sa pregatesc, timplu e scurt si am nevoie de sfaturi!!!

Andicu, cu atatea vesti emotionante, faptul ca bb Filip are pojarel a trecut mai putin observat.... Nu stiu sa-ti dau sfaturi in acest caz, dar va urez sa aveti o forma usoara si sa treaca repede si fara urmari neplacute!

Angi, sunteti SUPERBI!!!!!!!

Moni, sa zic ceva sau sa ramana surpriza?

Cami, imi pare rau ca tot aveti probleme! Multa sanatate!

11+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumim de aprecieri!

Pozele le-am facut la un studio profesionist in Buc, e al sotului uneia din fetele de la Mine de la Odisee. Sedinta de 30 min e 150 ron si de o ora 250 ron. Noua ne-a si scos 10 bucati format 15-22. Uitati aici e site-ul lui http://www.studiopentrufamiliata.ro/

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

AngeliquedeS, nu ma pot abtine, dar ce scump e Pupi!!!!! E dulce foc!!!!!!

Mav, felictari pt bebe din burtick!!!! O sarcina usoara si fara probleme!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sinzi, multumesc frumos! Si voi sa fiti sanatosi! Imi e dor sa citesc postarile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

AngeliquedeS, nu ma pot abtine, dar ce scump e Pupi!!!!! E dulce foc!!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Multumim!Si chiar te rog sa nu te abtii, iti dai seama cum creste inima in mine!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Bine ai venit Gabriel!Ina, recuperare rapida!

Yannia,

Nu-mi vine sa cred, ieri a fost ceva in aer caci si eu am crezut ca nasc.NU intru si eu o zi pe forum si vin pruncutii.

Andicu, insanatosire grabnica.Sper sa fie o forma usoara.

Angelique, super pozele.Cum s-a comportat Pupi la sedinta foto?Ce ati cumparat de la BE?

Eu mi-am facut in mare bagajul de spital.Sper totusi ca nu voi naste inaite de Florii, caci atunci ii serbam lui Victor ziua de nastere.Am fost ieri in Carrefour si am cumparat baloane si toate cele pentru petrecere, hainute noi si asteptam cadoul pe care l-am comandat prin posta.Sper sa iasa bine.

+34

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Angeliq foarte frumoase pozele, Pupi e dragalas foc

28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

maaaai, lipsesc si eu cateva zile si uite cate evenimete!!

ina, felicitari pentru bebe gabriel! insanatosire grabnica si bebe sanatos. o s creasca el repede de tot, daca mami are laptic ai vazut ce repede s-a petrecut totul? mai bine asa, ca nu ai timp sa-ti faci prea multe probleme.

yannia, nastere usoara... cred ca de emotii ti s-a rupt apa asa de repede! te asteptam cu vesti

madaluta, nu te agita!

ingerash, felicitari pentru baietel!

fetelor, eu... sunt in continuare debusolata.. nu sunt trista, dar nu reusesc sa ma adun.. am ceva probleme de coordonare.. lapte nu prea mai am.. ii mai dau lui bebe inainte de laptele formula doar asa, ca sa mai suga la san si sa intretina ceva lactatie. abia mai scot cu pompa vreo 40 ml... dar ma tin cu dintii, sa-i dau laptic de la mine cat mai pot... in rest, nu reusesc sa-i fac program calumea.. nu stiu exact cand sa-i fac baie... ma plimb cu el pe la 10 al si pe la 6-7 seara, ca sa-i fac baie pe la 9.. acum e 10 si el inca doarme. mde maine raman singura. dar cred ca ma voi mobiliza eu cumva.

doc, ma tin de multa vreme sa iti multumesc ca te-ai gandit la mine cu sutienele initial am zis ca ma duc intins s-mi iau, si cand am ajuns acolo m-am gandit ca eu o sa slabesc...si nu are ost sa-mi iau... acum ma gandeam ca imi vor lua cateva luni sa slabesc si erau bune in perioada asta.. poate imi iau daca mai sunt.

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

angi, pupi e superb.. fumusel foc! cam asa e si bebe al meu, cu ochii albastri si blondut

roxana, mami de bebe Victor Costin

nunta
croatia voiaj de nunta

bebe Victor

Mergi la inceput