Gravidute si mamici de Constanta (22)
Raspunsuri - Pagina 11
AngeliquedeS spune:
maaaaai!!!
plec si eu o zi si cand ma intorc ce se intampla? Ina a nascut si Yannia... i s-a rupt apa!
Ina - felicitari si bine-ai venit pe lume, bb Gabriel!!
Yannia...

Ia uitati ce-am facut noi la Bucuresti: http://community.webshots.com/slideshow/563070973CerUUW
Vine azi cineva in parc??
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
creem spune:
Angi...superb baietel ai! Blondut cu ochi albastri, da..seamana cu tati
Ati pozat pentru vreo revista?
Yannia cred ca deja a nascut la ora asta...poate chiar de ieri
Felicitari!
Cine urmeaza?
Pupici tuturor gravidutelor, bebeilor si mamicilor!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
andicu spune:
Yannia , curaj !!!! sa ai un bebe sanatos si tu sa te refaci repede!!

Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se voteaza iar:Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Ontica Camelia spune:
Bine ai venit pe lume Gabriel, sa aduci numai bucurii parintilor!!! Felicitari mamica Ina, refacere rapida si muuuult laptic pt bb-ic. 
Ce vesti aveti despre Yannia? Cred ca de atatea emotii i s-a rupt apa. Multa sanatate! Nu stiu daca sa-i urez nastere usoara sau felicitari proaspetei mamici, deci
vreau sa stiu ce sa-i urez! 
Ingeras felicitari pentru baietel!
Monica s-a reluat votarea din motiv de fraudare. multumim pt vot

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
andicu spune:
Angi, cat e de frumos Pupinelul mic!!! 
![]()

si ce a crescut!!! sunt superbe pozele!
cine vi le-a facut ?
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Se voteaza iar:Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni 
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mirela79 spune:
Yannia felicitari. Acum intri la mamici. Sa vezi axcum ce de intrebari o sa ai.

Angi ce poze meseriase. Sunt facute intr-un studio profesional?
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
madaluta spune:
Yannia: si tu, Brutus??????....aoleu, cred k de atatea emotii ce-mi dati nici eu nu mai ajung la termen...Chiar cu o luna inainte???nu pot sa cred...
chiar urmez eu.....azi fac tot bagajul...
iar m-am luat cu grijile mele si am uitat si de galerie si de urari..deci:

Madalina
34
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
madaluta spune:
angelique: superbe pozele....bineinteles k personajele dau toata frumusetea, dar si mana artistului se vede....
cat v-au costat?
Au am fost la targul de nunti si am luat multe carti de vizita de la fotografi profesionisti, caci as vrea si eu pt darius( si de ce nu pt burtica0 cateva fotografii artistice..dar m-au spart preturile.. cam de la 200 de euro in sus...Si la bucuresti tot asa scump?
La targ ati fost? cu ce v-ati innoit?
Mav: ceva noutati de la Ina? dar de la Yannia?
Madalina
34
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Adryana_4u spune:
INA - felicitari, mamico, sa fie intr-un ceas bun, bebe sa fie bine, sanatos, iar ursitoarele sa-i zica numai de bine...
YANNIA - nastere usoara / felicitari?
MADALUTA - urmezi? Curaj...cum stai cu bagajul? Si moralul sus!
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Gabriela82 spune:
wow, ce de emotii !!!
INA felicitari! sa-ti traiasca bebe GABRIEL, sa fiti sanatosi amandoi si sa te recuperezi cat mai repede.

YANNiA curaj sau felicitari si tie 

asteptam vesti sa stim ce sa uram fetii.
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR